Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Το πρώτο ήταν turn based(με γύρους)και τέρατα που έπιανες/μεγαλωνεις αλά pokemon. Βάλε στο youtube κάποιο gameplay video να καταλάβεις. Στο καινούργιο τα βγάλανε αυτά και το κάνανε περισσότερο action αλά zestiria. Κοινώς έχασε την ταυτότητα του. Το θετικό είναι ότι οπτικά δείχνει πανέμορφο. Βέβαια του χρόνου βγαίνει και το kingdom hearts 3 και το dragon quest 11,άρα θα δούμε. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 νεο μοντελο στην ιαπωνια πσ4 προ from CUH-7000 to CUH-7100 Τα specs βλεπω οτι ειναι ιδια αλλα κατι θα εχουν αλλαξει οσο αφορα το hardware. Μενει να μαθουμε τι ειναι αυτο.
Damachi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Normally this kind of change is made during the process of reducing the production costs of a console, with new parts that are cheaper to manufacture being swapped in to improve the margin per unit sale. Φτηνότερα υλικα και κοβουνε κόστος - λες να φυγει η optical πχ ;
TitanX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 The surge ps4 στα σκρουτζομαγαζα περιπου 16€. Σουπερ τιμη
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 The surge ps4 στα σκρουτζομαγαζα περιπου 16€. Σουπερ τιμη Παιχνιδαρα, το τελειωσα μια φορα μονο, εχω αφησει στη μεση το new game plus που θα πιασω σε λιγο καιρο. Προτεινεται και σε αυτη την τιμε ειναι super
vrwmiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω εάν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά στο store έχουν ανεβάσει παλιά διαμαντάκια που παίζαμε στα ουφο.Γράψτε neo Geo να δείτε.πχ ποιος δεν έχει παίξει το super sidekicks,spin master.δείτε αξίζει γιατί output δίνει 1080 σε σχέση με τα mame.περιμένω πως και πως το Cadillac and Dinosaurs 2
Alejandro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω εάν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά στο store έχουν ανεβάσει παλιά διαμαντάκια που παίζαμε στα ουφο.Γράψτε neo Geo να δείτε.πχ ποιος δεν έχει παίξει το super sidekicks,spin master.δείτε αξίζει γιατί output δίνει 1080 σε σχέση με τα mame.περιμένω πως και πως το Cadillac and Dinosaurs Και το Final Fight! (NeoGeo δεν ήταν κι αυτό 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Και το Final Fight! (NeoGeo δεν ήταν κι αυτό Ναι, απλά δεν ήξερα εάν το έπαιζαν αρκετοί.πολλά είναι γνωστά όλοι έχουμε ρίξει 50αρικο ή πετονια...
Le Perv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 1080p (πραγματικα)? Remake θα ειναι.Αλα Street Fighter 2. Αλλιως δεν εξηγειται.
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εβαλα σημερα το πρωι την προπαραγγελια και πριν καμμια ωρα μου στελνουν mail πως ειναι ετοιμη .Τους παιρνω τηλ και λεω μηπως εχετε κανει λαθος την Τριτη κυκλοφορει το game μου απαντανε πως οχι και να περασω εχει ερθει . Οποτε i guess 1st 5
mikele13- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 τσιμπησα απο store το Horizon Zero Dawn στα 29 ευρω. Καλο δεν ειναι το game?
vrwmiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 1080p (πραγματικα)? Remake θα ειναι.Αλα Street Fighter 2. Αλλιως δεν εξηγειται. Μπες και δες τι γράφει
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 τσιμπησα απο store το Horizon Zero Dawn στα 29 ευρω. Καλο δεν ειναι το game? Ναι είναι καλό.Βεβαια ο κόσμος συνηθίζει να ρωτάει πριν αγορασει αλλά δεν πειράζει.
mikele13- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ναι είναι καλό.Βεβαια ο κόσμος συνηθίζει να ρωτάει πριν αγορασει αλλά δεν πειράζει. ε καλα και εσυ,το ειχα δει πως ειναι δεν αγορασα αγνωστο παιχνιδι... Αμεσως να μας την πεις...
Πανος999 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πολυ καλο παιχνιδι αλλα νομιζω μακρια απ τα γουστα μου.. Λεω να τιμησω το god of war εγω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις