Damachi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δε βλεπει το fat32 θελει exfat .... 3ο free που δεν εχω προλαβει παλι την τυχη μου μέσα .....
VonLoutsos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Dishonored 2 (Full Game Trial) λέει στην περιγραφή. Το έχω βάλει στην βιβλιοθήκη μου, θελω να δω αν θα μου ρίξουν άκυρο μέχρι το βράδυ που θα ανοίξω την κονσόλα να το κατεβάσω. Αν λεει Full game trial μάλλον έχεις κατεβάσει το παιχνίδι όλο και θα μπορείς να παιξεις μόνο μεχρι κάποιο σημείο.
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 15 ευρω κλαιν οταν θα βρω χρονο μετα το shadow of war kai to AC origins θα ασχοληθω .
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 13 ευρώ το βρήκα μεταχειρισμένο από κατάστημα. Κατεβάζω το demo τώρα, αν μου αρέσει θα το πάρω. Και εμένα πάντως μου λέει 50 γιγα ότι θα κατεβάσει.Αν σου άρεσε το πρώτο θα σου αρέσει και αυτό Γενικά είναι μάλλον η κορυφαία σειρά σε αυτό το είδος 15 ευρω κλαιν οταν θα βρω χρονο μετα το shadow of war kai to AC origins θα ασχοληθω . Κατά πάσα πιθανότητα είναι πολύ καλύτερο και από τα δύο που ετοιμάζεσαι να παίξεις
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Κατά πάσα πιθανότητα είναι πολύ καλύτερο και από τα δύο που ετοιμάζεσαι να παίξεις Δεν εχω παιξει το πρωτο .Αν και δεν μου αρεσουν τα πρωτου προσωπου εκτος απο τα shooters το πηρα γιατι ειναι γελοια φτηνο και επειδη ακουσα πολυ καλα λογια απο ανθρωπους που το γουστο τους εμπιστευομαι . Χρονο δεν εχω για αυτο αλλα θα παει για το καλοκαιρι μαλλον .
Giannis_kan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δε βλεπει το fat32 θελει exfat .το έκανα σε exfat αλλά το play ούτε ένδειξη Δν βγάζει ότι ας πούμε Δν το αναγνωρίζει.
Votritis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχω παιξει το πρωτο .Αν και δεν μου αρεσουν τα πρωτου προσωπου εκτος απο τα shooters το πηρα γιατι ειναι γελοια φτηνο και επειδη ακουσα πολυ καλα λογια απο ανθρωπους που το γουστο τους εμπιστευομαι . Χρονο δεν εχω για αυτο αλλα θα παει για το καλοκαιρι μαλλον . Εμενα το πρώτο δεν με άγγιξε καθόλου ,αν και εχω παίξει πάνω απο 25 ωρες δεν πολύ θυμαμαι τι γινόταν και μάλιστα εχω την goty έκδοση και το παράτησα στο πρώτο dlc . Βεβαια δεν τρελαίνομαι για stealth παιχνιδια αλλα εφοσον υπάρχει η δυνατότητα να το παίξει κάποιος action θα πρεπει να ειναι και αυτο καλο ,και δεν ηταν .
Damachi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 .mp3 σε στικακι δε φαινεται να αναγνωριζει σε κανένα φορματ ;;
Giannis_kan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 .mp3 σε στικακι δε φαινεται να αναγνωριζει σε κανένα φορματ ;;Δεν έβαλα mp3. Ταινίες έβαλα.
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εμενα το πρώτο δεν με άγγιξε καθόλου ,αν και εχω παίξει πάνω απο 25 ωρες δεν πολύ θυμαμαι τι γινόταν και μάλιστα εχω την goty έκδοση και το παράτησα στο πρώτο dlc . Βεβαια δεν τρελαίνομαι για stealth παιχνιδια αλλα εφοσον υπάρχει η δυνατότητα να το παίξει κάποιος action θα πρεπει να ειναι και αυτο καλο ,και δεν ηταν . Η δυνατότητα για action υπάρχει και είναι πάνω κάτω στα χνάρια του bioshock οκ όχι κάτι νέο αλλά όχι και κακό, αυτό το παιχνίδι λάμπει περισσότερο σαν stealth
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Το ειδατε αυτο? Τι εκαναν παλι τα ατομα? Παλι με σαγωνια ανοιχτα μας αφησαν. 4
KoukouBakiaS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ρε μαγκες δωστε μια βοηθεια: Ειχα αγορασει το Battlefield 1 Revolution πριν εναμιση μηνα. Περασα τον κωδικο για το season pass στο λογαριασμο μου. Το δισκακι ομως το εχει παρει ο αδερφος μου, ο οποιος θα λειψει καιρο εκτος Αθηνας. Αν αγορασω την απλη εκδοση του Battlefield 1 θα μπορω να εχω το season pass? Στη σελιδα του PS Store, στο purchase history φαινεται διαθεσιμο μεν, αλλα θα ηθελα τη γνωμη καποιου που γνωριζει στα σιγουρα. Θελω να γνωριζω στα σιγουρα ωστε να παρω την απλη εκδοση στα 30€ και οχι παλι την εκδοση Revolution που εχει διπλασια χρηματα....
mikele13- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ρε μαγκες δωστε μια βοηθεια: Ειχα αγορασει το Battlefield 1 Revolution πριν εναμιση μηνα. Περασα τον κωδικο για το season pass στο λογαριασμο μου. Το δισκακι ομως το εχει παρει ο αδερφος μου, ο οποιος θα λειψει καιρο εκτος Αθηνας. Αν αγορασω την απλη εκδοση του Battlefield 1 θα μπορω να εχω το season pass? Στη σελιδα του PS Store, στο purchase history φαινεται διαθεσιμο μεν, αλλα θα ηθελα τη γνωμη καποιου που γνωριζει στα σιγουρα. Θελω να γνωριζω στα σιγουρα ωστε να παρω την απλη εκδοση στα 30€ και οχι παλι την εκδοση Revolution που εχει διπλασια χρηματα.... ναι θα το εχεις κανονικα το εξτρα περιεχομενο. 1
Socratis_g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 persona 5 36 ευρώ τελική τιμή Απο τα καλύτερα του Ps4 για λάτρεις της σειράς και μη. http://www.simplygames.com/p/persona-5-ps4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις