Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα promo δισκακια με παιχνιδι που πουλανε στις αγγελιες που τα βρισκουν; Τι τους λειπει απο το κανονικο παιχνιδι.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα promo δισκακια με παιχνιδι που πουλανε στις αγγελιες που τα βρισκουν; Τι τους λειπει απο το κανονικο παιχνιδι.

τους λείπει μόνο η κανονική θήκη και το εξώφυλλο. μπορείς να τα κερδίσεις από διαγωνισμούς σε σαιτ ή καταστήματα που τους τα έχει δώσει η εκάστοτε εταιρία για ριβιους

• Like 2
Δημοσ.

Τα promo disc στην ουσια τα δινει η καθε εταιρια σε δημοσιογραφους ή site που σαν θεμα εχουν τα παιχνιδια.

Ειναι μονο το δισκακι σε διαφανη θηκη, Ειναι ολοκληρο το παιχνιδι αλλα μονο αυτο χωρις manual ή την κανονικη θηκη του παιχνιδιου.

Edit: Τωρα ειδα οτι σου απαντησαν ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα δεν λείπει εκτός από την κανονική συσκευασία, μάλιστα το αντίγραφο που έχω είχε και τον κωδικό για τον pre order χαρακτήρα

Αλλά κάποια στιγμή θα το δώσω για να το πάρω ψηφιακό με ενοχλεί το θέμα του δίσκου

20171014_003221_HDR_zpsmbiizv53.jpg

• Like 1
Δημοσ.

persona 5 

36 ευρώ τελική τιμή

Απο τα καλύτερα του Ps4 για λάτρεις της σειράς και μη.

http://www.simplygames.com/p/persona-5-ps4

God damn it... Μόλις αγόρασα το Nier Automata και δεν μπορώ να διαθέσω και άλλα. Εξαιρετική τιμή πάντως για τέτοιο παιχνίδι που παραδοσιακά κρατάνε υψηλή τιμή. Ας ελπίσουμε ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε τέτοια τιμή και τους άλλους δυο μήνες. 

Δημοσ.

Το sonic mania κυκλοφορει μονο σε ψηφιακη μορφη ή και σε δισκακι?

Eχω την εντυπωση οτι ειναι ψηφιακη μονο. Ουτε 'γω το εχω.

Με τους τρομπες στη SEGA, ακομα και τη συλλεκτικη εκδοση την πουλανε μονο με τα δωρα κι οχι το παιχνιδι.

Τι καπνιζουν οι ιαπωνες ωρες-ωρες?

Αν δε το βγαλουν σε δισκακι, δεν εχει "κοκο".

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση.Γινεται να ανοιγοκλεισω το PS ακομα και αν ειμαι στη δουλεια πχ; Και αν ναι πως; Εκανα συνδεση μεσω του App αλλα αν ειμαι εκτος σπιτιου πως γινεται;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι γινεται.

Μπορεις , αν ειναι σε standby, να κατεβαζεις παιχνιδια απο το store απο το κινητο ή απο pc.

Αλλα να την ανοιγοκλεισεις δεν γινεται- και βασικα που χρειάζεται;

Δημοσ.

Χρειαζεται απο την αποψη του "καλυτερα κλειστο παρα standby" .Καθαρα υποκειμενικα

Δεν νομιζω οτι γινεται.

Μπορεις , αν ειναι σε standby, να κατεβαζεις παιχνιδια απο το store απο το κινητο ή απο pc.

Αλλα να την ανοιγοκλεισεις δεν γινεται- και βασικα που χρειάζεται;

Δημοσ.

Ερωτηση.Γινεται να ανοιγοκλεισω το PS ακομα και αν ειμαι στη δουλεια πχ; Και αν ναι πως; Εκανα συνδεση μεσω του App αλλα αν ειμαι εκτος σπιτιου πως γινεται;

Γίνεται να ανοιγει εξ αποστασεως ps4 remote play αλλά πρέπει είσαι σε pc μπροστά. Δεν ξέρω αν δουλεύει και με android
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...