Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, έχει ξεκινήσει αποπειρα για "expanded universe" η Universal, φάση monster movies (Mummy, Dracula, Frankenstein's monster και πάει λέγοντας... Νέα "μόδα" ευτυχώς/δυστυχώς (ανάλογα τα γούστα :P).

Πάντως βλέπω το game είναι απο την WayForward, που έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως το "έχουν" με τα metroidvanias. Ευτυχώς το είδες γιατί απο advertisement/promotion είχε περάσει σχεδόν απαρατήρητο :P

Το είδα στο Steam η αλήθεια είναι αλλά το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παντού οπότε είπα να το εμφανίσω γιατί εκτός το gameXplain δεν είδα άλλο site να του αφιερώνει χρόνο. Από τους δημιουργούς της σειράς Shantae πάντως δεν περίμενα κάτι λιγότερο, σίγουρα το έχουν οι άνθρωποι με το είδος και το κάνουν και με μεράκι. Υπάρχει κατάθεση ψυχής εδώ πέρα. 

Για το Wolvenstein πάντως και το πρώτο ήταν φοβερό οπότε δεν μου προκαλεί έκπληξη που και το δεύτερο δείχνει το ίδιο ή καλύτερο από το πρώτο εφόσον κράτησαν την ίδια συνταγή. Θα το προτιμήσω στο PC όμως. 

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το Witcher goty τώρα που το είχε προσφορά.

Πόσες ώρες να περιμένω περιπου το main story? Εννοώ χωρίς καθόλου side quest. Για να ξέρω σε τι mode να το παίξω :P

Δημοσ.

Πήρα το Witcher goty τώρα που το είχε προσφορά.

Πόσες ώρες να περιμένω περιπου το main story? Εννοώ χωρίς καθόλου side quest. Για να ξέρω σε τι mode να το παίξω :P

Το main story όμως είναι συνδεδεμένο και με τα side quests τα οποία δεν τα θεωρώ απλά side quests. Εχουν επιρροές στην ιστορία και σε άλλα side quest οπότε δεν μπορείς να τα θεωρήσεις απλά σαν έξτρα περιεχόμενο. Είναι το μοναδικό ΑΑΑ παιχνίδι που το κάνει αυτό από εποχή ισομετρικών western RPG. Τα side quests είναι τόσο εκτεταμένα που δεν θα καταλαβαίνεις ποιο quest είναι main και ποιο side quest αν δεν τα κοιτάξεις στο journal για να ξέρεις τι κάνεις. 

Το έχω πει και θα το ξαναπώ, το καλύτερο western RPG ever και θα κρίνονται όλα βάση αυτού που πέτυχε. 

• Like 1
Δημοσ.

Άρα προτείνεις να κάνω ότι βρίσκω μπροστά μου? Γιατί μέχρι τώρα απλά έκανα τα main quest και αγνοούσα όλα τα άλλα που συναντούσα από εδώ και από εκεί που έχουν απλά ένα θαυμαστικό από πάνω.

(Μέχρι τώρα εννοώντας το ένα τρίωρο που έχω παίξει :P )

Δημοσ.

Άρα προτείνεις να κάνω ότι βρίσκω μπροστά μου? Γιατί μέχρι τώρα απλά έκανα τα main quest και αγνοούσα όλα τα άλλα που συναντούσα από εδώ και από εκεί που έχουν απλά ένα θαυμαστικό από πάνω.

(Μέχρι τώρα εννοώντας το ένα τρίωρο που έχω παίξει :P )

Σε αντιθεση με τα side quest του horizon που λογω και του φουτουριστικου setting δεν ειναι οτι το καλυτερο τα περισσοτερα,το Witcher 3 οπως αναφερθηκε ειναι το παιχνιδι benchmark στον χωρο λογω των καλυτερων side quest που εχει. Δεν ειναι ολα τα side quest καλυτερα αλλα εως ενα βαθμο ας πουμε οτι αρκετα θυμιζουν μεχρι και του supernatural(την σειρα):D

Αν δεις και γενικα σαρεσει το ολο στυλακι του παιχνιδιου(επειδη απο οτι καταλαβα το προηγουμενο 2 δεν το εχεις παιξει)ναι τα side quest(εστω τα περισσοτερα απο αυτα)προτεινονται.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι γενικά τόσα χρόνια ήμουν του MMORPG είτε του online mainstream (lol cs κτλ) γενικότερα και δεν έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο.

Τώρα άρχισα να παίζω τα καλά παιχνίδια στο ps4 μιας και εχω ξεμεινει απο υπολογιστη.

Επαιξα πρωτο το last of us το οποιο μου εδειξε οτι υπαρχουν και "offline" παιχνίδια που μπορούν να με κρατήσουν και να τα απολαύσω. Οπότε πριν 1 βδομάδα τελείωσα το uncharted 4 σε 3 μέρες το οποίο το καταευχαριστηθηκα πολύ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που πήγα σε Witcher(γιατί δεν έχω παίξει τα προηγούμενα ούτε ήξερα περί τίνος πρόκειται) μετά η έπρεπε να παιξω κάτι άλλο και γι'αυτό την πρώτη ώρα δεν ενθουσιάστηκα όμως άρχισα να χαλαρώνω και να παρακολουθώ την ιστορία, έπαιξα και τα 2-3 πρώτα "δύσκολα" fights και μπορώ να πω ότι με έχει τραβήξει αρκετά.

Μέχρι στιγμής τα side που έχω συναντήσει δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ( βοήθησε τη γιαγιά να βρει το τηγάνι της πχ :P) αλλά αφού το λέτε θα έχω το νου μου από δω και πέρα.

Δημοσ.

Έχω λιώσει το witcher 3 και το 1ο dlc και πραγματικά τα side quest του είναι καταπληκτικά...σχεδόν ποτέ δεν ασχολιόμουν με side quests και κοιτούσα να τελειώσω γρήγορα τα παιχνίδια αλλά τα witcher 3 είναι άλλο επίπεδο σε αυτό τον τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευει κανεις οτι θα βγει το ασπρο ps4pro χωρις καποιο παιχνιδι κ.τ.λ.?

Και αν ναι σε τι τιμη πιστευεται οτι θα βγει?

ναι πιστευω 

πιστευω επισεις θα βγει στα 300 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

ο fulgore και εσυ δεν εχετε δικιο,η τηλεοραση που σας ανεφερα εχει 200 hz απο το πανελ.

Την συνδεσες σε PC ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...