ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το νέο account της χώρας που θα πας, θα το φτιάξεις μόνο για να έχεις πρόσβαση στο στορ αυτής της χώρας. Τα παιχνίδια που έχεις saves θα τα παίζεις από το Ελληνικό σου account και όλα καλά. Και τα 2 account παλιό + νέο θα έχουν την κονσόλα σου ως primary επομένως θα μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια σου και από τους 2 λογαριασμούς, απλώς για τα παλιά σου saves θα παίζεις αναγκαστικά από το παλιό account. Δε γίνεται. Δεν του επιτρέπει ούτε funds να βάλει με τη γερμανική του κάρτα αλλά ούτε και κάρτες PS+ γερμανικές δέχεται το ελληνικό account του. Πρέπει να φτιάξει ξεχωριστό γερμανικό account για να μπορεί να πιστώνει funds μέσα. Ελα όμως που τα παιχνίδια και τα save files είναι κλειδωμένα στο ελληνικό account και δεν γίνεται μεταφορά από account σε account όπως λένε και οι οδηγίες της sony και οι φίλοι εδώ μέσα. Κοινώς πάρε το αυγό και κούρευτο και δεν ξέρω γιατί είναι τόσο κακό για το τίποτα. Αναγκάζεται να του αγοράζει ο αδερφός του κάρτες PS+ από Ελλάδα και να του λέει τους κωδικούς για να τους περάσει. Δηλαδή σοβαρά τώρα; Για ποιο λόγο τόση ταλαιπωρία;
petran91 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δε γίνεται. Δεν του επιτρέπει ούτε funds να βάλει με τη γερμανική του κάρτα αλλά ούτε και κάρτες PS+ γερμανικές δέχεται το ελληνικό account του. Πρέπει να φτιάξει ξεχωριστό γερμανικό account για να μπορεί να πιστώνει funds μέσα. Ελα όμως που τα παιχνίδια και τα save files είναι κλειδωμένα στο ελληνικό account και δεν γίνεται μεταφορά από account σε account όπως λένε και οι οδηγίες της sony και οι φίλοι εδώ μέσα. Κοινώς πάρε το αυγό και κούρευτο και δεν ξέρω γιατί είναι τόσο κακό για το τίποτα. Αναγκάζεται να του αγοράζει ο αδερφός του κάρτες PS+ από Ελλάδα και να του λέει τους κωδικούς για να τους περάσει. Δηλαδή σοβαρά τώρα; Για ποιο λόγο τόση ταλαιπωρία; Διάβασε καλύτερα τι είπα. Γερμανική κάρτα θα χρησιμοποιεί στο νέο γερμανικό account. Το γερμανικό account θα το έχει ενεργοποιημένο στην κονσόλα του ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το ελληνικό. Τα saves του θα τα παίζει από το ελληνικό account. Τα καινούρια παιχνίδια που θα πάρει από το γερμανικό account θα παίζουν και με το παλιό account (ελληνικο) και με το καινούριο (γερμανικό).
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Διάβασε καλύτερα τι είπα. Γερμανική κάρτα θα χρησιμοποιεί στο νέο γερμανικό account. Το γερμανικό account θα το έχει ενεργοποιημένο στην κονσόλα του ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το ελληνικό. Τα saves του θα τα παίζει από το ελληνικό account. Τα καινούρια παιχνίδια που θα πάρει από το γερμανικό account θα παίζουν και με το παλιό account (ελληνικο) και με το καινούριο (γερμανικό). το θεμα ειναι οτι δεν θελει να εχει 2 λογαριασμους αλλα εναν, τεσπα δεν γινεται δυστηχως, η πας στη λυση με τα 2 οπως γραφει ο πετραν, η αγοραζει απο Eλλαδα καποιος και του τα στελνει
petran91 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 το θεμα ειναι οτι δεν θελει να εχει 2 λογαριασμους αλλα εναν, τεσπα δεν γινεται δυστηχως, η πας στη λυση με τα 2 οπως γραφει ο πετραν, η αγοραζει απο Eλλαδα καποιος και του τα στελνει Δεν είναι και τόσο ζόρι να έχεις 2 account. Tο γερμανικό θα το κάνει μόνο για να αγοράζει από Γερμανία και τίποτα αλλο. Όλο του το gaming κανονικά το κάνει από το ελληνικό. Το γερμανικό θα το βάλει μια φορά στην κονσόλα να το ενεργοποιήσει και μετά θα μπαίνει σε αυτό για 2 λεπτά μόνο κάθε φορά που θέλει να κατεβάσει ένα παιχνίδι από το γερμανικό στορ. Το βάζεις να κατεβαίνει και ξαναμπαίνεις από το ελληνικό account και συνεχίζει να κατεβάζει. Μετά το παίζεις από το ελληνικό με τα παλιά σου saves και όλα.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αυτό ισχύει και για DLC; Δηλαδή αν αγοράσει για το Fallout 4 τα DLC με το γερμανικό account αυτά θα είναι διαθέσιμα απευθείας στο ελληνικό account;
FotisMp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους. Πριν ένα 6μηνο αγορασα ενα ps4 slim και τελείωσε η συνδρομή μου χθες. Κοίταξα στο eBay για plus και είδα οτι πωλουνται συνδρομες plus σε πολύ χαμηλες τιμες (πχ 0,90 € οι 14 ημερες). Στην ουσία ο πωλητής σου στέλνει εναν λογαριασμό που έχει την δοκιμαστική συνδρομή 14 ημερών και οπότε λήγει, σου στέλνει τον επόμενο λογαριασμό (ο οποίος έχει αλλες 14 μέρες PS plus) Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την μεθοδο; Αν το κάνω αυτό συνεχώς υπάρχει περιπτωση να φάω ban?
