logistoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) κοίτα το όποιο game δεν είναι άλλο ένα προϊόν μαζικής παραγωγής όπως ένα τάμπλετ για να το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο.. είναι και σε πολύ μεγάλο βαθμό τέχνη αν η ubisoft δεν μπορεί να διαχειριστεί τον όγκο της και βγάζει μετριότητες ή σαβούρες προφανώς και δεν πρόκειται να συνεχίζει να την γλιτώνει για πολύ ακόμα και το μέγεθός της θα αποτελέσει πρόβλημα οι άλλοι δηλαδή είναι μαλάκες που βγάζουν ΠΟΛΥ πιο αραιά τίτλους αλλά τουλάχιστον βγάζουν παιχνιδάρες ή θα βάλουμε στην ίδια κλάση την ubisoft με rockstar ή έστω και bethesda που είναι επίσης πολύ μεγάλη εταιρεία καλώς ή κακώς καλό παιχνίδι μέσα σε ένα χρόνο δεν γίνεται να φτιάξεις όσο μεγάλος και να είσαι και ακόμα και καινούρια ip που πήγαν να φτιάξουν (το for honor και είπαμε επιτέλους κάτι νέο) πήγε άκλαφτη γιατί η υποστήριξή τους είναι για τα πανηγύρια.. η φάση με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή την ΕΑ θυμίζει τις εταιρείες που έφτιαχναν βιντεοταινίες με το κιλό στα '80s, οκ έπιασε για αρκετό καιρό η ιστορία αλλά μετά όπως είναι φυσικό έσβησαν από το χάρτη και τουλάχιστον στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών έχουμε δει πολλούς γίγαντες να γκρεμίζονται από βλακείες Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2017 από logistoulis
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ειναι υπερβολικος ολος αυτο ο θορυβος για την ubisoft . Σιγουρα εχουν γινει καποια λαθη στην αναπτυξη των τιτλων και κυριως στην συχνοτητα παραγωγης συγκεκριμενων franchise .Περα απο αυτο ομως μας εχει δωσει πολλα παιχνδια αρτια και αναλογες εμπειριες για αυτο αλλωστε και ειναι στην θεση που ειναι . Ολη αυτη η ιντερνετικη βαβουρα , η γκρινια και η κλαψα ειναι υπερβολικη απο ατομα που το εχουν ως hobby και οι λογοι-αιτιες που το κανουν αυτο ειναι πολυ συγκεκριμενες . Πολυ μεγαλες εταιρειες σε ογκο και τζιρους αντιμετωπιζουν παρομοιες καταστασεις δεν θα μπορουσε να ειναι εξαιρεση και αυτη . Ποια άλλα προσφατα παιχνίδια της ubi έχεις παίξει?
RigasGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να μου απαντηση με τις θερμοκρασιες σε Pro εκδοση του PS4 τι γινεται? Εχουμε 3 στην οικογένεια Pro και το καθε ενα σε θερμοκρασιες με το ιδιο παιχνιδι ειναι διαφορετικο, σε ιδιες επιφανειες ακουμπησμενα και και σε ιδια θεση οριζοντια. Απο το τροφοδοτικο μπορει να ειναι η διαφορα θερμοκρασιας? Ειδα μερικα video στο Youtube, αλλα δεν ειμαι σε φαση να κανω ανοιξε-κλεισε με τιποτα ειδικα στο 3ο που ειναι μηχανημα 10 ημερων. Το λεω γιατι τραβαει κατι overtime ο ανεμηστιρας του. Ευχαριστω.
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 To ac origins eφαγε αυτοματως ακυρο οπως το καινουργιο middle earth, καθως θα εχει loοtboxes, αυτη η αηδια πρεπει να σταματησει...Οταν παει στα 5 ευρω θα τιμηθει δεοντως 2
Damachi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αφου ειπαμε τους αρεσει . Loοtbox και αγιος ο αντε μη πω . Ειπα να δω λιγο το καινουργιο Destiny 2 μη με λενε παρωχημένο και μαντεψε τι εχει ...
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αφου ειπαμε τους αρεσει . Loοtbox και αγιος ο αντε μη πω . Ειπα να δω λιγο το καινουργιο Destiny 2 μη με λενε παρωχημένο και μαντεψε τι εχει ... Με μια διαφορα, στο destiny οσο παιζεις κερδιζεις αβερτα κουτια, εχω παρει 9 σε μια μερα, καθε βδομαδα κανει ρεσετ και τα πρωτα 3 ειναι υποθεση λεπτων, και ειναι σκαφη, emotes, sparrows. Οσο παιζω ολα μου εχουν πεσει. Σε αυτα τα single player πεφτει και gear με 0.0001% πιθανοτητα οπως το battlefront 2. Και αντε το multy να το καταπιω γτ ολοι θελουν να δειχνουν cool, γτ σε single player ομως?
Damachi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλα εισαι φοιτητης και χρονος υπαρχει για 8 ωρο+ Και ολη μερα να κατσεις δηλαδη για να μαζευεις κουτια παει για gambling προβλημα . Να στο πω αλλιως , σε χαλανε τα loot box σε single player , αλλα οχι στα online που τα τρως στη μαπα γτ ολοι θελουν να δειχνουν cool ; 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Στο single player εχουν αντικτυπο, συνηθως σου δινει overpowered gear eg shadow of mordor, ac origins, στο multy απο την αλλη μερια, ειναι καθαρα θεμα customization και δεν επηρεαζει το gameplay. Παιχνιδια που παιζω στο κινητο εχουν τα ιδια lootboxes με αυτα τα single player. Μακαρι να ημουν φοιτητης οπως το φανταζεσαι Ειμαι φοιτητης οντως αλλα κανω το μεταπτυχιακο μου στο εξωτερικο, οποτε για τα χωρεσω ολα στο προγραμμα κοιμαμαι παρα πολυ λιγο 1
HellhammeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Του πετιέται κανενός στο άσχετο το μήνυμα"Lan cable not connected" ενώ δεν έχεις πειράξει το καλώδιο ? Μου το κάνει μερικές φορές χωρίς λόγο.
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ποτέ.. δοκίμασε άλλο καλώδιο για αρχή ίσως..; 1
26ska Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι,έχω ένα ps4 c-chassis,το πήρα μεταχειρισμένο πέρυσι και πρέπει να είναι ακόμα 2χρονων,με την πάστα τι γίνεται, πρέπει να την αλλάξω;;;Και αν ναι γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που αναλαμβάνει την εργασία;
stelios18120 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 What?? Ποιος ειπε οτι αλλαζουμε παστα στο ps4? Δεν ειναι pc
johngamer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αλλάζει η πάστα αλλά δεν αξίζει τη φασαρία. Και νομίζω ότι ζητάνε πολλά.
orck Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 What?? Ποιος ειπε οτι αλλαζουμε παστα στο ps4? Δεν ειναι pc Γιατί να μην αλλάξεις εαν έχει περάσει καιρός και έχει ξεραθεί αυτή η φτηνά που βάζουν; Στο pcγιςτι αλλάζουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις