Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θα το τσιμπαγα αλλα τα περι always online δεν μαρεσουν προσωπικα.
Damachi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 εκτος αν ειναι της blizzard και το forza 7 ειναι τιγκα στα paywalls αλλα το κανανε γαργάρα τo GT εχει την ευκαιρια να περασει μπροστα -εκτoς και αν τα σκατ@σουν παλι με τα "server offline"
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 εκτος αν ειναι της blizzard τα οποια ολως τυχαιως τα προτιμω στο pc γιαυτο το λογο. Στην κονσολα αν δεν βαλεις συνδρομη τι το κανεις το παιχνιδι,κορνιζα?
Mazinga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 τα οποια ολως τυχαιως τα προτιμω στο pc γιαυτο το λογο. Στην κονσολα αν δεν βαλεις συνδρομη τι το κανεις το παιχνιδι,κορνιζα? Για αυτο τοσο καιρο νιντεντο και παλι νιντεντο αγοραζω, ευτυχως ακομη το switch ειναι ανευ, και ειναι το μεγαλο μειον απο το PS3 στο PS$ PS4. Περι πειρατείας δειτε το σχετικο νημα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ(δεν βλαπτει τις πωλησεις).
logistoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ψάχνοντας να βρω κάτι να παίξω με γυναίκα, έπεσα στο until dawn που κάποια στιγμή είχα πάρει από το plus και είχα κατεβασμένο Καλή φάση σαν interactive movie, έχει αρκετά ωραία ατμόσφαιρα και είναι καλή περίπτωση να το χαζεύεις με γυναίκα, ίσως καλύτερη από το να το παίζεις μόνος
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Για αυτο τοσο καιρο νιντεντο και παλι νιντεντο αγοραζω, ευτυχως ακομη το switch ειναι ανευ, και ειναι το μεγαλο μειον απο το PS3 στο PS$ PS4. Περι πειρατείας δειτε το σχετικο νημα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ(δεν βλαπτει τις πωλησεις). Ναι βεβαια στην nintendo με τις τιμες που εχει στα exclusives της σου βγαινει δωρεαν η συνδρομη μιας και δεν πεφτουν οι τιμες. Zelda breath of the wild 58ευρω Horizon zero dawn 36ευρω Και τα δυο παιχνιδια βγηκαν τον Μαρτιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ψάχνοντας να βρω κάτι να παίξω με γυναίκα, έπεσα στο until dawn που κάποια στιγμή είχα πάρει από το plus και είχα κατεβασμένο Καλή φάση σαν interactive movie, έχει αρκετά ωραία ατμόσφαιρα και είναι καλή περίπτωση να το χαζεύεις με γυναίκα, ίσως καλύτερη από το να το παίζεις μόνος Γενικά, video games με γυναίκα είναι κορυφαία φάση.
TitanX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γενικά, video games με γυναίκα είναι κορυφαία φάση. Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα
johngamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 μα ίσα ίσα εκεί που υπάρχει ο φόβος της πειρατείας οι τιμές είναι χαμηλότερες Δεν έχεις άδικο, το λέω ειρωνικά γιατί θυμάμαι τις εποχές που όλες οι εταιρείες έκλαιγαν γιατί υπάρχει πολύ πειρατεία καιτην κατηγορούσανε για τις ψηλές τιμές γιατί χάνουν χρήματα...Έκτοτε έχουμε δεί microtransactions, παιχνίδια που δίνεις full price για το 25% του παιχνιδιού και το υπόλοιπο 75% σε DLC, και ένα σωρό άλλες παπαριές... 1
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γενικά, video games με γυναίκα είναι κορυφαία φάση. Για κανενα λογο. ουτε τα tomb raider δεν εχω παιξει και ουτε προκειται. Δε μπορω με τπτ να παιξω female χαρακτηρα Εννοει με γυναίκα δίπλα οχι στη οθόνη . Εκει να δεις γλυκα αν δεν μπορει να το κλεισει ουτε για 5 λεπτά
kostiger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Σε αλλα θλιβερά νεα τωρα: http://www.usgamer.net/articles/farewell-visceral-games-push-towards-destiny-model-claims-another-victim Οι απίστευτοι κλεινουν τη visceral. To studio που μας εδωσε τα Deadspace 1 κ 2. Κατα διαολου παμε..
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 και το 3 το μακρυτερο και το Hardline multi ; για την EA μιλαμε ...
petran91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Για να μην κουράζω με ίδιες ερωτήσεις θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ.Game Sharing:Έβαλα ως primary τον λογαριασμό μου σε κονσόλα φίλου αφού τον απενεργοποίησα στην κονσόλα μου.Τον δικό του λογαριασμό δεν τον έκανα ως primary στο δικό μου γιατί δεν έχει κανένα παιχνίδι έτσι κι αλλιώς.Είναι 100% νόμιμο? Ακόμα και αν παίζουμε ταυτόχρονα το ίδιο (shared) παιχνίδι online (ο καθένας με το λογαριασμό του φυσικά).Επειδή είναι νέα η κονσόλα του δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχει έστω και μία πιθανότητα για ban και τον πάρω στο λαιμό μου.Πραγματικά ο καθένας λέει ότι θέλει κάνοντας ένα google search. Άλλοι αναλύουν γιατί δεν μπορεί να οδηγήσει σε ban η διαδικασία και άλλοι λένε μην το κάνετε γιατί είναι επικύνδινο..
johngamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Σε αλλα θλιβερά νεα τωρα: http://www.usgamer.net/articles/farewell-visceral-games-push-towards-destiny-model-claims-another-victim Οι απίστευτοι κλεινουν τη visceral. To studio που μας εδωσε τα Deadspace 1 κ 2. Κατα διαολου παμε.. Ε ναι φυσικά, αφού δεν έχει multiplayer και microtransactions και το μόνο κέρδος που έχουν είναι από την αγορά του παιχνιδιού...λογικό...
kostiger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 και το 3 το μακρυτερο και το Hardline multi ; για την EA μιλαμε ... Θεωρεις οτι το παρέλειψα απο αγνοια; Οπως το πες. Για την ΕΑ μιλαμε.. Ε ναι φυσικά, αφού δεν έχει multiplayer και microtransactions και το μόνο κέρδος που έχουν είναι από την αγορά του παιχνιδιού...λογικό... Μαμησε τα κι αφησε τα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις