Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ δεν το βάζω το έχω αγορασμένο στο steam και εκεί έχω ανοίξει το new game+ που καααποια στιγμή λέω να κάνω να το τερματίσω και με corvo με high chaos

με emily και παίζοντας stealth το παιχνιδάκι ήταν όνειρο πάντως

Δημοσ.

Από την χαρά σου θα έβαλες και κάνα ντεμο

Ναι από ότι βλέπω το διορθώσανε τώρα. όποιος πρόλαβε πρόλαβε... Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις

Το θέμα τώρα είναι θα μας αφήσει η Sony να το κρατήσουμε η θα μας ρίξει άκυρο και θα το διαγράψει από την λίστα μας μετα;;; :ph34r:

Βραβείο σκυλιών του πολέμου πρέπει να μας δώσει

• Like 3
Δημοσ.

ας πάει library (στα purchased) να δει τι ακριβώς αγόρασε, τα demo τα αναφέρει ξεκάθαρα

Psn full game λεει στο library

50 και κατι ψιλα gb

Σε 8 ωρες θα εχει κατεβει (αν ολα πανε καλα..)

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι γίνονται συχνά τέτοια "λάθη". Έφτιαξα ένα νέο θέμα,ώστε να γράφουμε εκεί πρώτα όταν βλέπουμε κάτι. Οπότε όταν βλέπετε νέο μήνυμα από το εν λόγο θέμα τρεχάτε μήπως και προλάβετε!!!!

Κρατήστε το θέμα καθαρό, όχι σχόλια μέσα. Μόνο τέτοιες προσφορές να γράφουμε

http://www.insomnia.gr/topic/657423-playstation-network-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9/

• Like 3
Δημοσ.

Dishonored 2 (Full Game Trial) λέει στην περιγραφή. Το έχω βάλει στην βιβλιοθήκη μου, θελω να δω αν θα μου ρίξουν άκυρο μέχρι το βράδυ που θα ανοίξω την κονσόλα να το κατεβάσω. 

Δημοσ.

Παντως 15 ευρω εχει παει σε περιπτωση που θελει καποιος να το παιξει .

13 ευρώ το βρήκα μεταχειρισμένο από κατάστημα. Κατεβάζω το demo τώρα, αν μου αρέσει θα το πάρω. Και εμένα πάντως μου λέει 50 γιγα ότι θα κατεβάσει.
Δημοσ.

13 ευρώ το βρήκα μεταχειρισμένο από κατάστημα. Κατεβάζω το demo τώρα, αν μου αρέσει θα το πάρω. Και εμένα πάντως μου λέει 50 γιγα ότι θα κατεβάσει.

15 καινουριο σε σκουτζομαγαζα 

Δημοσ.

15 καινουριο σε σκουτζομαγαζα

Ε τότε πάω σε καινούργιο άμα μαρεσει. Ερώτηση οποίος γνωρίζει. Πήγα να βάλω ένα στικκακι με ταινίες στο ps4 και δεν μου τις παίζει. Γνωρίζει κανείς τον λόγο και πως το φτιάχνω αυτό?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...