Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε που η καθε εταιρεια τα μετραει οπως θελει.

Η LG ειδικα, το εχει ξεφτιλισει το θεμα με τα HZ.

*Oπως παλιοτερα με τα watt στα hifi (music power / πραγματικα aka rms/ κλπ)

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Fulgore έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Τα 200 Hz που βγάζει η τηλεόραση σου (και όχι μόνο αυτή εννοείται) δεν είναι πραγματικά.

http://www.rtings.com/tv/learn/fake-refresh-rates-samsung-clear-motion-rate-vs-sony-motionflow-vs-lg-trumotion

ο fulgore και εσυ δεν εχετε δικιο,η τηλεοραση που σας ανεφερα εχει 200 hz απο το πανελ.

Δημοσ.

ο fulgore και εσυ δεν εχετε δικιο,η τηλεοραση που σας ανεφερα εχει 200 hz απο το πανελ.

Θα σου ζηταγα καποιο link για το παραπανω αλλα δεν εχει νοημα. Και παλι ομως το απλο ps4/slim βγαζουν εως1080p 60hz/fps στα παιχνιδια σε οτι monitor και αν συνδεθουν αυτο ρωτησε ο συμφορουμιτης πιο πισω.

• Moderators
Δημοσ.

Τα hz που αναφέρεις είναι προϊόν interpolation (η Sony συγκεκριμένα ονομάζει την τεχνολογία της Motionflow) και το οποίο αφορά pre-recorded υλικό, όπως ταινίες, σειρές κλπ. Καμία σχέση με gaming δηλαδή.

Από εκεί και πέρα, οι κονσόλες είναι limited στα 60 καρέ από τη μαμά τους, οπότε όσα καρέ και να μπορούσε να εμφανίσει η τηλεοράση σου, πάλι στα 60 θα ήταν καρφωμένη η κονσόλα.

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι τα 200 hz, αποδίδουν σε gaming, ανέφερα απλά ότι η τηλεόραση που έχω,έχει τόσα hz από το πάνελ.

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι τα 200 hz, αποδίδουν σε gaming, ανέφερα απλά ότι η τηλεόραση που έχω,έχει τόσα hz από το πάνελ.

Δεν παίζει κανένα ρόλο το πόσα έχει η τηλεόραση αλλά το πόσα αποδίδει το Ps4. Τέλος.

Δημοσ.

Επισης δεν υπαρχει τηλεοραση η οποια να βγαζει πραγματικα 200hz αν δεν κανω λαθος ή αν υπαρχει θα κοστιζει κανα 8000ευρω.

Εγω απαντησα απλα σε αυτο,συμφωνω οτι η τηλεοραση βγαζει οσα hz βγαζει το ps4.Tελος και απο μενα.

Δημοσ.

Ο 26ska ήταν ξεκάθαρος σε αυτό που είπε. Όντως η w905a αν δεν κάνω λάθος ήταν η τελευταία τηλεόραση με native 240hz panel και παραμένει μέχρι και σήμερα ίσως η καλύτερη τηλεόραση σε απόδοση 1080p60.το ps4 έχει output 1080p60 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα panel 120hz δεν αποδίδει καλύτερη κίνηση χωρίς ghosting από ένα άλλο 60hz native αφού αποδίδει το ίδιο frame δύο φορές στο ίδιο χρόνο χωρίς χρήση τεχνητού motion interpolation . Για αυτό και η w905 είναι καλύτερη επιλογή για το απλό ps4 από όλες τις τηλεοράσεις 4k 60hz της πλάκας όπως είναι οι mu/ku και άλλες entry/mid σειρές.

Δημοσ.

To Lords of the fallen που το εχει στα 4 ευρω λεει τπτ ή θα παιξω 30 λεπτα και θα το αφησω;

Διαβαζω πολυ αναμεικτες κριτικες, και δεν εχω παιξει κανενα soul game εκτος του πρωτου που δεν το τερματισα γιατι μου ηταν καπως δυσκολο

Δημοσ.

στα 4 ευρω ναι - στα 70 που ειχα παρει ο μ@λακας την collectors game of the year edition οχι :P

Θεωρειται το πιο "light" souls - δε νομιζω να δυσκολεψει πολυ ακομα και αρχαριο .

Δημοσ.

στα 4 ευρω ναι - στα 70 που ειχα παρει ο μ@λακας την collectors game of the year edition οχι :P

Θεωρειται το πιο "light" souls - δε νομιζω να δυσκολεψει πολυ ακομα και αρχαριο .

καλα εσυ εισαι να μαζευτούμε κάμποσοι να σε αρχίσουμε στις σφαλιάρες  :-D

εγω παντως στο pc που το εχω το παράτησα μετα απο μια ωρα κυρίως γιατι δεν το έτρεχε πολυ καλα αλλα και γιατι μου φάνηκε μια μετρια αντιγραφή των dark souls που τα εχω τερματίσει (χαλαρά) αλλα και το  Lords of the fallen απ'οσο ξέρω πρεπει να ειναι δυσκολουτσικο .

Δημοσ.

Μαστορια (και οχι μαστορια) 2 χειριστηρια ps4 3 ετων αρχισαν ταυτοχρονα να κανουν νερα.Θα προσπαθησω να το εξηγησω οσο πιο απλα μπορω.Σαν να lagαρουν και στο χειρισμο και στον ηχο στο headset αργουν και κολλανε οχι παντα αλλα πολυ συχνα.Δεν εχουν φαει πολυ ξυλο αλλα πολλες πολλες φορτισεις.

Εκλασαν οι μπαταριες τους η μηπως συμβαινει κατι αλλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...