Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εμένα μου άρεσε ο μικάμι, αλλά στο πρώτο δεν έπιασα το νόημα και το gameplay μέτριο.. το 2 δεν έχω δει τι παίζει 

ας παίξω πρώτα αυτά που έχω να κάθονται σε pc και ps4 και το καλοκαίρι βλέπουμε

yakuza 0
last guardian
shadow of war
south park 
hellblade
dishonored death of the outsider
infamous second son

Ξερουμε τα free του νοεμβριου;
Η τις φημες εστω;

ναι κι εγώ θα ήθελα να τα μάθω αν και θα σκάσει το σχετικό mail σε λίγο οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να ψάξω διαρροές αν ποστάρει κανείς στο θέμα του πλας έχει καλώς

Δημοσ.

Προσωπικα για αρκετα παιχνιδια οπως το middle earth,evil within 2 και Wolfenstein περιμενω να δω μηπως πεσει η τιμη τους τωρα στις γιορτες γιαυτο δεν εχω αγορασει τπτ.

Σιγουρα ομως θα το παιξω το Evil within αφου μαρεσε και το πρωτο.

Δημοσ.

Το evil within 1 ηταν πολυ καλο και καποιοες φορες εκλασα πανω μου, αν και προς το τελος του ειχε παραγινει δυσκολο ( για τα δικα μου γουστα). Περιμενω να πεσει η τιμη του Wolf για να το αγορασω, ουτως η αλλως δεν εχω παιξει ακομη nioh/horizon/the surge/ac syndicate/sherlock holmes ( το τελευταιο) οπότε εχω μελλον ακομη. Αυτο το elite dangerous με εχει καταστρεψει.

• Like 1
Δημοσ.

το τελευταίο sherlock είχαν πει ότι είναι μέτριο, οπότε το προσπέρασα.. λες να αξίζει κάποια στιγμή κάποια ευκαιρία; 

το αμέσως προηγούμενο πάντως ήταν πάρα πολύ καλό 

Δημοσ.

Με κάθε ps4 pro θα επρεπε να δίνουν δώρο ένα καλό Headset ή ένα ζευγάρι ωτοασπίδες.

Ενταξει οτι κανει θορυβο  ισχυει αλλα εισαι λιγο υπερβολικος :)

Εκτος αν παιζεις με πολυ χαμηλη ενταση οποτε εκει το φαινομενο θα ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...