Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι μου φερατε σαν δικαιολογια το οτι βαριεστε να βγαλετε το δισκακι πραγματικα με ξεπερναει.Απο την αλλη εμενα παλι το δισκακι το προτιμω για την ελευθερια που μου δινει.Πωληση ανταλλαγη η πολυ απλα να το δανεισω σε ενα φιλο κτλ.Χωρια οτι στα ψηφιακα περιοριζεσαι απο θεμα χωρου στο σκληρο αν εχεις παρα πολλα παιχνιδια οποτε αναγκαζεσαι να σβησεις ορισμενα οποτε τι ειναι προτιμοτερο να κανω 10 δευτερολεπτα να αλλαξω δισκακι η να περιμενω 5-10 ωρες να κατεβει το παιχνιδι.

Εγω ομως που αλλαζω παιχνιδια ανα μιση ωρα δεν λεει βαλε βγαλε ;)

Στηη αρχη κ εγω ετσι ελεγα ελα μωρε σιγα τι ειναι να αλλαζεις αλλα αλλη η ευκολια του παταω και παιζω επιτοπου και δεν κουβαλαω τιποτα μαζι.

Βεβαια ειπαμε ειναι τι βολευει και τον καθενα :)

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ομως που αλλαζω παιχνιδια ανα μιση ωρα δεν λεει βαλε βγαλε ;)

Στηη αρχη κ εγω ετσι ελεγα ελα μωρε σιγα τι ειναι να αλλαζεις αλλα αλλη η ευκολια του παταω και παιζω επιτοπου και δεν κουβαλαω τιποτα μαζι.

Βεβαια ειπαμε ειναι τι βολευει και τον καθενα :)

Πως γινεται να αλλαζεις παιχνιδι πανω στο μισαωρο??εγω λεω κατσε να παιξω λιγο και κοιταω το ρολοι μετα απο λιγο και βλεπω οτι εχει περασει κοντα ενα 2ωρο..Τωρα οσον αφορα κουβαλημα δεν το πιανω γιατι αν καποιος πρεπει να κουβαλησει κατι εισαι εσυ που θα πρεπει να σηκωσεις ολη την κονσολα να την πας σε φιλο σου για παιξετε το τεκκεν επειδη θα το εχεις πλεον ψηφιακο ενω πιο πριν απλα θα επαιρνες το δισκακι μαζι σου.

• Like 2
Δημοσ.

Πως γινεται να αλλαζεις παιχνιδι πανω στο μισαωρο??εγω λεω κατσε να παιξω λιγο και κοιταω το ρολοι μετα απο λιγο και βλεπω οτι εχει περασει κοντα ενα 2ωρο..Τωρα οσον αφορα κουβαλημα δεν το πιανω γιατι αν καποιος πρεπει να κουβαλησει κατι εισαι εσυ που θα πρεπει να σηκωσεις ολη την κονσολα να την πας σε φιλο σου για παιξετε το τεκκεν επειδη θα το εχεις πλεον ψηφιακο ενω πιο πριν απλα θα επαιρνες το δισκακι μαζι σου.

Κουβαλημα = πχ στο εξοχικο + μαζι 20φευγα παιχνιδια= ογκος και ταλαιπωρια.

Τωρα βαζω κονσολα στην τσαντα με τα 2 χειριστηρια κ τελος.

Οσο αφορα τον χρονο παιχνιδιου εχω περιορισμενο τις καθημερινες μονο Σ/Κ σχετικα "free" οποτε προσπαθω να χαρω οσο πιο πολλα παιχνιδια μπορω (γιατι εχω μαζεψει πλεον πολλα) σε οσο χρονο εχω.

Ειπαμε ειναι οτι βολευει τον καθενα.

Δημοσ.

Το έχετε σίγουρο ότι η επόμενη κονσόλα θα έχει bc υποστήριξη για τα παιχνίδια του ps4?

Εγώ γι'αυτό δεν επενδύω ψηφιακά στην sony,μέχρι να βγουν οι σχετικές ανακοινώσεις στο μέλλον.

Εχεις απολυτο δικιο εδω και συμφωνω 100%, και ειμαι σιγουρος οτι δε θα υποστιριζει γτ ειναι Σονυ απλα, αλλα απο την αλλη, τα παιχνιδια που παιρνω και λιωνω τωρα δε νομιζω να τα παιξω παλι σε 3-4  χρονια. Εξαιρεσεις φυσικα υπαρχουν οπως το fallout 3 στο πσ3, το demon's souls etc. Για μενα δεν ειναι λογος να ανησυχω, για αλλον φυσικα και ειναι τρομερο μειονεκτημα να μην εχει υποστιριξη.

Απο την αλλη, πως αλλιως θα φλομονουν οι εταιρειες σε remaster, που ειναι κ ο λογος που αποφευγω και δεν αγοραζω, οσο καλο και να ειναι

Δημοσ.

Κουβαλημα = πχ στο εξοχικο + μαζι 20φευγα παιχνιδια= ογκος και ταλαιπωρια.

Τωρα βαζω κονσολα στην τσαντα με τα 2 χειριστηρια κ τελος.

Οσο αφορα τον χρονο παιχνιδιου εχω περιορισμενο τις καθημερινες μονο Σ/Κ σχετικα "free" οποτε προσπαθω να χαρω οσο πιο πολλα παιχνιδια μπορω (γιατι εχω μαζεψει πλεον πολλα) σε οσο χρονο εχω.

Ειπαμε ειναι οτι βολευει τον καθενα.

Δεν εχω εξοχικο οποτε δεν μπαινω σε τετοια διαδικασια εδω βαριεμαι να ξηλωσω ολη την κονσολα για να παω σε σπιτι φιλου που με εχει πρηξει και μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει μετα να ξαναφτιαχνω τα καλωδια κτλ ωστε να μην φαινονται.Τελος αν ειναι να παω στο εξοχικο μου για να παιζω ps4 τοτε γιατι δεν καθομαι σπιτι μου,η ολη ιδεα του εξοχικου δεν ειναι για να ξεφυγεις απο την ρουτινα και να αλλαξεις παραστασεις?ποιος ο λογος να πας εκει και απλα να κανεις οτι κανεις και στο σπιτι σου??η τελος παντων ετσι σκεφτομαι εγω..Σορρυ δεν το λεω για να σε κρινω η να στην πω απλα μου φαινεται περιεργο ολο αυτο.

Ασχετο με το παραπανω εδω μεσα ειμαι μονο εγω achievement freak η εχει κ αλλους???Ρε αμα δεν παω τα παιχνιδια 100% και να παρω ολα τα κυπελλα θα σκασω.Ηδη τελειωσα το uncharted 1(btw παλουκι το παιχνιδι στο brutal) στο 100% τωρα ειμαι στο 2 και ακομη δεν εχω πιασει τα υπολοιπα θελω να τα παιξω ολα με την σειρα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το θεωρώ (σχετικά)απίθανο να μην υπάρχει υποστήριξη πλέον(δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως στου ps3),απλά όσο να ναι είναι λίγο επίφοβο.

Πάντως είναι γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά πιάνει και το θέμα χώρου,ειδικά αν μια στο τόσο αγοράζεις και καμιά συλλεκτική η φιγούρα.

Πάντως remastered και στο one βγαίνουν που έχει υποστήριξη άρα δεν μου προκαλούν εντύπωση.Το μόνο καλό ότι πλέον μειώθηκαν αισθητα.

Σιγά σιγά μπαίνουμε στο τελευταίο 3μηνο και αναμένουμε αρκετούς τίτλους όπως

Middle earth

Gran Turismo

Wolfenstein

Evil within 2

Battlefront 2(που έχει και open beta αυτές τις μέρες)

Call of duty

South park

Ίσα ίσα που για εξοχικά αν δεν παίζει laptop η κονσόλα γενικά είναι μονοδρομος.

Όσο για τα περί achievement/trophies έχεις πολύ μέλλον αν θες να λέγεσαι trophy hunter και ούτε όλα τα παιχνίδια είναι τόσο εύκολα και λιγότερο χρονοβόρα όπως το uncharted 1.

Δημοσ.

Εγω το middle earth shadow of war το περιμενω πως και πως .

Τελειωνω το mass effect andromeda  που μου πηρε πολυ καιρο  και θα το λιωσω .

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το middle earth shadow of war το περιμενω πως και πως .

Τελειωνω το mass effect andromeda  που μου πηρε πολυ καιρο  και θα το λιωσω .

Σε καποιο humble bundle ισως τιμηθει, παιχνιδι single player με micros τρωει αυτοματα ακυρο, το 1ο το πηρα κουτατο πριν ενα 2μηνο 5 ευρω  :-D

Δημοσ.

Σε καποιο humble bundle ισως τιμηθει, παιχνιδι single player με micros τρωει αυτοματα ακυρο, το 1ο το πηρα κουτατο πριν ενα 2μηνο 5 ευρω  :-D

Τα micros  και  να  τα εχει και να μην τα εχει αδιαφορα μου ειναι δεν με απασχολουν καν .

Εκει που  εστιαζω  ειναι αν μου αρεσει το game kai  αν ειναι στις κατηγοριες παιχνιδιων που προτιμω .Αν κρινω  οτι θα ασχοληθω μαζι του και θα μου αρεσει ολα τα αλλα ειναι περιττα .

Επισης αν κατι μου αρεσει δεν περιμενω το θελω χτες .

Δημοσ.

Κ εγω απο το κυμα του φθινοπωρου το Shadow of War ζαχαρωνω περισσοτερο με επομενο το Evil Within που ηταν παιχνιδαρα το 1ο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εννοειται αμα το γουσταρεις δε κρατιεσαι, και εγω ετσι ειμαι, αλλα τα μικρος σε single player κοπανανε καπως, 60 ευρω παιχνιδι με μικρος κατι δε παει καλα. Παντως φαινεται πολυ καλο απο τα βιντεο, το 1ο ακομα δεν το εχω παιξει 

Δημοσ.

Μα ο καημος μου δεν ειναι να γινω trophy hunter απλα τρωω σκαλωμα και θελω οτι παιχνιδι εχω στην κατοχη μου, να κανω ολα τα achievement και να παρω ολα τα trophy.

Btw το ονομα μου ειναι dy1ngw1sh για οποιον θελει να με κανει add.. και για την ωρα εχω uncharted 1-4 και lost legacy.infamous second son,horizon,last of us.και φανταστειτε μονο το last of us και uncharted 1 εχω τελειωσει.Το καιω πολυ με το rainbow six siege στο pc αλλιως πιστευω θα τα ειχα τελειωσει.

Δημοσ.

Το έχετε σίγουρο ότι η επόμενη κονσόλα θα έχει bc υποστήριξη για τα παιχνίδια του ps4?

Εγώ γι'αυτό δεν επενδύω ψηφιακά στην sony,μέχρι να βγουν οι σχετικές ανακοινώσεις στο μέλλον.

πιστεύω πως ναι από τη στιγμή που έχουν κανονική αρχιτεκτονική pc και όχι παράξενες φάσεις τύπου cell 

διαφορετικά θα το έκαναν ήδη και με το ps3-ps4 από το να μπαίνουν στη διαδικάσια των remaster

η ms δεν πρέπει να έκανε και ιδιαίτερη προσπάθεια για να ικανοποιήσει τον κόσμο, απλά θα ήταν τεχνικά αρκετά εύκολο οπότε και το έκανε (και για να βελτιώσει βέβαια και την σαφώς πιο δύσκολη θέση της που είχε πριν καν βγει το one)... 

Το οτι μου φερατε σαν δικαιολογια το οτι βαριεστε να βγαλετε το δισκακι πραγματικα με ξεπερναει.

μη σε ξεπερνάει, ούτε εγώ είμαι πολύ φαν του digital σαν οικονομικό μοντέλο για διάφορους λόγους, ΑΛΛΑ στην πράξη σαν χρήστης είναι σαφώς πιο βολικό 

και σκέψου ότι και στο pc ακόμα παιχνίδια που έχω σε φυσική μορφή (και μετά γίνονται υποχρεωτικά ψηφιακά εκεί..) βαριέμαι να ξεκινήσω τη διαδικασία εγκατάστασης από τα δισκάκια.. κωδικός και steam και αφήνω να τα κάνει όλα μόνο του.. γενικά αλλεργία με τα δισκάκια, είναι πολλοί που το βλέπουν έτσι 

Κ εγω απο το κυμα του φθινοπωρου το Shadow of War ζαχαρωνω περισσοτερο με επομενο το Evil Within που ηταν παιχνιδαρα το 1ο.

σου άρεσε το evil within; εμένα με κούρασε, μερικές ώρες και Uninstall δε κατάλαβα το νόημά του.. 

shadow of war κι εγώ ζαχαρώνω, αλλά ζαχαρώνω περισσότερο south park και ειδικά wolfenstein 

αλλά όλα αυτά τα multiplatform δεν ξέρω αν αξίζουν σε ps4.. και καλά το south park, τα άλλα δύο που θα έχουν καλά γραφικά μάλλον όχι (ας δούμε βέβαια και τι πορτ θα γίνουν.. ) 

Δημοσ.

πιστεύω πως ναι από τη στιγμή που έχουν κανονική αρχιτεκτονική pc και όχι παράξενες φάσεις τύπου cell 

διαφορετικά θα το έκαναν ήδη και με το ps3-ps4 από το να μπαίνουν στη διαδικάσια των remaster

η ms δεν πρέπει να έκανε και ιδιαίτερη προσπάθεια για να ικανοποιήσει τον κόσμο, απλά θα ήταν τεχνικά αρκετά εύκολο οπότε και το έκανε (και για να βελτιώσει βέβαια και την σαφώς πιο δύσκολη θέση της που είχε πριν καν βγει το one)... 

μη σε ξεπερνάει, ούτε εγώ είμαι πολύ φαν του digital σαν οικονομικό μοντέλο για διάφορους λόγους, ΑΛΛΑ στην πράξη σαν χρήστης είναι σαφώς πιο βολικό 

και σκέψου ότι και στο pc ακόμα παιχνίδια που έχω σε φυσική μορφή (και μετά γίνονται υποχρεωτικά ψηφιακά εκεί..) βαριέμαι να ξεκινήσω τη διαδικασία εγκατάστασης από τα δισκάκια.. κωδικός και steam και αφήνω να τα κάνει όλα μόνο του.. γενικά αλλεργία με τα δισκάκια, είναι πολλοί που το βλέπουν έτσι 

σου άρεσε το evil within; εμένα με κούρασε, μερικές ώρες και Uninstall δε κατάλαβα το νόημά του.. 

shadow of war κι εγώ ζαχαρώνω, αλλά ζαχαρώνω περισσότερο south park και ειδικά wolfenstein 

αλλά όλα αυτά τα multiplatform δεν ξέρω αν αξίζουν σε ps4.. και καλά το south park, τα άλλα δύο που θα έχουν καλά γραφικά μάλλον όχι (ας δούμε βέβαια και τι πορτ θα γίνουν.. ) 

Το Evil Within το θεωρω ως ενα απο τα πιο σπουδαια της τρεχουσας γενιας. Προς το τελος του εντωμεταξυ αποκαλυπτεται σεναριακα οποτε ισως θελει λιγη υπομονη. Σε καθε πειπτωση προκειται για δυσκολο κ στριφνο παιχνιδι που δεν απευθυνεται σε ολους.

Οσο για τα multi που με ενδιαφερουν, μαλλον βρισκομαι σε λαθος νημα αν με εννοεις. Πιστευω εκει που θα τα παιξω να αξιζουν( περισσοτερο απο οτι στο προ τουλαχιστον... Χ γκουχ-γκουχ  :X ..

Δημοσ.

Το εξηγησα πιο πανω και σιγουρα ειναι υποκειμενικο το βολικο αλλα ναι ειναι λιγο κουλο να ειναι ο μονος λογος βαριεμαι να βαζω βγαζω δισκακια και εκει ητανε η ολη μου απορια ενω υπαρχουν τοσα μειον στο digital να κολλας σε κατι τετοιο.Γιατι ακομη και για θεμα χωρου η κουβαληματος στο εξοχικο κτλ υπαρχει λυση http://www.websupplies.gr/mediarange-storage-wallet-for-48-discs-nylon-black-box51 και κανεις δουλιτσα και αυτο ειναι σχετικα μεγαλο που διαλεξα υπαρχουν και μικροτερα με 24 θεσεις.

Τεσπα μαλλον γερασα και εγινα παραξενος τι να πω η ειμαι ξεροκεφαλος κ δεν μπορω να εκσυγχρονιστω.

Αληθεια εχω ψαξει για το days gone αλλα δεν βρισκω ποτε θα βγει ακριβως το παιχνιδι το περιμενω πως και πως.Εχει κανεις κανενα λινκ γιατι το γκουγκλαρα αλλα δεν βρισκω κατι που να ειναι ακριβες ολα γενικα και αοριστα ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...