Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ο Χριστός Και δεν έχω τελειώσει ακόμα μαζί του..
Alejandro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κάποιος που έχει το C chassis μπορεί να μου πει τι ταχύτητας είναι το HDMI καλώδιο που υπήρχε στη συσκευασία;
vrwmiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κάποιος που έχει το C chassis μπορεί να μου πει τι ταχύτητας είναι το HDMI καλώδιο που υπήρχε στη συσκευασία; 1.4 θα ναι.Μην κάνεις όνειρα για β2.0 1
Alejandro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 1.4 θα ναι.Μην κάνεις όνειρα για β2.0 Για το PS4, τι διαφορά θα έκανε το 2.0;
stelios18120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Για το PS4, τι διαφορά θα έκανε το 2.0; Τιποτα Βλακειες κ κολπα μαρκετινγκ ειναι αυτα
orck Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ψυχολογικες διαφορες ισως, παιζουν και αυτα τον ρολο τους.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σε Slim δεν έχει καμία διαφορά αλλά για να σε δω να παίζεις 4κ στο pro με καλώδιο 1.4. Στα κινηματογραφικά 24 frames per second.
Alejandro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σε Slim δεν έχει καμία διαφορά αλλά για να σε δω να παίζεις 4κ στο pro με καλώδιο 1.4. Στα κινηματογραφικά 24 frames per second. Ε ναι, για c chassis ρώτησα.
nick_gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ίσως λίγο εκτός θέματος. Έχω συνδέσει το PS4 σε οθόνη Η/Υ 27" και παίζω σε απόσταση 0,5-1 μέτρο περίπου. Σε κάποια παιχνίδια έπειτα από15-20' με πιάνει έντονη ναυτία η οποία παραμένει άσχετα αν διακόψω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η οθόνη που έχω συνδεδεμένη μέσω HDMI φτάνει τα 60HZ. Θεωρητικά η πιο ομαλή κίνηση μιας καθαρά gaming οθόνης ή τηλεόρασης που φτάνουν τα 200HZ θα είχε λιγότερες επιπτώσεις ή είναι θέμα απόστασης από την οθόνη; Εννοείται ότι δεν το παρατηρώ σε όλα τα παιχνίδια. Σε άλλα είναι πιο έντονο το φαινόμενο.
johni41 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με το playstation store? βλεπω σε παιχνιδια να λεει full game, bundle, season pass.προφανως και το πρωτο ειναι το παιχνιδι. το δευτερο ειναι κατι σαν πακετο? περιεχει κι αλλα εκτος του παιχνιδιου? το τριτο εχει καποια χρονικη διαρκεια και ποσο? μεσα στην οποια σε αφηνει να κατεβαζεις οτι βγει για το παιχνιδι δωρεαν? και κατι ακομα, μπορω να φτιαξω 2-3 λογαριασμους με διαφορετικες χωρες προελευσης και να μπαινω με οποιον θελω χωρις προβλημα? χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια? αυτο γινεται για να βρισκουμε οσο γινεται πιο φθηνα τα παιχνιδια? και κατι ακομα, μπορω να φτιαξω 2-3 λογαριασμους με διαφορετικες χωρες προελευσης και να μπαινω με οποιον θελω χωρις προβλημα? χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια? αυτο γινεται για να βρισκουμε οσο γινεται πιο φθηνα τα παιχνιδια?
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Θεωρητικά η πιο ομαλή κίνηση μιας καθαρά gaming οθόνης ή τηλεόρασης που φτάνουν τα 200HZ θα είχε λιγότερες επιπτώσεις ή είναι θέμα απόστασης από την οθόνη; Καθαρα θεμα αποστασης ειναι και φυσικα panel οθονης. Το ps4 βγαζει μεχρι 1080p 60fps αναλογα το παιχνιδι αρα και 240hz monitor να ειχες δεν θα αλλαζε κατι. βλεπω σε παιχνιδια να λεει full game, bundle, season pass. προφανως και το πρωτο ειναι το παιχνιδι. το δευτερο ειναι κατι σαν πακετο? περιεχει κι αλλα εκτος του παιχνιδιου? το τριτο εχει καποια χρονικη διαρκεια και ποσο? μεσα στην οποια σε αφηνει να κατεβαζεις οτι βγει για το παιχνιδι δωρεαν? bundle ειναι το αρχικο παιχνιδι μαζι με κατι αλλο μαζι(συνηθως dlc ή αλλο παιχνιδι)σε χαμηλοτερη τιμη. Στα γραφει αναλυτικα αν προσεξεις καλυτερα στην περιγραφη απο κατω. Το season pass ειναι συνηθως ολα τα επιπλεον dlc που εχουν κυκλοφορησει(ή θα κυκλοφορησουν)για ενα παιχνιδι. 1
nick_gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καθαρα θεμα αποστασης ειναι και φυσικα panel οθονης. Το ps4 βγαζει μεχρι 1080p 60fps αναλογα το παιχνιδι αρα και 240hz monitor να ειχες δεν θα αλλαζε κατι. Νομίζω ότι πέρα από τα fps που δίνουν πιο ομαλή κίνηση, σε όσο μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργεί η οθόνη τόσο λιγότερο κουραστική είναι.
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι πέρα από τα fps που δίνουν πιο ομαλή κίνηση, σε όσο μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργεί η οθόνη τόσο λιγότερο κουραστική είναι. Λαθος το νομιζεις αυτο τουλαχιστον για ps4 χρηση,για τον πολυ απλο λογο οτι η οθονη λειτουργει στην συχνοτητα που συνδεεις την κονσολα μεσω hdmi δηλαδη σε 1080p 60hz. Επισης δεν υπαρχει τηλεοραση η οποια να βγαζει πραγματικα 200hz αν δεν κανω λαθος ή αν υπαρχει θα κοστιζει κανα 8000ευρω. Τα μεγιστα fps αυτη την στιγμη σε monitor ειναι σε 1080p 240hz τα οποια φυσικα μονο στα παιχνιδια του υπολογιστη υποστηριζονται. 2
26ska Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Λαθος το νομιζεις αυτο τουλαχιστον για ps4 χρηση,για τον πολυ απλο λογο οτι η οθονη λειτουργει στην συχνοτητα που συνδεεις την κονσολα μεσω hdmi δηλαδη σε 1080p 60hz. Επισης δεν υπαρχει τηλεοραση η οποια να βγαζει πραγματικα 200hz αν δεν κανω λαθος ή αν υπαρχει θα κοστιζει κανα 8000ευρω. Τα μεγιστα fps αυτη την στιγμη σε monitor ειναι σε 1080p 240hz τα οποια φυσικα μονο στα παιχνιδια του υπολογιστη υποστηριζονται. H tv που εχω η sony w905 ειναι 200 hz...απλα το αναφερω για νας πω οτι υπαρχει.
Bourdoulas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ο Fulgore έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Τα 200 Hz που βγάζει η τηλεόραση σου (και όχι μόνο αυτή εννοείται) δεν είναι πραγματικά. http://www.rtings.com/tv/learn/fake-refresh-rates-samsung-clear-motion-rate-vs-sony-motionflow-vs-lg-trumotion
Προτεινόμενες αναρτήσεις