orck Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα promo δισκακια με παιχνιδι που πουλανε στις αγγελιες που τα βρισκουν; Τι τους λειπει απο το κανονικο παιχνιδι.
Eddy_Gordo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα promo δισκακια με παιχνιδι που πουλανε στις αγγελιες που τα βρισκουν; Τι τους λειπει απο το κανονικο παιχνιδι. τους λείπει μόνο η κανονική θήκη και το εξώφυλλο. μπορείς να τα κερδίσεις από διαγωνισμούς σε σαιτ ή καταστήματα που τους τα έχει δώσει η εκάστοτε εταιρία για ριβιους 2
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα promo disc στην ουσια τα δινει η καθε εταιρια σε δημοσιογραφους ή site που σαν θεμα εχουν τα παιχνιδια. Ειναι μονο το δισκακι σε διαφανη θηκη, Ειναι ολοκληρο το παιχνιδι αλλα μονο αυτο χωρις manual ή την κανονικη θηκη του παιχνιδιου. Edit: Τωρα ειδα οτι σου απαντησαν ηδη. 1
Mr_Terror Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 διαβαζω καλες βαθμολογιες για το evil within 2.Καποιος που το αγορασε να μας πει εντυπωσεις για το παιχνιδι.
logistoulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τα promo δισκακια με παιχνιδι που πουλανε στις αγγελιες που τα βρισκουν; Τι τους λειπει απο το κανονικο παιχνιδι.Τίποτα δεν λείπει εκτός από την κανονική συσκευασία, μάλιστα το αντίγραφο που έχω είχε και τον κωδικό για τον pre order χαρακτήρα Αλλά κάποια στιγμή θα το δώσω για να το πάρω ψηφιακό με ενοχλεί το θέμα του δίσκου 1
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το sonic mania κυκλοφορει μονο σε ψηφιακη μορφη ή και σε δισκακι?
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 persona 5 36 ευρώ τελική τιμή Απο τα καλύτερα του Ps4 για λάτρεις της σειράς και μη. http://www.simplygames.com/p/persona-5-ps4 God damn it... Μόλις αγόρασα το Nier Automata και δεν μπορώ να διαθέσω και άλλα. Εξαιρετική τιμή πάντως για τέτοιο παιχνίδι που παραδοσιακά κρατάνε υψηλή τιμή. Ας ελπίσουμε ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε τέτοια τιμή και τους άλλους δυο μήνες.
Damachi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Κούλαρε , θα το δεις και σε κανα digital sale 19,99 - ειπαμε καλα τα box αλλα οχι και 69,99
Le Perv Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το sonic mania κυκλοφορει μονο σε ψηφιακη μορφη ή και σε δισκακι? Eχω την εντυπωση οτι ειναι ψηφιακη μονο. Ουτε 'γω το εχω. Με τους τρομπες στη SEGA, ακομα και τη συλλεκτικη εκδοση την πουλανε μονο με τα δωρα κι οχι το παιχνιδι. Τι καπνιζουν οι ιαπωνες ωρες-ωρες? Αν δε το βγαλουν σε δισκακι, δεν εχει "κοκο". 1
dnikolidak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Παίδες ξέρει κανείς τι είναι τα other data που μου εμφανίστηκαν 2.20gb, νομιζω μετα το update 5, χωρίς να εκκρεμούν downloads-updates;
Elmago1925 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ερωτηση.Γινεται να ανοιγοκλεισω το PS ακομα και αν ειμαι στη δουλεια πχ; Και αν ναι πως; Εκανα συνδεση μεσω του App αλλα αν ειμαι εκτος σπιτιου πως γινεται; 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικα αυτο το σκεφτομουν εχθες Και αν γινεται απομακρυσμενος ελενχος πχ να κλεινω η να ανοιξω μια εφαρμογη και τετοια 1
dakangr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομιζω οτι γινεται. Μπορεις , αν ειναι σε standby, να κατεβαζεις παιχνιδια απο το store απο το κινητο ή απο pc. Αλλα να την ανοιγοκλεισεις δεν γινεται- και βασικα που χρειάζεται;
Elmago1925 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Χρειαζεται απο την αποψη του "καλυτερα κλειστο παρα standby" .Καθαρα υποκειμενικα Δεν νομιζω οτι γινεται. Μπορεις , αν ειναι σε standby, να κατεβαζεις παιχνιδια απο το store απο το κινητο ή απο pc. Αλλα να την ανοιγοκλεισεις δεν γινεται- και βασικα που χρειάζεται;
TitanX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ερωτηση.Γινεται να ανοιγοκλεισω το PS ακομα και αν ειμαι στη δουλεια πχ; Και αν ναι πως; Εκανα συνδεση μεσω του App αλλα αν ειμαι εκτος σπιτιου πως γινεται;Γίνεται να ανοιγει εξ αποστασεως ps4 remote play αλλά πρέπει είσαι σε pc μπροστά. Δεν ξέρω αν δουλεύει και με android 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις