stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγω επειδη τα περισσοτερα τα παιρνω ψηφιακα λογω τιμων εδω, αμα δεις ποσα εχω γινεται ενας αχταρμας Βεβαια κραταει και beta + demos + trials, δεν ξερω αν αυτα σβηνονται, δεν το εχω ψαξει βασικα, λογικα γινεταιΚ εγω ολα ψηφιακα τα εχω πλεον Ειχα μαζεψει 24 παιχνιδια κουτατα και τα πουλησα ολα κ τα πηρα ψηφιακα. Πιστευω επειδη κουβαλαω την κονσολα σε 2 σπιτια βολευει απιστευτα εφοσον βεβαια δεν θελω να τα πουλησω οποτε ολα ψηφιακα πλεον γ εμενα. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Επειδή αναφέρθηκε πιο πίσω γιατί τα uncharted έχουν Ελληνικά https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Αύγουστος-2017/44509.html Γιατί ακόμα πουλάνε... Κατά τα άλλα είπαμε ,μεγάλη η Ελληνική αγορά...2απο τα 10παιχνιδια του top 10 είναι για το ps3 .. Κ εγω ολα ψηφιακα τα εχω πλεον Ειχα μαζεψει 24 παιχνιδια κουτατα και τα πουλησα ολα κ τα πηρα ψηφιακα. Πιστευω επειδη κουβαλαω την κονσολα σε 2 σπιτια βολευει απιστευτα εφοσον βεβαια δεν θελω να τα πουλησω οποτε ολα ψηφιακα πλεον γ εμενα. Προφανώς και αξίζει αυτό που λες.Στην χειρότερη κουβαλάς μαζί ένα εξωτερικό σκληρό στο μέγεθος ενός παιχνιδιού ps4. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγω επειδη τα περισσοτερα τα παιρνω ψηφιακα λογω τιμων εδω, αμα δεις ποσα εχω γινεται ενας αχταρμας Βεβαια κραταει και beta + demos + trials, δεν ξερω αν αυτα σβηνονται, δεν το εχω ψαξει βασικα, λογικα γινεται Δυστυχως για εμενα τα ψηφιακα παιχνιδια σπανιως εχουν παραπανω απο 5-10 ευρω διαφορα απ' οτι τα retail παιχνιδια. Και δεν μιλαω σε περιοδους προσφορων στο psn store ετσι. Οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη ενα παιχνιδι θα προτιμήσω να δωσω 5-10 ευρω παραπανω να το παρω retail που εχει και μεταπολιτική αξια απο το να το αγορασω digital που μετα δεν θα μπορω να το μεταπουλήσω αν θελω.
najinblue3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχως για εμενα τα ψηφιακα παιχνιδια σπανιως εχουν παραπανω απο 5-10 ευρω διαφορα απ' οτι τα retail παιχνιδια. Και δεν μιλαω σε περιοδους προσφορων στο psn store ετσι. Οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη ενα παιχνιδι θα προτιμήσω να δωσω 5-10 ευρω παραπανω να το παρω retail που εχει και μεταπολιτική αξια απο το να το αγορασω digital που μετα δεν θα μπορω να το μεταπουλήσω αν θελω. 5 10 euros ειναι καλα, αλλα μιλαω για τρελη διαφορα, στη Σουηδια τα παιχνιδια ξεκινανε 69.90-75.90, οποτε καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο δε γινεται, σε σπανιες περιπτωσεις παω στο τοπικο Gamestop, που παιζουν τρελες προσφορες, εχει και μεταχειρισμενα Εχω τσιμπησει τον Σεπτεμβριο fallout 4 - 5 euros, borderlands 2 - 6 euros, στα day one παιχνιδια οπως το destiny μου βγαινει πιο φτηνα ψηφιακα. Περα απο αυτο δεν εχω καμια μανια να μαζευω κουτατα, και να πουλησω μεταχειρισμενα δεν αξιζει, γτ τα παιρνουν 5 ευρω τα περισσοτερα 1
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έτσι ακριβώς είναι. Δεν μιλάμε για περίπτωση να αγοράσεις πχ day one το destiny 2 55 κουτατο η 70ψηφιακα από το store,ούτε βέβαια όλοι έχουν τον χρόνο να ασχολούνται με αγοραπωλησίες σε κάθε παιχνίδι που παίρνουν. Το βλέπουμε αυτό με το fifa.Επισης όταν λέμε ψηφιακές αγορές πάντα σε περίοδο εκπτώσεων. Όσο αγάπη και να έχω με τα παλιά final fantasy δεν θα αγοράσω το 12 ψηφιακό στα 50ευρω όταν κουτατο έχει 30(στο εξωτερικό και φθηνότερα). Τέλος najin και η άλλη εταιρεία που λες χάλια τα έχει κάνει .Ψάξε να δεις για forza 7 και φυσικά το halo 5 γιατί τρώνε κράξιμο και θα καταλάβεις
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 5 10 euros ειναι καλα, αλλα μιλαω για τρελη διαφορα, στη Σουηδια τα παιχνιδια ξεκινανε 69.90-75.90, οποτε καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο δε γινεται, σε σπανιες περιπτωσεις παω στο τοπικο Gamestop, που παιζουν τρελες προσφορες, εχει και μεταχειρισμενα Εχω τσιμπησει τον Σεπτεμβριο fallout 4 - 5 euros, borderlands 2 - 6 euros, στα day one παιχνιδια οπως το destiny μου βγαινει πιο φτηνα ψηφιακα. Περα απο αυτο δεν εχω καμια μανια να μαζευω κουτατα, και να πουλησω μεταχειρισμενα δεν αξιζει, γτ τα παιρνουν 5 ευρω τα περισσοτερα Οπως ειπα και το προηγουμενο ποστ μου δεν μιλησα για περιοδους που το καθε store εχει προσφορες. Μιλαω σε κανονικες περιοδους και για τα psn store αλλα και για τα κανονικα φυσικα καταστηματα. Και μενουμε Ελλαδα οποτε δεν μπορεις να μου λες για αλλα store. Και ποιος σου ειπε να πας να πουλησεις τα retail παιχνιδια σου σε γνωστες αλυσιδες καταστηματων που θα στα αγορασουν κοψωχρονια? Ξερεις υπαρχει κα η χρυση ευκαιρια ή το ιντερνετ για να πουλησεις καποιο retail παιχνιδι. Εννοειτε οτι κι εγω εχω ενα Αμερικανικο psn acc αλλα αυτο ειναι γιατι στο Αμερικανικο psn store εχει πολυ περισσοτερο υλικο και πολυ καλυτερες προσφορες απο το Ελληνικο-Ευρωπαικο psn store. Αλλα εδω δεν μιλαμε γι' αυτο αλλα για το Ελληνικο psn store και Ελληνικα φυσικα μαγαζια οχι για του εξωτερικου.
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 5 10 euros ειναι καλα, αλλα μιλαω για τρελη διαφορα, στη Σουηδια τα παιχνιδια ξεκινανε 69.90-75.90Ο άνθρωπος σου λέει την εμπειρία του από Σουηδία και εσύ του γράφεις για χρυσή ευκαιρία,που τον ενδιαφέρει πάρα πολύ...Επίσης για την Ελληνική αγορά σε όλα ανάξια λόγου είναι. Μια το top 10 πωλήσεων σαν χώρα που είναι για γέλια,μια ότι αλυσίδες δεν αγγίζουμε και όλοι από σκρουτζομαγαζα αγοράζουμε πέρα από γιορτές,μια οι χαμηλοί μισθοί ε τι να κάτσεις να πεις για την Ελληνική αγορά... Γι'αυτό και έχουμε γεμίσει με μαυραγορίτες στις αγγελιες σε ινσομνια/facebook/xe κλπ που πουλάνε τα used ακριβότερα από καινούργια.... 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εδω παντως τοπ 3 ειναι destiny 2 , uncharted lost legacy, crash για ps4 just-gamer ειμαι κατοικος Σουηδιας, χρυσες ευκαιριες εδω δεν εχει και να ψαχτεις μεχρι αηδιας οι Σουηδοι δεν περιμενουν να ρθουν εκπτωσεις και να πεσουν οι τιμες, αγοραζουν οτι θελουν οποτε το θελουν, στα μαγαζια υπαρχει τρομερη ελλειψη σε παιχνιδια, υπαρχει τρελη ζητηση στα παντα
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Η παραπάνω λίστα είναι για τον Αύγουστο btw,αλλά και αργότερα μόνο ποδοσφαιρακια θα δούμε.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εδω παντως τοπ 3 ειναι destiny 2 , uncharted lost legacy, crash για ps4 just-gamer ειμαι κατοικος Σουηδιας, χρυσες ευκαιριες εδω δεν εχει και να ψαχτεις μεχρι αηδιας οι Σουηδοι δεν περιμενουν να ρθουν εκπτωσεις και να πεσουν οι τιμες, αγοραζουν οτι θελουν οποτε το θελουν, στα μαγαζια υπαρχει τρομερη ελλειψη σε παιχνιδια, υπαρχει τρελη ζητηση στα παντα Συγνωμη αυτο δεν το ηξερα. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι εκει ειναι χειροτερα απο εδω? Υπαρχει τετοιο πραγμα? Οτι δηλαδη καπου η Ελλαδα ειναι καλυτερη σε σχεση με καποια αλλη χωρα?
Bourdoulas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή το γεγονός ότι στην Σουηδία αγοράζουν ότι θέλουν οπότε θέλουν και δεν χρειάζονται site τύπου Χρυσή Ευκαιρία, σου δείχνει ότι είναι χειρότερα από την Ελλάδα; 3
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν μιλησα γενικως αλλα ειδικως στα παιχνιδια. Και ναι απο τη στιγμη που δεν εχουν ευκαιριες για τα παιχνιδια και εδω στην Ελλαδα εχουμε τοτε ειμαστε καλύτερα. Εκτος παντα αν εκει τα πουλανε σε εξευτελιστικές τιμες γενικως. Τοτε αντιστρεφετε το πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις