achisael Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 worms nmd τσιγκουνηδες... αντε να δουμε.. το αλλο δεν το ξερω
Necrolicas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 οποιος δεν βιαζεται θα πετυχει πολυ καλη προσφορα για αγορα ps4 στο black friday πιστευω. αδερφέ για εμάς που δουλεύουμε όμως ? σχολάω απόγευμα δεν θα εχει μεινει τπτ πιστευω και ουτε πιστευω οτι θα δωσουν ps4 pro black friday!
orck Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 εγω αναρωτιεμαι... αν το εχει τοσο τωρα μεχρι τις 15-11 στο black friday Ποσο θα το βαλουν.....??? Δεν πιστευω οτι θα δωσουν τα καλα bundle στην black friday, κανα slim περιμενω μονο. Φιλε εσυ που δουλευεις δεν μπορεις μια ημερα να απουσιασεις για μια ωρα; Τοσο θες μονο, 9 θα εισαι στο καταστημα, θα τσακωθεις και μετα θα πας δουλεια. Εναλλακτικα υπαρχει και η αδεια, αλλιως ξεχνα το και παρτο στην κανονικη του τιμη.
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μα μπορεις να κανεις κρατηση και online και να πας στο μαγαζι μεχρι καποια ωρα που κρατιουνται τα online και να τα παρεις.
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 αδερφέ για εμάς που δουλεύουμε όμως ? σχολάω απόγευμα δεν θα εχει μεινει τπτ πιστευω και ουτε πιστευω οτι θα δωσουν ps4 pro black friday!Εδώ εγώ που είχα ρεπό εκείνη την μέρα κ κόντεψα να μην πάρω τιποτα
Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καταιγιδα ανακοινωσεων απο την Sony ,πολυ εντυπωσιακη παρουσιαση τιτλων .Ενα προβλημα εχουμε μονο τον χρονο ,κατα τα αλλα δεν ξερουμε τι να πρωτοπαιξουμε . Και επιτελους θα παιξω το Shadow of the colossus καθως οπως διαβασα ειναι φτιαγμενο απο την αρχη για το ps4 . 4
Πανος999 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το become human μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις κ το days gone!!
Bagerisu Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το νέο πόνημα της Sucker Punch. Feudal Japan, samurai, take my money!!! Ίσως από τις πιο αδιάφορες ανακοινώσεις για τους περισσότερους αλλά μόλις το είδα αναφώνησα επιτέλους. Θέλω εδώ και καιρό ένα tennis game στο ps4. Δυστυχώς τα γραφικά του δείχνουν περασμένης γενιάς, είδωμεν. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Για το ghost of tsushima ειναι οντως η μεγαλη εκπληξη απο πλευρας νεας ανακοινωσης που μετα την επιτυχια του Nioh βρηκαν πατημα να το παρουσιασουν. Περιμενουμε τελη 2018 με ισως αρχες του 2019 και το Days gone,επισης στυλακι Last of us παιχνιδι και φυσικα και το Death Stranding του Kojima καποια στιγμη το 2018 οπως και το God of war 4 αρχες του 2018. Αρα καταλαβαινει κανεις με ολα αυτα για ποιο λογο ολως τυχαιως system sellers ειναι τα exclusives σε μια κονσολα και γιατι η sony κερδισε αυτη την γενια με διαφορα. Γιατι στα exclusives η εταιρεια που περιμενει πωλησεις μονο απο μια πλατφορμα(το playstation στο θεμα μας)πρεπει να ριξει διπλασια προσπαθεια για να εχει αναλογες πωλησεις. Τα οποια exclusives ολως τυχαιως ειναι κυριως single player παιχνιδια.Παρομοια νοοτροπια βλεπουμε και στην Nintendo με τα δικα της exclusives. H microsoft απο την αλλη παει περισσοτερο με νοοτροπια δυτικων κυριως με τις γνωστες μεγαλες εταιρειες τυπου ΕΑ,activision,ubisoft και στηριζεται κυριως στα multiplatforms. Και οσον αφορα για την αγορα του απλου ps4 ή του pro η απαντηση ηταν και ειναι η ιδια και ειναι πολυ απλη. Αν θες κονσολα value for money(δηλαδη το κοστος βασικος παραγοντας)παιρνεις το απλο ps4 απο αγγελιες ή το slim καινουργιο. Αν θες κονσολα που να σου προσφερει το κατι παραπανω ειτε απο πλευρας σταθερου framerate ή καλυτερης αναλυσης/φιλτρων τοτε πας για το Ps4 pro. Και οι 2 κονσολες τα ιδια παιχνιδια θα παιξουν,και στις δυο κονσολες θα μαζεψεις το σαγονι απο το πατωμα σε παιχνιδια οπως God of war ή Last of us/horizon. Α και μιας και ανεφερα και το god of war,εδειξαν και νεο gameplay trailer Και νεο trailer για το horizon zero dawn dlc 4
Bagerisu Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Όντως, όταν είδα το τρέιλερ του ghost of tsushima, το πρώτο πράμα που μου πέρασε από το μυαλό όσον αφορά το setiing, ήταν το Nioh. Έχουν πει τίποτα για το gameplay του παιχνιδιού; Όσο για τα exclusives δεν έχω παρά να συμφωνήσω, αξίζει να αγοράσεις την κονσόλα μόνο για για αυτά. Δυνατή συλλογή!!!
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εγω πιο πολυ ελπιζω να ειναι στυλακι Onimusha παντως 1
FotisMp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πέρυσι black Friday είχε βάλει το psstore έκπτωση στην συνδρομή plus; Περιμένω να δω φέτος μήπως βάλει καμια έκπτωση.. επειδή 60€ για εναν χρόνο είναι αρκετά (για εμένα)
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Περιμένω να δω φέτος μήπως βάλει καμια έκπτωση.. επειδή 60€ για εναν χρόνο είναι αρκετά (για εμένα) Πριν κατι εβδομαδες ειχε βγει εκπτωση στην συνδρομη.
Votritis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πριν κατι εβδομαδες ειχε βγει εκπτωση στην συνδρομη. Πριν κατι μήνες ηταν αυτο ,ειχα πάρει μια παρότι δεν εχω ps4 . Στη black Friday γενικά μέσω ίντερνετ παίζουνε καλές πρόσφορες η πρεπει να πας απο το κατάστημα ,γιατι είμαι απο επαρχια οπότε οτι πάρω μονο απο ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις