Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις τώρα βγάζει νέο ip το the last of us, πραγματικά απορώ γιατί θεωρείτε οτι έχει παρατραβηχτεί μια σειρά, ανα 2 χρόνια έβγαζαν uncharted σιγά , 3 ήταν όλα και όλα (το φορητό ούτε το μετράω δεν ήταν της Naughty dog),άλλα 5 να βγουν εγώ θα τα πάρω, γιατί? είναι σαν το Indiana jones ¨εχει άποιρα πράγματα να πουν με ιστορίες,μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλούς πολιτισμούς κτλπ.δεν με χαλάει καθόλου, όπως και το νέο tomb raider να μας δώσει παραπάνω games

Δημοσ.

μόλις τώρα βγάζει νέο ip το the last of us, πραγματικά απορώ γιατί θεωρείτε οτι έχει παρατραβηχτεί μια σειρά, ανα 2 χρόνια έβγαζαν uncharted σιγά , 3 ήταν όλα και όλα (το φορητό ούτε το μετράω δεν ήταν της Naughty dog),άλλα 5 να βγουν εγώ θα τα πάρω, γιατί? είναι σαν το Indiana jones ¨εχει άποιρα πράγματα να πουν με ιστορίες,μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλούς πολιτισμούς κτλπ.δεν με χαλάει καθόλου, όπως και το νέο tomb raider να μας δώσει παραπάνω games

Απλά επειδή βλέπω και από το The Last of Us γενικά η ND το έχει το θέμα με ένα IPs και ιδέες πιστεύω θα ήταν καλυτερα να αρχίσει ένα νέο IP. Σίγουρα από τα πιο ταλαντούχα studio εκεί έξω.

Δημοσ.

Εγώ τη σειρά του Uncharted την αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως το πάτημα που ήθελε και χρειαζόταν η ND για να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης στη συνέχεια. Μην ξεχνάτε ότι αρχικά προοριζόταν το παιχνίδι για κάτι πιο fantasy και λιγότερο ρεαλιστικό, αλλά η Sony πίεσε για "αντίπαλο" στα Gears. Περισσότερο ελπίζω να είναι ο "Τιτανικός" τους (αλά Ντι Κάπριο, εννοώ, αυτό που θα τους απογειώσει, όχι αυτό που θα τους βυθίσει :P ) αυτή η σειρά, ώστε να συνεχίσουν με περισσότερο αξιόλογα και σημαντικά πράγματα. Είναι ενθαρρυντικό και το γεγονός ότι η Sony δε φαίνεται τόσο απασχολημένη με το να απαντήσει στην MS με τα ίδια νομίσματα σε αυτή τη γενιά. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σιγουρα θα κανει uncharted.Δεν μπορει να το αφησει στην ακρη.

Απλα θα ηθελα ενα διαφορετικο uncharted.Eλπιζω να εχει επηρεαστει απο το the last of us.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εναν πιο ''ρεαλιστικο-εξερευνηση'' τονο θα ηθελα και λιγοτερο μπαμ μπουμ.

Δημοσ.

Σιγουρα θα κανει uncharted.Δεν μπορει να το αφησει στην ακρη.

Απλα θα ηθελα ενα διαφορετικο uncharted.Eλπιζω να εχει επηρεαστει απο το the last of us.

What? Σοβαρέψου PDS :P. Είναι 2 τελείως διαφορετικά παιχνίδια και σε ατμόσφαιρα και σε θεματολογία. Εγώ προσωπικά θέλω να ασχοληθεί με άλλο franchise. Στο PS1-2 είχε τα crash και στο PS3 ασχολήθηκε με το Uncharted. Πιστεύω και άλλο franchise να φτιάξει πάλι την ίδια επιτυχία θα κάνει. Δεν είναι θέμα παιχνιδιού. Είναι θέμα studio :)

Δημοσ.

Στο PS2 είχε τα Jak η ND.

Τo Crash (όπως και το Spyro) μετά την εποχή του PS1 πωλήθηκε και έγινε οτι έγινε.

