logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 σκέψου το εξής.. κάποτε παίζαμε με χειριστήρια με καλώδια ωραία; και δεν ήταν πρόβλημα γιατί δεν υπήρχε και κάτι άλλο μετά ήρθαν τα ασύρματα και παρά το ότι ξαφνικά είχες μια επιπλέον σκοτούρα (φόρτιση) έμαθες στα ασύρματα και αν ξαφνικά σου έλεγαν βάλε καλώδιο τράβα πίσω τη κονσόλα (το ps2 θυμάμαι το έβγαζα από το ράφι του και το έβαζα στο πάτωμα για να κερδίσω μερικά εκατοστά προς τον καναπέ) και πάλι ενδεχομένως θα κάθεσαι πιο μπροστά από όσο θα ήθελες θα ξενέρωνες έτσι δεν είναι; ή και να φτάνεις θα σε εκνευρίζει το παπαροκαλώδιο ανάμεσα στα πόδια σου... ε έτσι πάει και το θέμα με τα δισκάκια, αν για χρόνια δεν ασχολείσαι με δισκάκια η ενασχόλησή σου ξανά με αυτά θα σε χαλάσει πολύ αν όλα αυτά τα χρόνια παίζεις συνεχόμενα με δισκάκια οκ δεν θα σου φανεί η διαφορά αλλά εγώ πλέον το βλέπω σαν εφιάλτη, έχω μάλιστα παίξει άλλο παιχνίδι από αυτό που αρχικά ήθελα για να μη πάω προς τη κονσόλα να βάλω δίσκο θέλω να την έχω κάπου χωμένη και ξεχασμένη είναι τεμπελιά προφανώς και είναι αλλά έτσι πάει, κάθεσαι καναπεδιά ανοίγεις τη κονσόλα από μακριά και δεν ξανασηκώνεσαι, εγώ μέχρι και τον υπολογιστή ανοίγω και χειρίζομαι απο μακριά και δεν σηκώνομαι καν από το κρεβάτι τα πρωινά που ξυπνάω (πάρα πολύ χρήσιμο όταν έσπασα πόδι) θα κάτσουμε να κάνουμε τα χράτσα χρούτσα του bluray και πρόσεχε μη γρατζουνιστεί και άλλα αναχρονιστικά; αν δω μια καλή ευκαιρία θα το προτιμήσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι καλές εκπτώσεις στις κονσόλες γίνονται digital 2
najinblue3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=y0H9bRg4Eew Η μουσικη και τα animations καταπληκτικα, κατ αλλα δε με εντυπωσιασε, και βγαινει νομιζω ιδιο μηνα με Monster Hunter...
Giannis_kan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Η μαγεία που έχει όταν πας και αγοράζεις το δισκάκι και είσαι τρελαμένος να πας σπίτι να το ανοίξεις να δεις λίγο εξώφυλλο να δεις μέσα τι παίζει και να το βάλεις στην κονσόλα δεν περιγράφετε για μένα. Μια πολύ ωραία ιεροτελεστία από τα παιδικά μου χρόνια, μαρεσει έτσι και δεν θα ήθελα να αλλάξει ριζικά. 3
Bourdoulas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Η μαγεία που έχει όταν πας και αγοράζεις το δισκάκι και είσαι τρελαμένος να πας σπίτι να το ανοίξεις να δεις λίγο εξώφυλλο να δεις μέσα τι παίζει και να το βάλεις στην κονσόλα δεν περιγράφετε για μένα. Μια πολύ ωραία ιεροτελεστία από τα παιδικά μου χρόνια, μαρεσει έτσι και δεν θα ήθελα να αλλάξει ριζικά. Μέσα θα δεις ένα κομμάτι χαρτί και ένα δισκάκι 3
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέσα θα δεις ένα κομμάτι χαρτί και ένα δισκάκι Μην γκρεμιζεις ονειρα Κ εγω ετσι μεγαλωσα αλλα πλεον δεν μπορω ταλαιπωρια και βαλε βγαλε Θελω το laser μου καινουργιο
kostiger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέσα θα δεις ένα κομμάτι χαρτί και ένα δισκάκι Δυστυχως ετσι τα καταντησαν οι εταιρειες τα βιντεοπαιχνιδια για να μας ωθησουν ειτε στην ψηφιακη διανομη, ειτε στις πανακριβες συλλεκτικες.. Σε αλλα νεα, μια απο τις πρωτες κριτικες για το ζαχαρωμενο.. http://www.eurogamer.net/articles/2017-10-05-middle-earth-shadow-of-war-review Η ιστορια σε 2ο καδρο. Δεν μπορει να σημαινει τπτ καλο αυτο..
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=y0H9bRg4Eew Η μουσικη και τα animations καταπληκτικα, κατ αλλα δε με εντυπωσιασε, και βγαινει νομιζω ιδιο μηνα με Monster Hunter... Έχω ρίξει και στο steam κράξιμο που πήγανε οι καραγκιοζηδες και αλλάξανε προς το χειρότερο το σύστημα μάχης αλλά επειδή δεν έφτανε αυτό πάρε και 30ευρω season pass. Προσωπικά αν αξίζει από τα review μόνο σε έκπτωση από μενα και βγαίνει Γενάρη.
Giannis_kan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέσα θα δεις ένα κομμάτι χαρτί και ένα δισκάκι Κτ είναι από το τπτ του ψηφιακου! ☺️
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καθε ποτε αλλαζουν τα δωρεαν μηνιαια παιχνιδια του psn +? To sky force annivercary edition θα ειναι στα δωρεαν παιχνιδια αυτου του μηνα? Μεχρι ποτε μπορω να παρω κωδικο για psn+ ωστε να μην χασω τα δωρεαν παιχνιδια αυτου του μηνα?
najinblue3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έχω ρίξει και στο steam κράξιμο που πήγανε οι καραγκιοζηδες και αλλάξανε προς το χειρότερο το σύστημα μάχης αλλά επειδή δεν έφτανε αυτό πάρε και 30ευρω season pass. Προσωπικά αν αξίζει από τα review μόνο σε έκπτωση από μενα και βγαίνει Γενάρη. Το συστημα μαχης δεν μου αρεσε καθολου ομως. Και ιδιο μηνα κυκλοφοριας με ενα απο τα πιο hyped games για μενα, θα φαει δυστηχως ακυρο.
kundi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 νεο μοντελο στην ιαπωνια πσ4 προ from CUH-7000 to CUH-7100 1
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/middle-earth-shadow-of-war Τα πρωτα review του middle earth 2
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έχω ρίξει και στο steam κράξιμο που πήγανε οι καραγκιοζηδες και αλλάξανε προς το χειρότερο το σύστημα μάχης αλλά επειδή δεν έφτανε αυτό πάρε και 30ευρω season pass. Προσωπικά αν αξίζει από τα review μόνο σε έκπτωση από μενα και βγαίνει Γενάρη. επειδή δεν έχω παίξει το πρώτο και σκεφτόμουν να το πάρω, όταν λες άλλαξαν τη μάχη από τα λίγα που βλέπω έκαναν άλλο ένα turn based σε στυλ kingdom hearts;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις