Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα ανοιξα κονσολα και εκανα το 5.00 update.

μεσα σε διαστημα 3 ωρων εκλεισε μονη της και εβγαλε error 

περι system software.

κανει restart μονη της και παιζει κανονικα....

wtf??? :mad:

Δημοσ.

καλησπερα, βλεπω στις αγγελιες πουλανε  accounts με πολλα παιχνιδια μεσα σε τιμες χωμα. Θα ηθελα να ρωτησω αν παρω τετοιο λογαριασμο παιζει να φαω ban? και αν ναι θα ειναι στην κονσολα η στον λογαριασμο που θα αγορασω? συγνωμη για το off topic απλα δεν θα ηθελα να μπλεξω γιαυτο ρωταω. 

Αν μπορει να απαντησει και καποιος που εχει ηδη ενεργοποιησει ενα τετοιο αγορασμενο account και ξερει στανταρ τι παιζει

Δημοσ.

Μακρια απο αυτα

Εχουν πολλους κινδυνους...

εκανα τελικα και ενα search στο google για τετοια accounts...αστο λεω να μηνμπλεξω...καλυτερα λιγοτερα παιχνιδια και νομιμα παρα να τρεχω και να μην φτανω  μετα

Δημοσ.

εκανα τελικα και ενα search στο google για τετοια accounts...αστο λεω να μηνμπλεξω...καλυτερα λιγοτερα παιχνιδια και νομιμα παρα να τρεχω και να μην φτανω μετα

Θα σ πω ενα απλο

Αν γινει μια στραβη και σ μπαναρουν την κονσολα bye bye online μετα ;)

Οπως το λες καλυτερα λιγα παιχνιδια με ασφαλεια παρα πολλα και να κινδυνευεις,αν γινει στραβη μετα θα κλαις τα €€€ σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχουμε ένα Ps4 με τον αδερφό μου και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω ένα δεύτερο παράλληλο προφίλ ώστε να έχει ο καθένας το δικό του. Αν ναι, μπορούμε να έχουμε το ίδιο παιχνίδι και στα 2 προφίλ καθώς και την ίδια psn κάρτα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ναι, μπορείτε να έχετε 2 χρήστες και ας έχουν διαφορετικά psn accounts.

PS+ (για το online) θα βάζει αυτός που είναι primary στην κονσόλα και θα έχετε και οι δύο πρόσβαση online. Τα free games ναι μεν θα τα έχετε και οι δύο αλλά θα είναι στον λογαριασμό του ενός.

Τα χρήματα στο psn θα είναι σε διαφορετικούς λογαριασμούς.

Edit:

Είμαι σίγουρος ότι τα έχω πει στον αδερφό σου αυτά. :P

Δημοσ.

Εβαλα σημερα το πρωι την προπαραγγελια και  πριν καμμια ωρα μου στελνουν mail πως ειναι ετοιμη .Τους παιρνω τηλ και λεω μηπως εχετε κανει λαθος την Τριτη κυκλοφορει το game  μου απαντανε πως οχι και να περασω εχει ερθει .

Οποτε i guess 1st 

Ναι ισχύει, 

Τα μαγαζιά παραλαμβάνουν αρκετές μέρες νωρίτερα απλά έχουν δεσμευτεί να τα διαθέτουν την ημέρα κυκλοφορίας που έχει οριστεί.

Ειδικά στα μικρομάγαζα όποιο παιχνίδι σας ενδιαφέρει πάρτε μέρες πριν τηλέφωνο και 100% θα παραλάβετε αρκετά νωρίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε ό,τι ισχύει για τα free games ισχύει και για τα αγορασμένα φαντάζομαι, σωστά;

Ακριβώς, αν θέλετε να τα έχετε και οι δύο στους λογαριασμούς σας τότε τα αγοράζετε από δύο φορές.

Δημοσ.

Παιδιά με το τελευταίο update μου φαίνεται ότι σέρνεται κάπως η κονσόλα ή ιδέα μου;

Σε μενού κτλ μιλάω πάντα, στα παιχνίδια με 30 fps πάντα σέρνεται :P

Δημοσ.

Παιδιά με το τελευταίο update μου φαίνεται ότι σέρνεται κάπως η κονσόλα ή ιδέα μου;

Σε μενού κτλ μιλάω πάντα, στα παιχνίδια με 30 fps πάντα σέρνεται :P

Παντα σερνεται το ui

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...