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους. Πριν ένα 6μηνο αγορασα ενα ps4 slim και τελείωσε η συνδρομή μου χθες. Κοίταξα στο eBay για plus και είδα οτι πωλουνται συνδρομες plus σε πολύ χαμηλες τιμες (πχ 0,90 € οι 14 ημερες). Στην ουσία ο πωλητής σου στέλνει εναν λογαριασμό που έχει την δοκιμαστική συνδρομή 14 ημερών και οπότε λήγει, σου στέλνει τον επόμενο λογαριασμό (ο οποίος έχει αλλες 14 μέρες PS plus) Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την μεθοδο; Αν το κάνω αυτό συνεχώς υπάρχει περιπτωση να φάω ban? μακρια από τέτοιους λογαριασμούς,υπαρχει περιπτωση για ban στην κονσολα κτλπ
petran91 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αυτό ισχύει και για DLC; Δηλαδή αν αγοράσει για το Fallout 4 τα DLC με το γερμανικό account αυτά θα είναι διαθέσιμα απευθείας στο ελληνικό account; Όλα κανονικά ναι. Καλησπέρα σε ολους. Πριν ένα 6μηνο αγορασα ενα ps4 slim και τελείωσε η συνδρομή μου χθες. Κοίταξα στο eBay για plus και είδα οτι πωλουνται συνδρομες plus σε πολύ χαμηλες τιμες (πχ 0,90 € οι 14 ημερες). Στην ουσία ο πωλητής σου στέλνει εναν λογαριασμό που έχει την δοκιμαστική συνδρομή 14 ημερών και οπότε λήγει, σου στέλνει τον επόμενο λογαριασμό (ο οποίος έχει αλλες 14 μέρες PS plus) Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την μεθοδο; Αν το κάνω αυτό συνεχώς υπάρχει περιπτωση να φάω ban? Για ποιο λόγο να πληρώσεις 1 ευρώ και να μην κάνεις μόνος σου τζάμπα την παραπάνω διαδικασία? Αν δεν κάνω λάθος κάθε account έχει δοκιμαστικά 14 μέρες ps plus. Φτιάξε μόνος σου λογαριασμό και ενεργοποίησε την δοκιμαστική, όταν λήξει αυτή φτιάξε άλλον, κ.ο.κ 1
mikele13- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, θά ήθελα να μου πείτε τιμή πώλησης για ps4 c chassis καινούργιο δεν έχει δουλέψει σχεδόν καθόλου με όλα τά παρελκόμενα, κουτιά κλπ Ντυμένο με carbon black αυτοκόλλητο από την πρώτη μέρα. Εγγύηση δεν έχει. Ευχαριστώ.
FotisMp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Όλα κανονικά ναι. Για ποιο λόγο να πληρώσεις 1 ευρώ και να μην κάνεις μόνος σου τζάμπα την παραπάνω διαδικασία? Αν δεν κάνω λάθος κάθε account έχει δοκιμαστικά 14 μέρες ps plus. Φτιάξε μόνος σου λογαριασμό και ενεργοποίησε την δοκιμαστική, όταν λήξει αυτή φτιάξε άλλον, κ.ο.κ Δεν είναι τόσο απλό(για εμένα τουλαχιστον) επειδη για να ενεργοποιηθεί η δοκιμαστική συνδρομή πρεπει να βάλω λογαριασμό PayPal η κάποιας καρτας (πχ πιστωτικη) στον λογαριασμό μου στο PSN Εφόσον υπάρχει πιθανότητα να φάω console ban... δεν το ρισκαρω :Ρ
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορεις να εχεις τις 14 μερες trial psn+ απειρες φορες σε καθε κονσολα. Αν γινοταν αυτο κανενας δεν θα πληρωνε για psn+. Νομιζω σου εχει περιορισμο η sony μεχρι 2 ή 3 φορες σε καθε κονσολα να εχει ο καθε νεος λογαριασμος psn 14 μερες δοκιμαστικα psn+.
orck Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πως το εκανα αυτό το κορυφαίο να πάρω 2ημερο PSplus μόνο; Βέβαια μετά μου στείλανε κωδικό για 14ημερο. Θα το ενεργοποιήσω στην αλλαγή του μήνα Γιάννα πάρω τα παιχνίδια και από τους δύο μήνες.
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Bαρια 200 θεωρω Μιχαλη. Καλησπέρα μην σου πω και 160-170 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις