FotisMp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πως το εκανα αυτό το κορυφαίο να πάρω 2ημερο PSplus μόνο; Βέβαια μετά μου στείλανε κωδικό για 14ημερο. Θα το ενεργοποιήσω στην αλλαγή του μήνα Γιάννα πάρω τα παιχνίδια και από τους δύο μήνες. Πιο παλιά είχα ενεργοποιησει την 2ημερη συνδρομη χωρίς να μου στείλουν αργότερα κωδικό για 14 ημερες
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει το live σημερα απο την Sony για το Paris games week ,αναμενονται πολυ μεγαλες ανακοινωσεις με 7 καινουρια παιχνιδια κ.α
ababapanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μια ερώτηση. Μόλις παρέλαβα το gt sport , αλλά είναι ξένη έκδοση. Παρόλα αυτά από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν ότι έχει ελληνικά μέσα κανονικά. Είναι έτσι η να μην το ανοίξω και να ζητήσω άλλο με ελληνικό εξώφυλλο;
Damachi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μεσα απο το μενου επιλεγεις language -> greek . Και μετα ολα ειναι ελληνικά μέσα κανονικά
Damachi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Σωστος . Μην ειναι και τιποτα απο play - asia οπως με το dark souls 3 jpn και τσαμπα πανε οι συμβουλες
anthony_88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Παίδες, πήρα το pro, μια φορα και εγω στη ζωη μου να εχω playstation, ενα ονειρο ζωης εγινε πραγματικοτητα. Δεν ειμαι βεβαια ιδιαιτερα gamer, εχω ομως ολη τη διαθεση να γινω. Μονο φιφα με φιλους φανατικα παιζω ακομη και football manager στα φοιτητικα μου χρονια, συν κατι super nintendo και sega mega drive τιτλους καθως και λιωσιμο του age of empires II οταν ημουν μικρος και καποια ακομα παιχνιδια που κατεβαζα κατα καιρους στο PC, πιο πολυ απο περιεργεια για να δω αν τα σηκωνε το μηχανημα. Κατεβασα τα δωρεαν αυτου του μηνα και το amnesia δε φαινεται ασχημο. Γενικα ομως, δεν ξερω απο πού να αρχισω, φοβαμαι οτι μπορει να παρω καποιο που να μην ειναι τοσο καλο ή να ειναι υπερβολικα δυσκολο για αρχαριους gamer. Αν ρωτατε ποιες ειναι οι προτιμησεις μου, ειλικρινα δεν ξερω. Νοιωθω ομως οτι θα μου αρεσαν ωραια τοπια, φανταστικοι κοσμοι και καλες ιστοριες, με αρχη, μεση και τελος, με ανατροπες και μυστηριο, οχι απαραιτητα ολα μαζι ως προϋποθεση. Τρομακτικές καταστασεις επισης με τραβανε γενικα, ας πουμε στις ταινιες. Οι μαχες και γενικως η αναγκη να σχηματιζω πολυπλοκους συνδυασμους στο dualshock μονο και μονο για να περασω ενα boss ή ως προυποθεση του να παιχτει το παιχνιδι, δεν μου ακουγεται τοσο παραγωγικο, ειδικα αν επαναλαμβανεται ολη την ωρα. Οπως επισης δεν θα ηθελα σε πρωτη φαση τουλαχιστον να πρεπει να εχω δεκα διαφορετικα υπομενου με οπλα, inventory, συνταγες και γενικα οχι πολλη μελετη, εκτος και ειναι για μικρα διαστηματα. Αντιθετα, το να αποφευγω τους εχθρους με εξυπνο τροπο, στα κρυφα, με στοχευμενα χτυπηματα και με το μπλα μπλα μου ακουγεται πιο διασκεδαστικο. Βλεπω λιστες απο εδω και απο κει και ας πουμε πολλοι λενε καλα λογια για το horizon, το persona 5, το until dawn (για πιο casual gamers), το nier: automata, resident evil 7, the last of us και καποια αλλα οπως witcher, uncharted, bloodborne και the last guardian. Α και θα ηθελα να μου πειτε τι να παιξω με την κοπελα μου ή εστω τι να βλεπει ο ενας τον αλλο να παιζει ή με συνεργασια, για να δικαιολογησω την αγορα καπως και σε αυτη!
Damachi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 στο nier: automata φαινεται το βρακακι της 2B και θα στο φερει στο κεφαλι Τα resident evil , bloodborne ειναι αιματοβαμενα τα ξεχνας. persona 5 και last guardian .
anthony_88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τα αιματοβαμμενα προσωπικα δεν με χαλανε, ας κατσει να δει πλεξ η κυρια. Ποιο αιματοβαμμενο να προτιμησω αν υποθεσουμε οτι θα παρω και ενα τετοιο; Και κατι αλλο παιδια, απο πού τα αγοραζετε για να βγαινουν πιο φθηνα; Μπαινετε skroutz και ο,τι κατσει ή υπαρχει κανα underground site στο εξωτερικο ας πουμε;
Damachi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 προσωπικα το αγαπημενο μου απο τα exclusive - Bloodborne . Kαι 15ευρο εχει μτχ στο public 1
Le Perv Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 To Bloodborne ειναι υμνος. Ειναι παιχνιδι που απαιτει να του αφοσιωθεις. Δεν ειναι για τους casual-ες. Ή θα το αγαπησεις με ολη σου την ψυχη, ή θα το σιχαθεις και δε θα το ξεκινησεις καν. Μου θυμιζει τη δυσκολια των Shinobi στις κονσολες της SEGA. Για μενα ηταν λογος που πηρα το PS4 πριν 2 χρονια. Το τερματισα. Δε με ζορισε πολυ (αν θυμαμαι καλα). Με ειχε μαγεψει η λεπτομερεια των γραφικων (πολυπλοκοτητα). Δεν υπαρχει σπιθαμη που να μην ειναι προσεγμενη. Τωρα πηρα την GOTY edition και δε μπορω να το ξεκινησω καν. Θελω να δω τα DLC κι εγω δε μπορω ουτε το κυριως παιχνιδι να παιξω πλεον. Ουτε το 1ο mini-boss (αυτος με το τεραστιο τσεκουρι) δε μπορω να περασω Tσαμπα λεφτα εδωσα.
petran91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Γενικα ομως, δεν ξερω απο πού να αρχισω, φοβαμαι οτι μπορει να παρω καποιο που να μην ειναι τοσο καλο ή να ειναι υπερβολικα δυσκολο για αρχαριους gamer. Αν ρωτατε ποιες ειναι οι προτιμησεις μου, ειλικρινα δεν ξερω. Νοιωθω ομως οτι θα μου αρεσαν ωραια τοπια, φανταστικοι κοσμοι και καλες ιστοριες, με αρχη, μεση και τελος, με ανατροπες και μυστηριο, οχι απαραιτητα ολα μαζι ως προϋποθεση. Τρομακτικές καταστασεις επισης με τραβανε γενικα, ας πουμε στις ταινιες. Οι μαχες και γενικως η αναγκη να σχηματιζω πολυπλοκους συνδυασμους στο dualshock μονο και μονο για να περασω ενα boss ή ως προυποθεση του να παιχτει το παιχνιδι, δεν μου ακουγεται τοσο παραγωγικο, ειδικα αν επαναλαμβανεται ολη την ωρα. Οπως επισης δεν θα ηθελα σε πρωτη φαση τουλαχιστον να πρεπει να εχω δεκα διαφορετικα υπομενου με οπλα, inventory, συνταγες και γενικα οχι πολλη μελετη, εκτος και ειναι για μικρα διαστηματα. Αντιθετα, το να αποφευγω τους εχθρους με εξυπνο τροπο, στα κρυφα, με στοχευμενα χτυπηματα και με το μπλα μπλα μου ακουγεται πιο διασκεδαστικο. Το σημείο που τόνισα φωνάζει uncharted 4. Δες το οπωσδήποτε. Αυτό και το last of us remastered. To until dawn ειναι πιο πολυ ταινιο-φαση, ειναι ωραιο με παρεα. Bloodborne από μένα όχι. Οι μάχες δεν είναι απλές όπως ζήτησες και δεν προτείνεται γενικά για "αρχάριους" gamers. Συμφωνώ και με το last guardian που προτάθηκε παραπάνω. Με το persona δεν έχω εμπειρία ακόμα Και κατι αλλο παιδια, απο πού τα αγοραζετε για να βγαινουν πιο φθηνα; Μπαινετε skroutz και ο,τι κατσει ή υπαρχει κανα underground site στο εξωτερικο ας πουμε; Σκρουτζ, μεταχειρισμενα στις αγγελιες και ps store. Προσωπικα αγοραζω μονο προσφορες απο το psstore.
Alejandro Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Παίδες, πήρα το pro, μια φορα και εγω στη ζωη μου να εχω playstation, ενα ονειρο ζωης εγινε πραγματικοτητα. Δεν ειμαι βεβαια ιδιαιτερα gamer, εχω ομως ολη τη διαθεση να γινω. Μονο φιφα με φιλους φανατικα παιζω ακομη και football manager στα φοιτητικα μου χρονια, συν κατι super nintendo και sega mega drive τιτλους καθως και λιωσιμο του age of empires II οταν ημουν μικρος και καποια ακομα παιχνιδια που κατεβαζα κατα καιρους στο PC, πιο πολυ απο περιεργεια για να δω αν τα σηκωνε το μηχανημα. Κατεβασα τα δωρεαν αυτου του μηνα και το amnesia δε φαινεται ασχημο. Γενικα ομως, δεν ξερω απο πού να αρχισω, φοβαμαι οτι μπορει να παρω καποιο που να μην ειναι τοσο καλο ή να ειναι υπερβολικα δυσκολο για αρχαριους gamer. Αν ρωτατε ποιες ειναι οι προτιμησεις μου, ειλικρινα δεν ξερω. Νοιωθω ομως οτι θα μου αρεσαν ωραια τοπια, φανταστικοι κοσμοι και καλες ιστοριες, με αρχη, μεση και τελος, με ανατροπες και μυστηριο, οχι απαραιτητα ολα μαζι ως προϋποθεση. Τρομακτικές καταστασεις επισης με τραβανε γενικα, ας πουμε στις ταινιες. Οι μαχες και γενικως η αναγκη να σχηματιζω πολυπλοκους συνδυασμους στο dualshock μονο και μονο για να περασω ενα boss ή ως προυποθεση του να παιχτει το παιχνιδι, δεν μου ακουγεται τοσο παραγωγικο, ειδικα αν επαναλαμβανεται ολη την ωρα. Οπως επισης δεν θα ηθελα σε πρωτη φαση τουλαχιστον να πρεπει να εχω δεκα διαφορετικα υπομενου με οπλα, inventory, συνταγες και γενικα οχι πολλη μελετη, εκτος και ειναι για μικρα διαστηματα. Αντιθετα, το να αποφευγω τους εχθρους με εξυπνο τροπο, στα κρυφα, με στοχευμενα χτυπηματα και με το μπλα μπλα μου ακουγεται πιο διασκεδαστικο. Βλεπω λιστες απο εδω και απο κει και ας πουμε πολλοι λενε καλα λογια για το horizon, το persona 5, το until dawn (για πιο casual gamers), το nier: automata, resident evil 7, the last of us και καποια αλλα οπως witcher, uncharted, bloodborne και the last guardian. Α και θα ηθελα να μου πειτε τι να παιξω με την κοπελα μου ή εστω τι να βλεπει ο ενας τον αλλο να παιζει ή με συνεργασια, για να δικαιολογησω την αγορα καπως και σε αυτη! Τα Uncharted και το The Last Of Us είναι κάτι παραπάνω από must!
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=LADV0465OFc
najinblue3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δωσε bloodborne 2 η demon souls remastered και δεν θελω τιποτε αλλο δεν πηραμε τπτ απο from πηραμε ομως spidey https://www.youtube.com/watch?v=vPJm_R23g1M Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2017 από najinblue3
Προτεινόμενες αναρτήσεις