Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Χριστός

Και δεν έχω τελειώσει ακόμα μαζί του..

Δημοσ.

Κάποιος που έχει το C chassis μπορεί να μου πει τι ταχύτητας είναι το HDMI καλώδιο που υπήρχε στη συσκευασία;

Δημοσ.

Κάποιος που έχει το C chassis μπορεί να μου πει τι ταχύτητας είναι το HDMI καλώδιο που υπήρχε στη συσκευασία;

1.4 θα ναι.Μην κάνεις όνειρα για β2.0

• Like 1
Δημοσ.

Σε Slim δεν έχει καμία διαφορά αλλά για να σε δω να παίζεις 4κ στο pro με καλώδιο 1.4. Στα κινηματογραφικά 24 frames per second.

Ε ναι, για c chassis ρώτησα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ίσως λίγο εκτός θέματος.

Έχω συνδέσει το PS4 σε οθόνη Η/Υ 27" και παίζω σε απόσταση 0,5-1 μέτρο περίπου.

Σε κάποια παιχνίδια έπειτα από15-20' με πιάνει έντονη ναυτία η οποία παραμένει άσχετα αν διακόψω για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η οθόνη που έχω συνδεδεμένη μέσω HDMI φτάνει τα 60HZ.

Θεωρητικά η πιο ομαλή κίνηση μιας καθαρά gaming οθόνης ή τηλεόρασης που φτάνουν τα 200HZ θα είχε λιγότερες επιπτώσεις ή είναι θέμα απόστασης από την οθόνη;

Εννοείται ότι δεν το παρατηρώ σε όλα τα παιχνίδια.

Σε άλλα είναι πιο έντονο το φαινόμενο.

Δημοσ.

να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με το playstation store?

βλεπω σε παιχνιδια να λεει full game, bundle, season pass.
προφανως και το πρωτο ειναι το παιχνιδι. το δευτερο ειναι κατι σαν πακετο? περιεχει κι αλλα εκτος του παιχνιδιου? το τριτο εχει καποια χρονικη διαρκεια και ποσο? μεσα στην οποια σε αφηνει να κατεβαζεις οτι βγει για το παιχνιδι δωρεαν?

και κατι ακομα, μπορω να φτιαξω 2-3 λογαριασμους με διαφορετικες χωρες προελευσης και να μπαινω με οποιον θελω χωρις προβλημα? χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια? αυτο γινεται για να βρισκουμε οσο γινεται πιο φθηνα τα παιχνιδια?

και κατι ακομα, μπορω να φτιαξω 2-3 λογαριασμους με διαφορετικες χωρες προελευσης και να μπαινω με οποιον θελω χωρις προβλημα? χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια? αυτο γινεται για να βρισκουμε οσο γινεται πιο φθηνα τα παιχνιδια?

Δημοσ.

Θεωρητικά η πιο ομαλή κίνηση μιας καθαρά gaming οθόνης ή τηλεόρασης που φτάνουν τα 200HZ θα είχε λιγότερες επιπτώσεις ή είναι θέμα απόστασης από την οθόνη;

Καθαρα θεμα αποστασης ειναι και φυσικα panel οθονης. Το ps4 βγαζει μεχρι 1080p 60fps αναλογα το παιχνιδι αρα και 240hz monitor να ειχες δεν θα αλλαζε κατι.

βλεπω σε παιχνιδια να λεει full game, bundle, season pass.

προφανως και το πρωτο ειναι το παιχνιδι.

το δευτερο ειναι κατι σαν πακετο? περιεχει κι αλλα εκτος του παιχνιδιου?

το τριτο εχει καποια χρονικη διαρκεια και ποσο? μεσα στην οποια σε αφηνει να κατεβαζεις οτι βγει για το παιχνιδι δωρεαν?

bundle ειναι το αρχικο παιχνιδι μαζι με κατι αλλο μαζι(συνηθως dlc ή αλλο παιχνιδι)σε χαμηλοτερη τιμη. Στα γραφει αναλυτικα αν προσεξεις καλυτερα στην περιγραφη απο κατω.

Το season pass ειναι συνηθως ολα τα επιπλεον dlc που εχουν κυκλοφορησει(ή θα κυκλοφορησουν)για ενα παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Καθαρα θεμα αποστασης ειναι και φυσικα panel οθονης. Το ps4 βγαζει μεχρι 1080p 60fps αναλογα το παιχνιδι αρα και 240hz monitor να ειχες δεν θα αλλαζε κατι.

Νομίζω ότι πέρα από τα fps που δίνουν πιο ομαλή κίνηση, σε όσο μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργεί η οθόνη τόσο λιγότερο κουραστική είναι.

Δημοσ.

Νομίζω ότι πέρα από τα fps που δίνουν πιο ομαλή κίνηση, σε όσο μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργεί η οθόνη τόσο λιγότερο κουραστική είναι.

Λαθος το νομιζεις αυτο τουλαχιστον για ps4 χρηση,για τον πολυ απλο λογο οτι η οθονη λειτουργει στην συχνοτητα που συνδεεις την κονσολα μεσω hdmi δηλαδη σε 1080p 60hz.

Επισης δεν υπαρχει τηλεοραση η οποια να βγαζει πραγματικα 200hz αν δεν κανω λαθος ή αν υπαρχει θα κοστιζει κανα 8000ευρω.

Τα μεγιστα fps αυτη την στιγμη σε monitor ειναι σε 1080p 240hz τα οποια φυσικα μονο στα παιχνιδια του υπολογιστη υποστηριζονται.

• Like 2
Δημοσ.

Λαθος το νομιζεις αυτο τουλαχιστον για ps4 χρηση,για τον πολυ απλο λογο οτι η οθονη λειτουργει στην συχνοτητα που συνδεεις την κονσολα μεσω hdmi δηλαδη σε 1080p 60hz.

Επισης δεν υπαρχει τηλεοραση η οποια να βγαζει πραγματικα 200hz αν δεν κανω λαθος ή αν υπαρχει θα κοστιζει κανα 8000ευρω.

Τα μεγιστα fps αυτη την στιγμη σε monitor ειναι σε 1080p 240hz τα οποια φυσικα μονο στα παιχνιδια του υπολογιστη υποστηριζονται.

H tv που εχω η sony w905 ειναι 200 hz...απλα το αναφερω για νας πω οτι υπαρχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...