Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί να μην αλλάξεις εαν έχει περάσει καιρός και έχει ξεραθεί αυτή η φτηνά που βάζουν; Στο pcγιςτι αλλάζουν;

Σιγα μην λυσουμε κονσολα γ αλλαγη παστας.

Δεν το βλεπω σωστο αλλα οκ.

Δημοσ.

What??

Ποιος ειπε οτι αλλαζουμε παστα στο ps4?

Δεν ειναι pc

κοίτα και στο pc δεν αλλάζουμε πάστα, μην κοιτάς μερικούς ψυχαναγκαστικούς που αλλάζουν για να αλλάζουν..

δεν έχει κανένα νόημα ακόμα και αν είναι πολύ εύκολο να το κάνεις (με 2 βίδες) 

ειδικά αν μάλιστα είναι καλή (την έχεις βάλει από την αρχή εσύ και ξέρεις ότι είναι καλή ή μπήκε μαζί με  μια ακριβή ψύκτρα που πάντα έχει καλή πάστα μέσα) την κρατάς 5ετια+ για πλάκα και παραπάνω βασικά δεν παθαίνει τίποτα 

θεωρητικά στη κονσόλα που θα είναι κάποιου είδους παμφθηνη τσίχλα που ενδέχεται να έχει πεταχτεί και σε τυχαίο μέρος τυχαία ποσότητα  θα είχες περισσότερα οφέλη, αλλά και πάλι το βρίσκω πέρα για πέρα περιττό να μπει κανείς στη διαδικασία να λύσει όλο αυτό το πράγμα ακόμα και αν έχει την ικανότητα, πόσο μάλλον να πληρώσει 

θα μπεις στη διαδικασία να λύσεις την κονσόλα και να αλλάξεις και πάστα αν και μόνο διαπιστώσεις προβλήματα στη λειτουργία (πχ ζεσταίνεται και σβήνει..), όχι να το κάνεις για να το κάνεις και φυσικά αν τη λύσεις και φτάσεις μέχρι την ψύξη ε ναι αλλάζεις εννοείται και πάστα, αλλά να την λύσεις για να αλλάξεις πάστα όχι.. 

Γιατί να μην αλλάξεις εαν έχει περάσει καιρός και έχει ξεραθεί αυτή η φτηνά που βάζουν; Στο pcγιςτι αλλάζουν;

και να ξεραθεί δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει τη δουλειά της, έστω και αν με την αλλαγή κέρδιζες 3-5 βαθμούς 

το να έχει γίνει στόκος που να σου δημιουργεί σοβαρό θέμα ή ακόμα χειρότερα να έχει λιώσει και να έχει φύγει από κει που πρέπει να είναι και να έχει γίνει στόκος παραπέρα  είναι γενικότερα σπάνιο και αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο η κονσόλα θα είναι παλιά και ετοιμοθάνατη και καμιά πάστα δεν θα σε σώσει

το να το κάνεις προληπτικά είναι δεκτό σαν λογική γενικότερα, αλλά ανάλογα τον μπελά και το κόστος που συζητάμε

αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να το κάνεις σε μισή ώρα είσαι μάγκας και θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς δεν θα ρωτήσεις τη γνώμη κανενός, αλλά αν είναι να σε γδύσουν ρίσκαρε και στη χειρότερη το πολύ πολύ σε καμιά 6ετια να χαλάσει κλάιν 

πάντως δεν έχω δει τη πάστα βάζουν μέσα, θα δω κάνα βίντεο, αλλά αν είναι καλή η πάστα δεν θέλει καμία αλλαγή (στο διάστημα που πραγματικά θα ενδιαφέρει κάποιον το well being του ps4 του, όχι αν έχει γίνει κειμήλιο) 

EDIT 

είδα βίντεο, εμένα μια χαρά μου φαίνεται και η πάστα όπως μπαίνει από το εργοστάσιο και σαν ποσότητα και σαν τοποθέτηση 

επίσης αν ανοίξει η κονσόλα, ξεκολλάνε τα thermal pads που είναι πάνω στις μνήμες πράγμα που προσωπικά θα με χάλαγε αν έπρεπε να αντικαταστήσω και δεν ξέρω αν θα τα άλλαζε κάποιος τεχνικός με πόση επιτυχία και πόσο θα τα χρέωνε 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, θα βγαλουμε τα pads του εργοστασιου

για να βαλουμε οδοντοκρεμα.... :-D

Αν δουμε οτι κανει σαν αεροπλανο για ψιλου

και δε παιρνει γιατρεια (με σηκωμα της κονσολας κτλ.)

τοτε ΜΟΝΟ μπορει.

Γενικως, προτεινω να χαλαρωσεις και παρε κανα παιχνιδι να την ευχαριστηθεις.

Γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ζημια θα γινει αν εισαι απροσεκτος.Καλο ειναι μετα την 2ετια να μπαινει καινουργια παστα και να γινεται καθαρισμος το εσωτερικο απο σκονες και χνουδια που θα εχει μαζεψει.Οι εργοστασιακες παστες αν κρινω απο το original xbox και xbox 360 ειναι τραγικες.

Στο παλιο original xbox που αλλαξα παστα προσφατα, η παστα ειχε γινει σαν καρβουνο.Αμα βρω τις φωτο θα τις ανεβασω να δειτε.

Στο 360 η μαμα παστα ειναι σαν στοκος.Δεν καθαριζει ευκολα.Ποιοτητα χαλι μαυρο.

Δημοσ.

ναι προφανώς και είναι σαν στόκος αλλά όσο δουλεύει γιατί να σε ενδιαφέρει;

πόσων ετών είναι το xbox σου; 

με αυτή τη λογική πάντως σχεδόν οτιδήποτε αγοράζουμε θα πρέπει να του αλλάζουμε πάστα αφού όλες οι εργοστασιακές είναι για πέταμα, ειδικά στα λαπτοπ γίνεται όργιο, αλλά θα καθόσουν πχ να ανοίξεις ένα macbook των 2000€ ας πούμε, γιατί xbox που το χω για πέταμα έχω ανοίξει κι εγώ και οκ όλα πήγαν καλά, αλλά κάποια φορά μπορεί και να μην πάει 

πχ hp που έχω επιχειρήσει να ανοίξω που όντως είχε πρόβλημα, έφτασα σε σημείο που τα βρήκα σκούρα (όταν έφτασα να πρέπει να βγάλω και το πληκτρολόγιο μιας και τα συγκεκριμένα είναι επίτηδες πολύπλοκα συναρμολογημένα ) και το ξαναέκλεισα και απλά περίμενα να ψοφήσει γιατί ήταν παλιό και δεν άξιζε το σέρβις 

πάντως η διετία σαν νούμερο ακόμα και με πολύ κακή πάστα είναι μικρό

και επίσης μην συγκρίνεις τον επεξεργαστή του xbox που δούλευε 1000 βαθμούς με πολύ κακή ψύξη και ένα ανεμιστηράκι ελικόπτερο που προσπαθούσε το κακόμοιρο να βγάλει έξω την κόλαση και σου έπαιρνε τα αυτιά  με τα apu των τωρινών κονσολών που είναι πολύ πιο δροσερά 

το μόνο ουσιαστικό αρνητικό του ps4 σε οτι αφορά την ψύξη είναι ότι έχει ενσωματωμένο το τροφοδοτικό, από την άλλη αυτό είναι πολύ βολικό όταν θες να μεταφέρεις το μηχάνημα κάπου αλλά και επειδή δεν έχεις το τούβλο μες στη μέση 

Δημοσ.

Κοιτα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο.Παραδειγμα εχεις 2 ιδιες κονσολες που αγοραστηκαν την ιδια μερα.Το ενα επαιζε καθημερινα πολλες ωρες σε χωρο που εχει σκονη και καπνα απο τσιγαρο, και το αλλο δουλευε ελαχιστα σε καθαρο περιβαλλον.Οταν τα ανοιξεις για παστα και καθαρισμο, θα συναντησεις διαφορετικη εικονα το ενα με το αλλο.Εχουν δει τα ματια μου σε κονσολα 1μιση χρονου, η παστα να εχει εξαφανιστει και να εχει μαζεψει ο ανεμιστηρας τονους χνουδι.Σε χβοχ 360 αυτο.Οταν καθαριστηκε και μπηκε παστα εγινε καινουργιο.Βοηθαει πολυ οταν πιανουν τα χερια μας και τα κανουμε μονοι μας.Αν δεν τα καταφερνουμε βρισκουμε  ατομο να μας κανει συντηρηση το μηχανημα και εννοειτε σε λογικη τιμη.

Δημοσ.

Δεν λεω να κανει καποιος αλλαγη θερμοαγωγιμου υλικου για ψυχαναγκασμο, να εχεις να λες μετα οτι το εκανες, αλλα ναι υπαρχουν περιπτωσεις που βουηζουν σαν τρελα με το που ξεκινησεις να παιζει κατι, προφανος κατι τετοιο δεν θα γινει τον πρωτο καιρο αλλα λιγα χρονια μετα, που θα ειναι σιγουρα εκτος εγγυησης κλπ
Εγω μιλαω μονο εαν πιανουν τα χερια σου και δεις καποιον οδηγο στο YouTube να το κανεις, για τεχνικο δεν θα το πηγαινα ποτε.

Η αληθεια ειναι οτι στην αγορα του φορητου υπολογιστη προσπαθουν να περασουν στον κοσμο το ετησιο σερβις με φυσημα και αλλαγη θερμοαγωγιμου υλικου, εαν δεν κανει σαν λυσασμενο απο θορυβο διαφωνω.

Δημοσ.

Βρηκα τις φωτο απο το παλιο μου original xbox.Αγορασμενο το 2003, εχει λειτουργησει λιγες ωρες και μπηκε στην αποθηκη.Το 2015 το ξεθαψα αλλαξα παστα και σκληρο δισκο.

post-118250-0-54461300-1507640388_thumb.jpg

post-118250-0-10883900-1507640393_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

To PS4 Pro μου μέχρι την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού δούλευε άψογα.

Τώρα για πρώτη φορά έφαγε κόλλημα η κονσόλα την ώρα που έβαλα ένα trailer από το store του, αναγκάστηκα να κάνω hard reset και μετά έκανε chkdsk.....

Δημοσ.

Τώρα για πρώτη φορά έφαγε κόλλημα η κονσόλα την ώρα που έβαλα ένα trailer από το store του, αναγκάστηκα να κάνω hard reset και μετά έκανε chkdsk.....

Κλασικα προβλήματα από τις αναβαθμίσεις του λογισμικού(δεν νομιζω ότι πρεπει να ανησυχεις για καπιο πρόβλημα με την κονσολα σου)

Δημοσ.

Το έλεγα κι εγώ κάτι δεν πάει καλά με αυτή την αναβάθμιση.. τεσπά ελπίζω στην επόμενη να στρώσει
Δημοσ.

Το θεωρώ δίκαιο να έχετε και εσείς με τα προ κάποιο πλεονέκτημα έναντι των απλών σλιμ. Θα το θεωρούσα αδικείς τόσα χρήματα στον αέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...