Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ui τής κονσόλας είναι τραγικό...

Απίστευτα κολλήματα, ειδικά αν κατεβάζεις κάνα παιχνίδι,κλαφτα χαραλαμπε...

Με το τελευταίο update μου έκλεισε στα ξαφνικά και έβγαλε error περί system software...2 φορές

Έκανε restart μόνη της και όλα οκ

Δεν μας τα λες καλά Sony...

Δημοσ.

Και εγώ στο pro είμαι μια χαρά.

Έχω βάλει την beta του gran turismo για download,βλέπω παράλληλα twitch streams και αν ξαναγυρίσω στην αρχική σελίδα είναι μια χαρά ομαλό.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κολλάει σε άλλον δεν ξέρω.

εμενα μ φαινεται οτι σερνετε στο online στο pes 2017

πριν δεν ηταν ετσι...

Εκεί έχεις 3 περιπτώσεις

1)σήμα κονσόλας

2)online του pro αυτού καθαυτου.

3)και τα δύο μαζι(πολύ σπάνιο).

Βέβαια τα ποδοσφαιρακια πάντα είχαν θέμα στο online αν ψάξεις στο google.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα βρηκα τι εφταιγε

Διπλα στο ρουτερ ηταν η βαση και το ασυρματο τηλεφωνο

Μολις τα πηγα μακρια το ενα απο το αλλο επιασε καμπανα.

Μαλλον εκαναν παρεμβολες.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα βρηκα τι εφταιγε

Διπλα στο ρουτερ ηταν η βαση και το ασυρματο τηλεφωνο

Μολις τα πηγα μακρια το ενα απο το αλλο επιασε καμπανα.

Μαλλον εκαναν παρεμβολες.

Κ μενα διπλα διπλα ειναι αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο..

Ναι μεν λενε οτι κανει καποιες παρεμβολες αλλα οχι σε σημειο να σερνεται..

Επαιξα κ εγω καποια online στο προ κ μου εχανε το σημα κ με πεταγε εξω..Στο φιφα δεν εχω θεμα μεχρι στιγμης..

Δημοσ.

Κ μενα διπλα διπλα ειναι αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο..

Ναι μεν λενε οτι κανει καποιες παρεμβολες αλλα οχι σε σημειο να σερνεται..

Επαιξα κ εγω καποια online στο προ κ μου εχανε το σημα κ με πεταγε εξω..Στο φιφα δεν εχω θεμα μεχρι στιγμης..

Λες να φταιει το pro?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειδατε gameplay  απο το AC origins  αλλα δειχνει πολυ καλο   αν σκεφτουμε το προσφατο παρελθον του franchise .Eνσωματωνει  αρκετες αλλαγες    προς το πιο  action rpg  στοιχειο  που ειναι και η αγαπημενη μου κατηγορια .Ας πουμε  πως γινεται ενα wannabe witcher .

Σιγουρη αγορα απο μενα day one  καθως ειμαι βεβαιος  πως  θα μου αρεσει και   θα ειναι πολυ μεγαλο σε διαρκεια.

Δημοσ.

σίγουρη αγορά day one από μένα σε καμία περίπτωση από την ubisoft, θα περιμένω feedback από άλλους παίκτες και βλέπουμε

πλέον η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η βασίλισσα της αναξιοπιστίας και μετράει ανησυχητικά μεγάλο σερί μέτριων ή κακών τίτλων ή με μηδέν καινοτομία στην καλύτερη τίτλων

το ίδιο φυσικά πάει και για το far cry 5

εδώ μέχρι και για το south park φοβάμαι με δαύτους 

να μου πεις θα πάρεις πρώτη μέρα το red dead redemption πχ που είναι παιχνίδι από εταιρεία που δεν σε έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ να το καταλάβω, αλλά από ubisoft παίζεις με την τύχη σου 

σίγουρα αυτό το ac θα είναι πολύ καλύτερο από τα τελευταία αίσχη με το κράξιμο που έπεσε, αλλά καλό παιχνίδι γενικά όσο περνούν τα χρόνια και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις είναι από δύσκολο έως απίθανο, πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε και τις πρόσφατες μετριότητες 

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι υπερβολικος ολος αυτο ο θορυβος για την ubisoft .

Σιγουρα εχουν γινει καποια λαθη στην αναπτυξη των τιτλων και κυριως  στην  συχνοτητα παραγωγης συγκεκριμενων franchise  .Περα απο αυτο ομως μας εχει δωσει  πολλα παιχνδια  αρτια και αναλογες εμπειριες για αυτο αλλωστε και ειναι στην θεση που ειναι .

Ολη αυτη η ιντερνετικη βαβουρα  , η γκρινια  και η κλαψα  ειναι υπερβολικη  απο ατομα που το εχουν ως hobby  και οι λογοι-αιτιες  που το κανουν αυτο ειναι πολυ συγκεκριμενες  .

Πολυ μεγαλες  εταιρειες σε ογκο και τζιρους  αντιμετωπιζουν παρομοιες καταστασεις δεν θα μπορουσε να ειναι εξαιρεση και αυτη .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...