Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι γενικά τόσα χρόνια ήμουν του MMORPG είτε του online mainstream (lol cs κτλ) γενικότερα και δεν έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο.

Τώρα άρχισα να παίζω τα καλά παιχνίδια στο ps4 μιας και εχω ξεμεινει απο υπολογιστη.

Επαιξα πρωτο το last of us το οποιο μου εδειξε οτι υπαρχουν και "offline" παιχνίδια που μπορούν να με κρατήσουν και να τα απολαύσω. Οπότε πριν 1 βδομάδα τελείωσα το uncharted 4 σε 3 μέρες το οποίο το καταευχαριστηθηκα πολύ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που πήγα σε Witcher(γιατί δεν έχω παίξει τα προηγούμενα ούτε ήξερα περί τίνος πρόκειται) μετά η έπρεπε να παιξω κάτι άλλο και γι'αυτό την πρώτη ώρα δεν ενθουσιάστηκα όμως άρχισα να χαλαρώνω και να παρακολουθώ την ιστορία, έπαιξα και τα 2-3 πρώτα "δύσκολα" fights και μπορώ να πω ότι με έχει τραβήξει αρκετά.

Μέχρι στιγμής τα side που έχω συναντήσει δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ( βοήθησε τη γιαγιά να βρει το τηγάνι της πχ :P) αλλά αφού το λέτε θα έχω το νου μου από δω και πέρα.

Η αλήθεια είναι ότι χάνεις αρκετά πράγματα από τα παλιά αν ξεκινήσεις απευθείεας με το 3 γιατί σου λείπει το "δέσιμο" με τους χαρακτήρες και το ποιος είναι τι και από που βαστάει η σκούφια του. Επίσης το παιχνίδι είναι τίγκα στα πολιτικά οπότε πετάει ονόματα, περιοχές και τέτοια σαν καραμέλες (όπως στο Game of thrones αν βλέπεις) και θα πρέπει να έχεις μια ιδέα του lore του παιχνιδιού και του κόσμου του για το εκτιμήσεις όπως πρέπει. 

Η δική μου πρόταση έστω για το γαμώτο πριν το παίξεις είναι να ανοίξεις ένα youtube και να πληκτρολογήσεις Witcher 1 και Witcher 2 the movie. Ξεκίνα με αυτά σιγά παράλληλα που παίζεις έτσι ώστε να "χτίζεις" όσο μπορείς lore. Επίσης μέσα στο ίδιο το παιχνίδι διάβαζε τα πάντα που έχει από βιβλία, lore χαρακτήρων κτλ. 

Το ξέρω ότι είναι μπόλικη δουλειά το παραπάνω αλλά αν θες πραγματικά να το απολαύσεις το παιχνίδι μπες στον ρόλο του Gerald of Rivia. 

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω γιατί συμβαίνει κάτι περίεργο. Φιλαράκι μου έφυγε Γερμανία και πήρε και το PS4 μαζί του εκεί. Αγόρασε μια Γερμανική 20άρα κάρτα PS store και δεν τη δέχεται γιατί του βγάζει μήνυμα ότι δεν γίνεται να παίξεις με διαφορετικά store με τις κάρτες αλλά ταυτόχρονα δεν τον αφήνει να αλλάξει και store. Επίσης για κάποιο λόγο δεν τον αφήνει να μεταφέρει τα save του από το ένα account στο άλλο. Τι στο διάολο γίνεται; Ξέρει κανείς τίποτα; 

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω γιατί συμβαίνει κάτι περίεργο. Φιλαράκι μου έφυγε Γερμανία και πήρε και το PS4 μαζί του εκεί. Αγόρασε μια Γερμανική 20άρα κάρτα PS store και δεν τη δέχεται γιατί του βγάζει μήνυμα ότι δεν γίνεται να παίξεις με διαφορετικά store με τις κάρτες αλλά ταυτόχρονα δεν τον αφήνει να αλλάξει και store. Επίσης για κάποιο λόγο δεν τον αφήνει να μεταφέρει τα save του από το ένα account στο άλλο. Τι στο διάολο γίνεται; Ξέρει κανείς τίποτα; 

afaik το account παει μαζι με το store, δεν γινεται να αλλαξεις νομισμα

αν θελει να ψωνισει απο το γερμανικο store, πρεπει να κανει γερμανικο account

• Like 1
Δημοσ.

Αυτην την Δευτερα;

With the Xbox One X releasing in two week I think Sony will be smart to price drop the PS4 Pro to $349.99 since Paris Game Week is next ...

Δημοσ.

With the Xbox One X releasing in two week I think Sony will be smart to price drop the PS4 Pro to $349.99 since Paris Game Week is next ...

