Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε PS4 απλό και slim δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό θέμα με την 5.0 ακόμα και όταν είχα την beta.

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε PS4 Slim, έχω παρατηρήσει κολληματάκια.

Χθες ενώ είχα μια εφαρμογη ανοιχτή (μπορεί παιχνίδι, δεν θυμάμαι) και suspended, άνοιξα το store να ψάξω για παιχνιδάκια. Πάγωσαν όλα και μετά από κάποια δευτερόλεπτα είχα μπλε οθόνη και καμία ανταπόκριση. Hard Reset και disk check στο ξεκίνημα. Γενικά στο multitasking φαίνεται ότι ζορίζεται.

(Για μετά το update όλα αυτά)

Δημοσ.

Μη με λες τέτοια για το slim. Εχω να την ανοίξω αρκετές μέρες την κονσόλα και είμαι σίγουρος ότι θα έχω updates να περάσω. Να το αποφύγω το update για τώρα καλύτερα; 

Δημοσ.

Δεν είναι τραγικά τα πράγματα ούτε χαλάει κάτι την εμπειρία στα παιχνίδια. 

Απλά έχει κολληματάκια εδώ και εκεί όταν έχεις ανοικτές πάνω από μία εφαρμογές. Δεν είναι τόσο κακά που θα έλεγα σε κάποιον να μην κάνει την αναβάθμιση. Απλά ας πούμε ότι σηκώνει βελτίωση :P

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως σε εμένα (ps4 slim) με το batman arkham knight το οποίο το καραγουσταρα σαν παιχνίδι και με την προηγούμενη έκδοση και με την τωρινή όταν πχ είχα ανοιχτό το YouTube και έβαζα το παιχνίδι και είχα το batmobile μπορεί σε μια φάση όπου πράγματικα να γίνετε ένας χαμός να κολλήσει για 2 δευτερόλεπτα και μετά να παίξει κανονικά. Όταν είχα κλειστό το YouTube και έτρεχε μόνο του το παιχνίδι ήτανε σε όλα οκ. Κατά τα άλλα μου τρέχει καλά η έκδοση 5.0, Δν έχω παρατήσει τπτ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος χρειάζεται το multitasking σε κονσόλα.

Ε εντάξει δεν είναι κακό αυτό, σήμερα πχ έπαιζα, έκανα διάλειμμα για να φάω έβαλα να χαζεύω βίντεο (yt ή Netflix) το παιχνίδι έμεινε ανοικτό και μόλις τελείωσα συνέχισα από κει που ήμουν..

Το θέμα είναι όλα αυτά να δουλεύουν καλά και δεν πιστεύω ότι είναι θέμα πόρων της κονσόλας αλλά των προγραμματιστών της Sony.

Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα μόνο στο τελευταίο update παρατήρησα διάφορα σε σχέση με πριν

Δημοσ.

θα κράτησε λίγο το λάθος.. 

Ναι από ότι βλέπω το διορθώσανε τώρα. όποιος πρόλαβε πρόλαβε... Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις

Το θέμα τώρα είναι θα μας αφήσει η Sony να το κρατήσουμε η θα μας ρίξει άκυρο και θα το διαγράψει από την λίστα μας μετα;;;  :ph34r:

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...