υγ : όσο για το Last of Us, εμένα μου φαίνεται για ένα Uncharted με survival-horror στοιχεία

Δημοσ.

Στο PS2 είχε τα Jak η ND.

Τo Crash (όπως και το Spyro) μετά την εποχή του PS1 πωλήθηκε και έγινε οτι έγινε.

υγ : όσο για το Last of Us, εμένα μου φαίνεται για ένα Uncharted με survival-horror στοιχεία

Ναι το είχα φανταστεί ότι θα έλεγα χαζομάρα όταν έγραψα PS2 στο Crash :P

Πως γίνεται το The Last of Us να σου θυμίζει Uncharted? Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση :P

Δημοσ.

Εγώ περιμένω ένα I Am Alive done right από το Last of Us. Αν το καταφέρουν αυτό παίζει να είναι το GOTY για μένα άνετα. Αν είναι Uncharted post-apocalypse θα είναι κάπως απογοητευτικό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

What? Σοβαρέψου PDS :P. Είναι 2 τελείως διαφορετικά παιχνίδια και σε ατμόσφαιρα και σε θεματολογία. Εγώ προσωπικά θέλω να ασχοληθεί με άλλο franchise. Στο PS1-2 είχε τα crash και στο PS3 ασχολήθηκε με το Uncharted. Πιστεύω και άλλο franchise να φτιάξει πάλι την ίδια επιτυχία θα κάνει. Δεν είναι θέμα παιχνιδιού. Είναι θέμα studio :)

Το ποστ μου απο πανω δεν το διαβασες?:P

Ειπα σε ποια πραγματα θελω να επηρεαστει.

Το The last of us Vole δεν εχει καμια σχεση με uncharted,νομιζω και απο τα gameplay videos φαινεται αυτο.

Δημοσ.

Το The last of us Vole δεν εχει καμια σχεση με uncharted,νομιζω και απο τα gameplay videos φαινεται αυτο.

Εχω δει ελάχιστα από αυτά τα βίντεο. Μόνο 2-3 πέρυσι. Οταν κάτι με ψήνει πολύ αποφεύγω τα spoilers σαν την πανούκλα :P

Ενθαρρυντικό αυτό που λες, λοιπόν.

Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά.. Uncharted είναι σε post-apocalyptic περιβάλλον, με survival-horror στοιχεία και κυρίως μάχες με αντικείμενα παρά όπλα.

Μέχρι και τα trophies μοιάζουν πάρα πολύ (collectibles, δυσκολίες κλπ). :P

Δεν λέω πως είναι αρνητικό, απλά θυμίζει πολύ Uncharted.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καμια σχεση.

Το μονο που θυμιζει uncharted ειναι ο σχεδιασμος.Τιποτα αλλο,ισως αυτο σε επηρεαζει.

Και γραφικα χειροτερα εχει.

Δεν ειναι θεμα αρνητικου ή θετικου,απλα δεν ειναι uncharted.Διαβασε σχολια στο neogaf για το demo.

Ενας το ειπε αυτο και τον δουλευαν:P

Δημοσ.

Νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος ομως πως τα crash της ND ηταν τα 3 πρωτα στο psx, απο εκει και περα στο ps2 πρεπει να ταχε αναλλαυει αλλη εταιρια.

Υ.Γ.Θελωωωω uncharted 4 στο ps4 οπως ηταν, με το ιδιο πιστολιδι και με ολα τα στοιχεια οπου ξεχωρισαν αυτη την υπερπαιχνιδαρα, δεν θελω να δω οπωσδηποτε αλλους χαρακτηρες (ειδικα μην διανωηθουν να αλλαξουν τον drake, που δεν νομιζω να γινει γιατι η ND γνωριζει τι κανει και ξερει τι προκειτε να γινει μετα απο τετοιες κινησεις).Περιμενω να δω στην Ε3 το νεο uncharted για να τρελαθωωωω.Αν βγει αυτο πιθανον να ειναι το πρωτο μου παιχνιδι στο ps4 (αν θα ειναι launch τιτλος).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...