Για να καταλαβω, μιλας μονο για το Pro;

Βλεπω κατι που μου φαινεται περιεργο, κατι που δεν βλεπω να συμβαινει στην Nintendo, σε διαορες ομαδες πουλανε παιχνιδια πολυ φρεσκα, για παραδειγμα, ηδη βγηκαν αγγελιες για Assasin Creed Origin, ενας το πηρε για το αγαλματακι, αλλο το ανοιξε επειξε και το δινει, μιλαμε για παιχνιδι που βγηκε.. ΧΘΕΣ. Δεν συζητατω για το τι γινεται με τον χαμο και την απογοητευση που βλεπω για το GT, τα fifa18 και ακομη περισσοτερο τα PES 18 πανε και ερχονται.

Τι συμβαινει ρε παιδια;

Δημοσ.

Eγω δεν πιστευω οτι εχει λογο τωρα να πέσει η τιμή του pro  όσοι ειναι να παρουν το one x θα το παρουν ασχέτως αν το pro κανει 400 η 350 .Ίσως την περίοδο των γιορτών  θα είχε περισσοτερο νόημα  μια τετοια κινηση ,άλλωστε στις 10 Δεκεμβρίου γίνετε και η "playstation experience 2017"

Δημοσ.

Θα το έκανε αλλά δεν επιτρέπεται μεταφορά save files από account σε account. Εκτός και αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

δυστηχως απ οσο ξερω τα save files ειναι locked σε ενα account μονο

Οσκαρ *** και τιτανοτεράστιου fail. Δηλαδή εγώ που θέλω του χρόνου να φύγω από Ελλάδα και θέλω να πάω κάπου αλλού και πάρω μαζί μου το PS4 δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ την νέα κάρτα της χώρας προορισμού γιατί...fuck you, that's why και αν θελήσω να φτιάξω νέο account στη χώρα που θα βρίσκομαι αυτόματα θα χάσω την πρόσβαση μου σε περιεχόμενο και save files; 

Ειλικρινά ποιο παλικάρι το σκέφτηκε αυτό και το υλοποίησε να πάω να του δώσω συγχαρητήρια και ένα καλάθι από ώριμα σύκα. 

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ - αφού η Γερμανία και Ελλάδα έχουν ευρώ, γιατί να αλλάξει νόμισμα?

Και κάτι ακόμα - αν πάω σε μία άλλη χώρα και συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον ελληνικό λογαριασμό, αγοράζοντας από το Play απευθείας, θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ - αφού η Γερμανία και Ελλάδα έχουν ευρώ, γιατί να αλλάξει νόμισμα?

Και κάτι ακόμα - αν πάω σε μία άλλη χώρα και συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον ελληνικό λογαριασμό, αγοράζοντας από το Play απευθείας, θα έχω πρόβλημα;

εχουν ιδιο νομισμα αλλα διαφορετικο digital store, δε ξερω γτ δε γινεται αλλα εχω δοκιμασει να κανω αγορες και τρωει ακυρο η καρτα και το paypal

δε ξερω αν κλειδωνει και η ip και δεν σε αφηνει γενικοτερα να ψωνισεις, εγω απο Eλλαδα δε μπορουσα να χρησιμοποιησω το store του λογιαριασμου μου που ειναι σουηδικο, μπορεις ομως να βαλεις funds και να αγορασεις οτι θελεις κανονικα

γενικα ειναι λιγο μπερδεμα και δεν εχω καταλαβει και εγω τι παιζει, μπορει να ειμαι λαθος

Δημοσ.

Οσκαρ *** και τιτανοτεράστιου fail. Δηλαδή εγώ που θέλω του χρόνου να φύγω από Ελλάδα και θέλω να πάω κάπου αλλού και πάρω μαζί μου το PS4 δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ την νέα κάρτα της χώρας προορισμού γιατί...fuck you, that's why και αν θελήσω να φτιάξω νέο account στη χώρα που θα βρίσκομαι αυτόματα θα χάσω την πρόσβαση μου σε περιεχόμενο και save files;

Ειλικρινά ποιο παλικάρι το σκέφτηκε αυτό και το υλοποίησε να πάω να του δώσω συγχαρητήρια και ένα καλάθι από ώριμα σύκα.

Το νέο account της χώρας που θα πας, θα το φτιάξεις μόνο για να έχεις πρόσβαση στο στορ αυτής της χώρας. Τα παιχνίδια που έχεις saves θα τα παίζεις από το Ελληνικό σου account και όλα καλά.

Και τα 2 account παλιό + νέο θα έχουν την κονσόλα σου ως primary επομένως θα μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια σου και από τους 2 λογαριασμούς, απλώς για τα παλιά σου saves θα παίζεις αναγκαστικά από το παλιό account.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...