green gordon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Σας κάνει προβλήματα αυτή την ώρα το network ? Ναι.Το ιδιο και στον Ουαλλο φιλο που παιζαμε μαζι 1
logistoulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γενικά, video games με γυναίκα είναι κορυφαία φάση. ναι καλά πάει αυτό με το until dawn, επόμενη στάση το south park (που υπήρχε σχετικά καλή προιστορία με το πρώτο) και μεθεπόμενη το wolfenstein (που υπήρχε πολύ καλή προϊστορία με το προηγούμενο) με το shadow of war μου κλώτσησε και βαρέθηκε (και με όλα που ανήκουν στη κατηγορία batman για κάποιο λόγο.. μόλις βλέπει αυτού του είδους το gameplay ξενερώνει.. άβυσσος η ψυχή) οπότε θα το παίξω μόνος.. τι να γίνει δεν τα βρίσκουμε παντού.. επίσης μου κλώτσησε και με τα gravity rush που εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ, ειδικά το 2 που ελπίζω μέσα στο σκ να τερματίσω εκεί που κλωτσάω εγώ είναι που θέλει να τελειώσω το yooka laylee που μου τη σπάει όταν αρχίζει και γίνεται παράλογα δύσκολο, όπως επίσης έχω αρνηθεί να συνεχίσω dark souls όπου ενοχλούμαι αλλά αυτής της αρέσει να με βλέπει να βασανίζομαι (?), μετά το 8ωρο δεν θέλω να τα βλέπω αυτά τα παιχνίδια ίσως κάποια στιγμή κάνω την υπέρβαση με το nioh επειδή συμπαθώ τον developer γενικά (από ninja gaiden εποχές) και επειδή γενικά γουστάρω την τζαπανίλα.. (παρόλο που και τα souls/bloodborne τζαπανίλες είναι στην ουσία και ας μην έχουν την ανάλογη ξεκάθαρη "καλλιτεχνική" παρουσίαση)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Shadow of Mordor πάντως, εγώ ο ίδιος είχα βαρεθεί που έπαιζα! Το υγ: σχετικά με το Dark Souls, εγώ θα της ζητήσω βοήθεια μιας και το έχει τερματίσει δυο τρεις φορές...!
anynomis1881 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 περιμενω την ημερα launch xbox x μηπως εχουμε καμια καλη προσφορα στο ps4 pro αλλιως 24 tου μηνα.
logistoulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Shadow of Mordor πάντως, εγώ ο ίδιος είχα βαρεθεί που έπαιζα! ναι η αλήθεια είναι ότι φαίνεται μια από τα ίδια τις λίγες ώρες που έπαιξα, αλλά ακόμα δεν έχω σχηματίσει πλήρη εικόνα , πρέπει να το δω κι άλλο αλλά με τόσα παιχνίδια που έχω να παίξω δεν με αγχώνει και αν δε μου αρέσει το συγκεκριμένο
grigoros36 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους εχω το ps3 ακόμα :-o και σκέφτομαι να κάνω το επόμενο βήμα για το ps4, αλλά δεν ξέρω πιο από τα δύο το απλό ή ps4 pro ;τι διαφορά έχουν εκτός από την αναλυση 4Κ , προς το παρόν έχω μια FHD και για τα επόμενα 3 - 4 χρόνια δεν βλέπω να την αλλάζω εκτός αν χαλάσει!!
stelios18120 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παρε ps4 slim τοτε Κ ριξε κ μια ματια στις προηγουμενες σελιδες τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. 1
Alejandro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους εχω το ps3 ακόμα :-o και σκέφτομαι να κάνω το επόμενο βήμα για το ps4, αλλά δεν ξέρω πιο από τα δύο το απλό ή ps4 pro ;τι διαφορά έχουν εκτός από την αναλυση 4Κ , προς το παρόν έχω μια FHD και για τα επόμενα 3 - 4 χρόνια δεν βλέπω να την αλλάζω εκτός αν χαλάσει!! Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην πας στο slim.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν πολύ εμπιστεύομαι τα βιντεα, μετράει η γνώμη των εδώ μέσα περισσότερο για μένα. Το παιχνιδι ανεξαρτητως αν αρεσει σε καποιον η οχι για χ,ψ λογους ειναι απο τα σημαντικοτερα παιχνιδια αυτης της γενιας και ειναι το μοναδικο παιχνιδι ως τωρα το οποιο να εχει βγαλει dlc τα οποια αλλες εταιρειες τα χρεωνουν ως κανονικα παιχνιδια απο πλευρας περιεχομενου και διαρκειας. Προσωπικα μαρεσε τοσο πολυ το εν λογω παιχνιδι συνολικα(εχει βεβαια και αυτο τα λαθη του)που το αγορασα 2 φορες στο pc,μια κουτατο μαζι με τα dlc(που δινουν και τις καρτες σε φυσικη μορφη)αλλα και ψηφιακα στο steam. Απο τα καλυτερα Open world action fantasy rpg παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει και ισως το πιο πληρες παιχνιδι απο πλευρας περιεχομενου. Μαζι με τα dlc αν κανεις τα παντα μιλαμε οτι ισως σου παρει κοντα στις 200ωρες. Αλλα φυσικα υπαρχει και κοσμος του οποιου δεν αρεσε κυριως αν εχει συνηθισει στα multiplayer παιχνιδια.
Manoleros95 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ρε μάγκες μια ερώτηση. Γιατί είναι τόσο υψηλο το latency στο ps4?? Να δώσω ενα παράδειγμα, παίζω battlefield 1 και στο ps αλλα και σε pc. Στο pc maximum ping έχω 65-70 και συνήθως παίζω στα 50-60. Στο ps4 minimum 80 ms και συνήθως παίζει με average γύρω στα 85-90. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το θέμα είναι ότι η γραμμή μου είναι fast path και μου ενοχλεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση! Παίζω πάντα με Ethernet.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Προφανως γιατι το wifi του pc σου ειναι καλυτερο απο των κονσολων.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Shadow of Mordor πάντως, εγώ ο ίδιος είχα βαρεθεί που έπαιζα! Το υγ: σχετικά με το Dark Souls, εγώ θα της ζητήσω βοήθεια μιας και το έχει τερματίσει δυο τρεις φορές...! Τέσσερις
Προτεινόμενες αναρτήσεις