Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου απάντησαν ήδη, uncharted 4 και the last of us remastered. Δες αυτα και μόλις τα τελειώσεις αυτά θα έχει; Μία καλύτερη εικόνα τι θες και τι οχι

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παλικαρια

κοιταζω να παρω ενα ps4 μεταχειρισμενο,βλεπω υπαρχει η κανονικη εκδοση και η slim.πια να προτιμησω?

η tv ειναι μια samsung 60αρα νομιζω καπου 1000hz(ετσι την πλασαρουν),δεν ειναι 4Κ.υπαρχει λογος να κοιταξω για εκδοση pro?

πια ειναι τα υπερ και τα κατα της καθε εκδοσης?

Δημοσ.

καλησπερα παλικαρια

κοιταζω να παρω ενα ps4 μεταχειρισμενο,βλεπω υπαρχει η κανονικη εκδοση και η slim.πια να προτιμησω?

η tv ειναι μια samsung 60αρα νομιζω καπου 1000hz(ετσι την πλασαρουν),δεν ειναι 4Κ.υπαρχει λογος να κοιταξω για εκδοση pro?

Κάνε υπομονή 2 βδομάδες που είναι το Black Friday και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει δυνατό bundle για ps4

Δημοσ.

To trailer του Spiderman μου φάνηκε απίστευτο, πάει για Day 1 αγορά.

Αλλά ρε παιδιά, τι έγινε με την From software; Πάλι δεν είχαμε κανένα νέο;;;

Έχε γούστο να έχουν παρατήσει τα Souls για να φτιάξουν καμία μπούρδα όπως το Armored core... 

Δημοσ.

καλησπερα παλικαρια

Φιλε μου πουλάω το δικό μου αν σε ενδιαφέρει! και οχι αν δεν εχεις 4κ δεν αξιζει η μεταβαση σε pro! 

Δημοσ.

Κάνε υπομονή 2 βδομάδες που είναι το Black Friday και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει δυνατό bundle για ps4

3 εβδομαδες και

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! έπεσε στα χεριά μου το καινούργιο φυλλάδιο του Κωτσοβολου που ξεκινάει από 1/11 και τελειώνει 15/11 και είδα κάτι ποοολυ κάλο ! Ps4 Pro bundle me GT sport στα 399! Τι λέτε το τσιμπάω?

post-309079-0-63736100-1509394170_thumb.jpg

Δημοσ.

3 εβδομαδες και

Έχεις δίκιο για κάποιο λόγο είχα στο μυαλό μου ότι είναι 14/11.

Και πάλι νομίζω όμως ότι αξίζει η αναμονή για τέτοια αγορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...