Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκτος αν ειναι της blizzard :P

και το forza 7 ειναι τιγκα στα paywalls αλλα το κανανε γαργάρα

τo GT εχει την ευκαιρια να περασει μπροστα -εκτoς και αν τα σκατ@σουν παλι με τα "server offline"

Δημοσ.

εκτος αν ειναι της blizzard :P

τα οποια ολως τυχαιως τα προτιμω στο pc γιαυτο το λογο.

Στην κονσολα αν δεν βαλεις συνδρομη τι το κανεις το παιχνιδι,κορνιζα?:P

Δημοσ.

τα οποια ολως τυχαιως τα προτιμω στο pc γιαυτο το λογο.

Στην κονσολα αν δεν βαλεις συνδρομη τι το κανεις το παιχνιδι,κορνιζα? :P

Για αυτο τοσο καιρο νιντεντο και παλι νιντεντο αγοραζω, ευτυχως ακομη το switch ειναι ανευ, και ειναι το μεγαλο μειον απο το PS3 στο PS$ PS4.

Περι πειρατείας δειτε το σχετικο νημα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ(δεν βλαπτει τις πωλησεις).

Δημοσ.

Ψάχνοντας να βρω κάτι να παίξω με γυναίκα, έπεσα στο until dawn που κάποια στιγμή είχα πάρει από το plus και είχα κατεβασμένο

Καλή φάση σαν interactive movie, έχει αρκετά ωραία ατμόσφαιρα και είναι καλή περίπτωση να το χαζεύεις με γυναίκα, ίσως καλύτερη από το να το παίζεις μόνος

Δημοσ.

Για αυτο τοσο καιρο νιντεντο και παλι νιντεντο αγοραζω, ευτυχως ακομη το switch ειναι ανευ, και ειναι το μεγαλο μειον απο το PS3 στο PS$ PS4.

Περι πειρατείας δειτε το σχετικο νημα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ(δεν βλαπτει τις πωλησεις).

Ναι βεβαια στην nintendo με τις τιμες που εχει στα exclusives της σου βγαινει δωρεαν η συνδρομη μιας και δεν πεφτουν οι τιμες.

Zelda breath of the wild 58ευρω

Horizon zero dawn 36ευρω

Και τα δυο παιχνιδια βγηκαν τον Μαρτιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνοντας να βρω κάτι να παίξω με γυναίκα, έπεσα στο until dawn που κάποια στιγμή είχα πάρει από το plus και είχα κατεβασμένο

Καλή φάση σαν interactive movie, έχει αρκετά ωραία ατμόσφαιρα και είναι καλή περίπτωση να το χαζεύεις με γυναίκα, ίσως καλύτερη από το να το παίζεις μόνος

Γενικά, video games με γυναίκα είναι κορυφαία φάση.

Δημοσ.

Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα

Δημοσ.

μα ίσα ίσα εκεί που υπάρχει ο φόβος της πειρατείας οι τιμές είναι χαμηλότερες 

Δεν έχεις άδικο, το λέω ειρωνικά γιατί θυμάμαι τις εποχές που όλες οι εταιρείες έκλαιγαν γιατί υπάρχει πολύ πειρατεία καιτην κατηγορούσανε για τις ψηλές τιμές γιατί χάνουν χρήματα...Έκτοτε έχουμε δεί microtransactions, παιχνίδια που δίνεις full price για το 25% του παιχνιδιού και το υπόλοιπο 75% σε DLC, και ένα σωρό άλλες παπαριές...

• Like 1
Δημοσ.

Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα

Εννοει με γυναίκα δίπλα οχι στη οθόνη .  Εκει να δεις γλυκα αν δεν μπορει να το κλεισει ουτε για 5 λεπτά :P

Δημοσ.

Για να μην κουράζω με ίδιες ερωτήσεις θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ.

Game Sharing:
Έβαλα ως primary τον λογαριασμό μου σε κονσόλα φίλου αφού τον απενεργοποίησα στην κονσόλα μου.
Τον δικό του λογαριασμό δεν τον έκανα ως primary στο δικό μου γιατί δεν έχει κανένα παιχνίδι έτσι κι αλλιώς.

Είναι 100% νόμιμο? Ακόμα και αν παίζουμε ταυτόχρονα το ίδιο (shared) παιχνίδι online (ο καθένας με το λογαριασμό του φυσικά).

Επειδή είναι νέα η κονσόλα του δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχει έστω και μία πιθανότητα για ban και τον πάρω στο λαιμό μου.
Πραγματικά ο καθένας λέει ότι θέλει κάνοντας ένα google search. Άλλοι αναλύουν γιατί δεν μπορεί να οδηγήσει σε ban η διαδικασία και άλλοι λένε μην το κάνετε γιατί είναι επικύνδινο..

Δημοσ.

Σε αλλα θλιβερά νεα τωρα:

http://www.usgamer.net/articles/farewell-visceral-games-push-towards-destiny-model-claims-another-victim

Οι απίστευτοι κλεινουν τη visceral. To studio που μας εδωσε τα Deadspace 1 κ 2. Κατα διαολου παμε..

Ε ναι φυσικά, αφού δεν έχει multiplayer και microtransactions και το μόνο κέρδος που έχουν είναι από την αγορά του παιχνιδιού...λογικό...

Δημοσ.

και το 3 το μακρυτερο :P και το Hardline multi ; για την EA μιλαμε ...

Θεωρεις οτι το παρέλειψα απο αγνοια; Οπως το πες. Για την ΕΑ μιλαμε..

Ε ναι φυσικά, αφού δεν έχει multiplayer και microtransactions και το μόνο κέρδος που έχουν είναι από την αγορά του παιχνιδιού...λογικό...

Μαμησε τα κι αφησε τα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...