Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην κουράζω με ίδιες ερωτήσεις θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ.

Game Sharing:

Έβαλα ως primary τον λογαριασμό μου σε κονσόλα φίλου αφού τον απενεργοποίησα στην κονσόλα μου.

Τον δικό του λογαριασμό δεν τον έκανα ως primary στο δικό μου γιατί δεν έχει κανένα παιχνίδι έτσι κι αλλιώς.

Είναι 100% νόμιμο? Ακόμα και αν παίζουμε ταυτόχρονα το ίδιο (shared) παιχνίδι online (ο καθένας με το λογαριασμό του φυσικά).

Επειδή είναι νέα η κονσόλα του δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχει έστω και μία πιθανότητα για ban και τον πάρω στο λαιμό μου.

Πραγματικά ο καθένας λέει ότι θέλει κάνοντας ένα google search. Άλλοι αναλύουν γιατί δεν μπορεί να οδηγήσει σε ban η διαδικασία και άλλοι λένε μην το κάνετε γιατί είναι επικύνδινο..

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης (και όχι ότι λέει ο καθένας) που έχεις αποδεχτεί ΔΕΝ είναι νόμιμο. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν κάτι χρόνια που το είχα κοιτάξει..

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Halloween sales eu, δεν ξεχωρισα κατι περα απο το Dark souls 3 season pass που δεν το εχω και ειναι καλη τιμη, το dying light γλυκοκοιταζω αλλα κουτατο βγαινει στα ιδια απο αμαζονιο. 

Link.png Site: κλικ_με

Δημοσ.

Halloween sales eu, δεν ξεχωρισα κατι περα απο το Dark souls 3 season pass που δεν το εχω και ειναι καλη τιμη, το dying light γλυκοκοιταζω αλλα κουτατο βγαινει στα ιδια απο αμαζονιο. 

Link.png Site: κλικ_με

Αξίζουν και τα Alien Isolation στα €6.99 / Evil Within στα €7.99.

Δημοσ.

Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα

Από τα πιο άκυρα πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.

Δημοσ.

Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα

Άμα δεν μυρίσει και λίγο βαρβατίλα το ιδρωμένο τριχωτό στέρνο, ε;

Σε καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Άμα δεν μυρίσει και λίγο βαρβατίλα το ιδρωμένο τριχωτό στέρνο, ε;

Σε καταλαβαίνω.

Τέλειο :D

Δημοσ.

Τον καταλαβαινεις; Ολοι για τον Υμηττο ειμαστε για να βρουμε τον περιβοητο εξωγηινο!

Προτιμησεις ειναι αυτα, οπως την βρισκει ο καθενας, ας μην το κανουμε θεμα, ειμαστε προοδευτικη κοινωνια (my ass).

Ερωτηση για το Witcher 3 goty, αυτη η εκδοση εχει τα παντα μεσα; Εχει στο online store προσφορα με 19,99 και το σκεφτομαι

• Like 1
Δημοσ.

Τον καταλαβαινεις; Ολοι για τον Υμηττο ειμαστε για να βρουμε τον περιβοητο εξωγηινο!

Προτιμησεις ειναι αυτα, οπως την βρισκει ο καθενας, ας μην το κανουμε θεμα, ειμαστε προοδευτικη κοινωνια (my ass).

Ερωτηση για το Witcher 3 goty, αυτη η εκδοση εχει τα παντα μεσα; Εχει στο online store προσφορα με 19,99 και το σκεφτομαι

19.99Ευρώ...με καρτούλα απο Maxplay πάει στα 18.5Ευρώ(αν θυμαμαι καλα)

Δημοσ.

Το witcher είναι ωραίο;π.χ εγώ που παίζω gow και bloodborne θα με αρέσει;

Υπαρχουν απειρα gameplay video στο youtube να δεις πως ειναι το παιχνιδι και στην χειροτερη μπορεις να του ριξεις μια ενοικιαση να δεις αν σαρεσει.

Δημοσ.

Καποιοι το θεωρουν αριστουργημα, προσωπικα δεν μπορεσα να το τελειωσω γτ βαρεθηκα (πολυ σπανια να βαρεθω), ειναι πολυ καλο αλλα προτιμω αλλο ειδος combat. Για τα λεφτα ψηφιακο αξιζει σιγουρα, μιας και θα σε κρατησει παρα πολλες ωρες. 

To skyrim πχ το θεωρω πολυ καλυτερο για χ ψ λογους. 

Δημοσ.

Για μενα ανετα 10/10, απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.

Αλλα οπως προανεφεραν δες το λιγο στο yοutube , για να εχεις μια καλυτερη εικονα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...