Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 παίζω με χαμηλό volume δυστηχώς. το καλοκαίρι είχα καταργήσει τα ακουστικά λόγω ζέστης, τώρα θα πρεπει να τα επαναφέρω.
Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 παίζω με χαμηλό volume δυστηχώς. το καλοκαίρι είχα καταργήσει τα ακουστικά λόγω ζέστης, τώρα θα πρεπει να τα επαναφέρω. Ετσι εξηγειται ναι ,εγω που δεν εχω θεμα εντασης και παιζω σχετικα δυνατα ειναι ανεπαισθητη η ενοχληση απο τα ανεμιστηρακια .Βεβαια αν παταω mute καμμια φορα για να μιλησω π.χ στο τηλ εκει ναι καταλαβαινω τον θορυβο. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εγω τον θορυβο τον εχω καταλαβει μονο στο Horizon οταν ανοιγες τον χαρτη και στο battlefield 1 στο campaign. Σε γενικες γραμμες ειναι πιο υποφερτα τα πραγματα.
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εγω τον θορυβο τον εχω καταλαβει μονο στο Horizon οταν ανοιγες τον χαρτη και στο battlefield 1 στο campaign. Σε γενικες γραμμες ειναι πιο υποφερτα τα πραγματα. αυτό που βλέω είναι τα περισότερα παιχνίδια πλέον είναι στυλ Horizon. sto shadow of war γινόταν της πόπης, φαντάζομαι και στα assassins, cod wwII, nfs και γενικά οτι βγαίνει απο εδώ και πέρα που θα είναι απαιτητικό παιχνίδι, θα κάνει μόνιμα σαν σκουπάκι το ps4
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 αυτό που βλέω είναι τα περισότερα παιχνίδια πλέον είναι στυλ Horizon. sto shadow of war γινόταν της πόπης, φαντάζομαι και στα assassins, cod wwII, nfs και γενικά οτι βγαίνει απο εδώ και πέρα που θα είναι απαιτητικό παιχνίδι, θα κάνει μόνιμα σαν σκουπάκι το ps4 Ναι το καταλαβα,βεβαια γιαυτο εχω επιλεξει τα περισσοτερα Multiplatform να τα τρεχω στο pc για να μην εχω τετοια θεματα. Επισης βαρεθηκα να περιμενω μελλοντικα update patches και τσαπατσοδουλειες οπως στο Final Fantasy xv με το περιβοητο 60fps patch . Η το evil within 2 που κυκλοφορησε χωρις ουτε ενα upgrade για το ps4 pro. Το αν θα βγαλουν αργοτερα δεν μου λεει κατι γιατι αν ειναι ετσι ας αγορασω το παιχνιδι αργοτερα και εγω που θα εχει πεσει η τιμη του. Ποια ειναι τα παιχνιδια με το καλυτερο support σε patches και Performance?Ολως τυχαιως τα exclusives σε γενικες γραμμες. Για τον ηχο που λες και τον θορυβο(δεν ξερω ποσο κοντα παιζεις)υπαρχουν ευτυχως λυσεις και εν μερη για την ζεστη που λες ισως να σε καλυπτουν και τα ακουστικα ψειρες. 1
Le Perv Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Απο τοτε που σηκωσα καποια χιλιοστα την κονσολα, δε την εχω ξανακουσει. Βεβαια δε παιζω κανενα βαρυ παιχνιδι. Καποια στιμη πρεπει να παρω κανενα Horizon για benchmark.
kostiger Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το πηρα χτες το απογευμα ,θα περιμενει και αυτο την σειρα του μετα το Shadow of war . 22833510_977818439026250_239094123_o.jpg To Shadow τι λεει Φωτη; Διαβαζω αμφιλεγομενα πραγματα για αυτο ρωτω.
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/wolfenstein-ii-the-new-colossus?ref=hp http://www.metacritic.com/game/playstation-4/assassins-creed-origins?ref=hp Βγηκαν και τα πρωτα review του νεου wolfenstein και λενε τα καλυτερα Και του assassins creed. 1
kostiger Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αυτο ειδα κι εγω και πολυ μου αρεσε. Μπηκε στη λιστα κ αυτο.. 85 το Assassin's...
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Για το assassins δεν μπορω να πω πολλα μιας και γενικα εχω αποφυγει την σειρα λογω ubisoft,αλλα ξερω οτι αρεσει σε αρκετο κοσμο. Το wolf παλι το βλεπω για αγορα.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω τι είδους movie game tie-in είναι αυτό αλλά οι φίλοι του είδους μην τολμήσουν να το προσπεράσουν. Βγαίνει (βγήκε νομίζω) παντού. https://www.youtube.com/watch?v=L8lzsVPfMIw 1
Greygore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω τι είδους movie game tie-in είναι αυτό Αν δεν κάνω λάθος, έχει ξεκινήσει αποπειρα για "expanded universe" η Universal, φάση monster movies (Mummy, Dracula, Frankenstein's monster και πάει λέγοντας... Νέα "μόδα" ευτυχώς/δυστυχώς (ανάλογα τα γούστα ). Πάντως βλέπω το game είναι απο την WayForward, που έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως το "έχουν" με τα metroidvanias. Ευτυχώς το είδες γιατί απο advertisement/promotion είχε περάσει σχεδόν απαρατήρητο 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 To Shadow τι λεει Φωτη; Διαβαζω αμφιλεγομενα πραγματα για αυτο ρωτω. Μια χαρα ειναι αριστο αν σου αρεσε το πρωτο δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσει αυτο ειναι κατα πολυ βελτιωμενο . Ασε τα reviews στο συνολο τους , τα σοβαρα ειναι ελαχιστα . Η γκρινια και το κραξιμο στο ιντερνετ πουλαει δεν εχουν τι να κανουν και κραζουν τα παντα.Τα ιδια ισχυουν και για τα ατομα μεμονωμενα αλλα με διαφορετικες αιτιες . Μας πρηξανε με το loot boxes και δεν εχουν καμμια διαφορα στο game to οποιο εχει υπεραρκετο και γεναιωδωρο looting system by default . . 1
kostiger Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Με καλυψες. Μου αρεσε το πρωτο ναι οποτε ειμαι ετοιμος και για αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις