Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο άνθρωπος αναφέρει το gamestop και τα 69.90 προφανώς πάνε σε ανάλογες αλυσίδες τύπου mediamarkt. Gran turismo sport https://www.skroutz.gr/s/9067961/Gran-Turismo-Sport-PS4.html Από 54 ευρώ Media Ελλαδας και λοιπές αλυσιδες https://www.mediamarkt.gr/el/search.html?searchProfile=onlineshop&searchParams=&channel=mmgrel&storeId=99452&langId=-18&query=Gran+turismo+sport&search-submit=Επόμενο Gamestop Γερμανίας 69.99 https://www.gamestop.de/PS4/Games/33914 Αλλά από άλλα καταστήματα ξεκινάει από 52 https://geizhals.eu/gran-turismo-sport-englisch-ps4-a1346134.html Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2017 από Fulgore 1
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εχω δικιο τοτε. Οσο αφορα τουλαχιστον το gaming και τις τιμες στην Ελλαδα ειμαστε σε καλυτερη μοιρα απο την Σουηδια.
najinblue3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Οχι εχεις αδικο, γτ ο Σουηδος παιρνει 3κ τον μηνα το λιγοτερο και χεστηκε για το 70αρι, και στην Ελλαδα με τον κατωτερο να ειναι στα ταρταρα ενα παιχνιδι με 10 ευρω λιγοτερα. Γενικα ισχυει παντου αυτο οχι μονο στα παιχνιδια
26ska Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 ποσα χρηματα ειναι το κατα κεφαλην εισοδημα στη Σουηδια,για να μπορει ο αλλος να αγοραζει οποτε θελει κατι???Για να μπορει να το κανει αυτο ο Σουηδος ,σαφως και ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τον Ελληνα,αναποδα τα βλεπεις just-gamer...
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ναι σε γενικές γραμμές ισχύει ότι οι τιμές μας δεν απέχουν πολύ από το εξωτερικό,απλά είναι πιο υψηλοι οι μισθοί. Βέβαια αυτό πάει ανάλογα και με τα άλλα έξοδα. Γιατί και ο άλλος που δουλεύει στην Αγγλία και παίρνει 1500ευρω μεν(53ευρω το παιχνίδι)πρέπει να δώσει για νοίκι κάνα 800-1000 ανάλογα το σπιτι/περιοχή.
Πανος999 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλα αμα παιρνει 1500 πχ κ δινει 800 για ενοικιο,του μενουν 700 για ολα τ αλλα.. Ενω εδω με 600 ευρω μ.ο κ ενοικιο 300 ευρω μ.ο,σου μενουν 300..+δεη νερο.. Ενω εκει ειναι πακετο..
orck Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Στην Αγγλια δεν μενουν ολοι στο Λονδινο, οπως δεν μενουν ολοι στην Ελλαδα στο Κολωνακι.Πρακτικα στην Ελλαδα ετσι οπως ειναι τα πραγματα το κουτατο συμφαιρει γιατι το πουλας με μικρη απωλεια, εαν αγορασεις μεταχειρισμενο παιζεις, το τελειωνεις/το βαριεσαι και σε 3-6 μηνες το πουλας στην ιδια τιμη ακριβως.
gorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Gran turismo sport https://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=be+quiet+fans+14 Από 54 ευρώ Είναι λάθος το λινκ Fulgore...
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γιατι ανακατεψαμε τους σουηδους στην κουβεντα μας εδω και ποση ωρα;
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Στην Αγγλια δεν μενουν ολοι στο Λονδινο, οπως δεν μενουν ολοι στην Ελλαδα στο Κολωνακι. Πρακτικα στην Ελλαδα ετσι οπως ειναι τα πραγματα το κουτατο συμφαιρει γιατι το πουλας με μικρη απωλεια, εαν αγορασεις μεταχειρισμενο παιζεις, το τελειωνεις/το βαριεσαι και σε 3-6 μηνες το πουλας στην ιδια τιμη ακριβως. Σωστά, αλλά μην ξεχνάμε και τον μπελά των δίσκων.. Και άντε πες ένα παιχνίδι που θα παίξεις μια φορά και τελος το παίρνεις σε δίσκο, αλλά ένα παιχνίδι που το παίζεις συνέχεια το βάλε βγάλε σου τη σπάει.. Εμένα πχ έτυχε να μου δώσουν το tekken έτσι και επειδή θα συνεχίσω να το παίζω καιρό κάποια στιγμή μάλλον θα το πάρω ψηφιακό και θα δώσω το δίσκο, δεν γίνεται αυτό το πράγμα.. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σωστά, αλλά μην ξεχνάμε και τον μπελά των δίσκων.. Και άντε πες ένα παιχνίδι που θα παίξεις μια φορά και τελος το παίρνεις σε δίσκο, αλλά ένα παιχνίδι που το παίζεις συνέχεια το βάλε βγάλε σου τη σπάει.. Εμένα πχ έτυχε να μου δώσουν το tekken έτσι και επειδή θα συνεχίσω να το παίζω καιρό κάποια στιγμή μάλλον θα το πάρω ψηφιακό και θα δώσω το δίσκο, δεν γίνεται αυτό το πράγμα.. Κ εμενα αυτο με εκνευριζε πολυ Παιζω γ αρχη pro,μετα gta v,μετα κατι αλλο κτλπ και επρεπε να βαζω-βγαζω δισκακια και αντε παλι βαλε βγαλε. Σπαστικο,τα πηρα ολα ψηφιακα και τελος Παταω επιτοπου και μπαινει+ οπως ειπα πιο πριν γλυτωσα τα πηγεν ελα ολοκληρα κουτια.
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Είναι λάθος το λινκ Fulgore... Έχεις δίκιο διορθώθηκε 1
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κ εμενα αυτο με εκνευριζε πολυ Παιζω γ αρχη pro,μετα gta v,μετα κατι αλλο κτλπ και επρεπε να βαζω-βγαζω δισκακια και αντε παλι βαλε βγαλε. Σπαστικο,τα πηρα ολα ψηφιακα και τελος Παταω επιτοπου και μπαινει+ οπως ειπα πιο πριν γλυτωσα τα πηγεν ελα ολοκληρα κουτια. εγώ γενικά στηρίζω τα ψηφιακά, τώρα το tekken συγκεκριμένα μάλλον πρέπει να το ζμπρώξω όσο πιάνει ακόμα κάνα 30αρι+ και να πάω σε ψηφιακό με έκπτωση ο μόνος λόγος που κατανοώ πραγματικά τους δίσκους είναι αργό internet, αλλά δεν έχω αυτό το πρόβλημα
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Το έχετε σίγουρο ότι η επόμενη κονσόλα θα έχει bc υποστήριξη για τα παιχνίδια του ps4? Εγώ γι'αυτό δεν επενδύω ψηφιακά στην sony,μέχρι να βγουν οι σχετικές ανακοινώσεις στο μέλλον.
icenex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Το οτι μου φερατε σαν δικαιολογια το οτι βαριεστε να βγαλετε το δισκακι πραγματικα με ξεπερναει.Απο την αλλη εμενα παλι το δισκακι το προτιμω για την ελευθερια που μου δινει.Πωληση ανταλλαγη η πολυ απλα να το δανεισω σε ενα φιλο κτλ.Χωρια οτι στα ψηφιακα περιοριζεσαι απο θεμα χωρου στο σκληρο αν εχεις παρα πολλα παιχνιδια οποτε αναγκαζεσαι να σβησεις ορισμενα οποτε τι ειναι προτιμοτερο να κανω 10 δευτερολεπτα να αλλαξω δισκακι η να περιμενω 5-10 ωρες να κατεβει το παιχνιδι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις