Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα ετσι οπως το ειπες ειναι σαν να ηταν το μοναδικο παιχνιδι που εχει αυτη τη τιμη τις πρωτες μερες κυκλοφοριες του ενω ολα τα παιχνιδια εχουν αυτη τη τιμη στις πρωτες μερες κυκλοφοριας τους.

Αν καποιος του αρεσει παρα πολυ μπορει να το παρει ακομα και σε αυτη τη τιμη μην εισαι λοιπον τοσο απολυτος.

Δημοσ.

Αν καποιου του αρεσει τοσο πολυ να το παρει και να το χαρει,με γεια του με χαρα του.

Με τα λεφτα του ο καθενας κανει οτι θελει.

Απλα ΕΓΩ και "μερικοι αλλοι" περιμενουμε να πεσουν οι τιμες γιατι 60 και 70 και 80 ευρω που βγαινουν ολα τα παιχνιδια (οχι μονο το συγκεκριμενο...οκ ; ) θεωρω οτι ειναι υπερβολικα πολλα.

Δημοσ.

Αν καποιου του αρεσει τοσο πολυ να το παρει και να το χαρει,με γεια του με χαρα του.

Με τα λεφτα του ο καθενας κανει οτι θελει.

Απλα ΕΓΩ και "μερικοι αλλοι" περιμενουμε να πεσουν οι τιμες γιατι 60 και 70 και 80 ευρω που βγαινουν ολα τα παιχνιδια (οχι μονο το συγκεκριμενο...οκ ; ) θεωρω οτι ειναι υπερβολικα πολλα.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο αλλα στο ξαναλεω ετσι οπως το ειπες στο πρωτο σου ποστ αφησες να εννοηθεί οτι το nfs payback ειναι το μοναδικο παιχνιδι που κοστιζει τοσα λεφτα τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του γι' αυτο και ποσταρα για να το εξηγησουμε και μην καταλαβει καποιος αυτο που λεω ποιο πανω.

Δημοσ.

Οκ

Καλα εννοειται οτι ολα τα παιχνιδια day one κτλπ κοστιζουν πολλα.

Πχ ειχε βγει το pro κλασσικα στα 59€

Περιμενα 2.5 μηνες και το τσιμπησα μετ/σμενο απο μελος στα 20€

Αλλα εννοειται οτι αυτος που καιγεται να παιξει το παιρνει πρωτη μερα κυκλοφοριας. Εκει βασιζονται βεβαια κ αυτοι ωστε να παρουν τα περισσοτερα €€€ :)

Δημοσ.

€70 για παιχνίδι (τουλάχιστον για την τραγική πλέον ελληνική πραγματικότητα) είναι εξωφρενικό, τραγικό ποσό.

Πιο παλιά τα δίναμε ευκολότερα. Βέβαια οι τιμές ήταν κάπως χαμηλότερες.

Πλέον δίνω μετα βίας €20 για τίτλους. Αν θέλω κάτι day one ,μια καλή λύση είναι η ενοικίαση.

Δημοσ.

Το (not)

Δώσε βάση στο (not) φίλε logistoulis.

Δημοσ.

Αληθεια πως και εχουν καταφερει τοσο καλο κλειδωμα στο ps4; Τοσα χρονια δεν καταφερε κανεις τιποτα...

Οχι οτι με ενδιαφερει, απλη συζητηση κανουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...