Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Lords of the fallen που το εχει στα 4 ευρω λεει τπτ ή θα παιξω 30 λεπτα και θα το αφησω;

Διαβαζω πολυ αναμεικτες κριτικες, και δεν εχω παιξει κανενα soul game εκτος του πρωτου που δεν το τερματισα γιατι μου ηταν καπως δυσκολο

Αν δεν σαρεσε σαν gameplay το dark souls μην το παρεις οχι για την τιμη του που ειναι πολυ χαμηλη αλλα μην κανεις τσαμπα αγορα.

Πολυ μετριο παιχνιδι στα παντα,ειτε gameplay,ειτε ιστορια/χαρακτηρων αλλα και σε διαρκεια ειναι αισθητα μικροτερο απο τα souls παιχνιδια.

Οι αναμεικτες κριτικες γιαυτο μπηκαν.Α ειχε τον πρωτο καιρο και αρκετα προβληματα αποδοσης,βλεπε bugs/crash και παει λεγοντας.

• Like 2
Δημοσ.

Πως μπορω να διαγραψω μια εκδηλωση που εχω φτιαξει αν δεν τη διαγραψω πριν ξεκινησει?

Εχω φτιαξει δυο εκδηλωσεις και παρολο που εχουν ληξει πλεον δεν μπορω να τις διαγραψω αφου δεν μου βγαζει στην επεξεργασια εκδηλωσεις την επιλογη διαγραφη ή ακυρωση.

Δημοσ.

To Lords of the fallen που το εχει στα 4 ευρω λεει τπτ ή θα παιξω 30 λεπτα και θα το αφησω;

Διαβαζω πολυ αναμεικτες κριτικες, και δεν εχω παιξει κανενα soul game εκτος του πρωτου που δεν το τερματισα γιατι μου ηταν καπως δυσκολο

εννοειται πως αξιζει, αν σου αρεσει το ειδος θα ξοδεψεις αρκετες ωρες για να δεις ολο το περιεχομενο, πανω κατω 50-60 ωρες, εμενα μου αρεσε παρα πολυ, και της ιδιας εταιρειας το the surge, που ειναι παρα πολυ καλο

Δημοσ.

εννοειται πως αξιζει, αν σου αρεσει το ειδος θα ξοδεψεις αρκετες ωρες για να δεις ολο το περιεχομενο, πανω κατω 50-60 ωρες

50-60ωρες για το Lords of the fallen?What?

Πανω απο 12-14ωρες δεν μου πηρε ο πρωτος τερματισμος...

Δημοσ.

Το pro γιατί το έβαλες αγγελία να το πουλήσεις;

Δεν ειναι δικη μου κονσολα.

Και δεν σε αφορα ακομα και δικη μου να ητανε για ποιο λογο την πουλαω.

Μπορει να θελει ο ανθρωπος να αγοράσει το Χ.

Δεν τρελάθηκα ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια απορια στο notifications υπαρχει τροπος να σβησουμε οτι μαλακια γινεται ή το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τα φιλτρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...