Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω γτ τρελενεσαι με τα Ελληνικα, αλλα ειμαστε μικρο μεγεθος για την καθε Σονυ, και θα μας κοιταξει τελευταιους, οταν οι μεγαλυτερες αγορες ειναι us, uk, swe etc...Βασικα ειναι η 1η φορα που ακουω παραπονα για τα Ελληνικα

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοροιδια ειναι οτι πριν το τελος θυμηθηκε τα Ελληνικα. Καλα εκανε εστω και τωρα αλλα τοσα χρονια τι περιμενε; Οκ φανμπου, σε καλυψα;

Μπήκες σε θέμα του ps4 επειδή κράζεις την sony επειδή έβγαλε τώρα Ελληνικά στο ps4 και επειδή δεν συμφωνώ με την λογική σου ειμαι fanboy.

Και μάλιστα πετάς και μαργαριτάρια)ανακριβειες/ψέματα ότι η sony φταίει που οι άλλες εταιρείες δεν βγάζουν παιχνίδια στα Ελληνικά και ότι το target group της είναι μικρά παιδιά με πρόβλημα στα αγγλικά.

Επίσης βλέπω έχεις μια μανία να γράφεις συνέχεια το παρακάτω"στο τέλος του".

Υπάρχει καμία ανακοίνωση ότι του χρόνου σταματάει η υποστήριξη του ps4?

Και για το ηλικιακό target group,οι μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης είναι η Αγγλία,η Γερμανία,Γαλλία κυρίως και Ισπανία και Ιταλία μετά .

Όλως τυχαίως τα περισσότερα παιχνίδια υποστηρίζουν αυτές τις γλώσσες.

Στην Ελλάδα που μόνο τα ποδοσφαιρακια και κανένα call of duty/minecraft,ποια σοβαρή εταιρεία θα κάτσει να ασχοληθεί με την αγορά μας που και μικρή είναι και πουλάνε αυτά που πουλάνε?

Αλλά ξέχασα εγώ είμαι το fanboy....

Μετρο συγκρισης βαζω με το χκουτι γιατι απο εκει μαθαμε στην ουσια να πληρωνουμε καθε μηνα. Εκει ομως υπηρχεκαι υπαρχει συνεχομενη υποστιριξη απο την εταιρεια με παρα πολλα improvements, συνεχεια το κανουνε καλυτερο και πιο φιλικο προς τους χρηστες και παρα πολυ γρηγορο. Και σε αυτη τη γεννια που δε τα πηγε ιδιαιτερα καλα, το εχουν βελτιωσει 1000% σε σχεση με το 360. Απο την αλλη εχουμε τη σονυ που δεν εκανε απολυτως τιποτα, απο τοτε που πηρα πσ4 ειναι το ιδιο ακριβως, με τα ιδια προβληματα, το ιδιο αργο κτλπ. Γενικα το πσ4 δυστηχως το βλεπω ως προς πιο πολυ single player συστημα, παρα για multy, που ειναι το χ1.

Για την Νιντυ δεν εχω να πω τιποτα, δε θα παρεις κονσολα της για να λιωνεις online

Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά οφείλεται σε άλλο ρόλο.

Ότι η άλλη εταιρεία εξ αρχής έβλεπε την κονσόλα ως media center(βλέπε 4κ blu ray),γι'αυτό και οι συχνές αλλαγές στο UI.

Από την Sony στην επόμενη κονσόλα αν αλλάξει ριζικά το UI,κάτι που δεν χαίρομαι αλλά προσωπικά τα παιχνίδια αυτά καθαυτά με ενδιαφέρουν περισσότερο.

Θέλει παραπάνω δουλειά πάντως αυτό είναι αλήθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω γτ τρελενεσαι με τα Ελληνικα, αλλα ειμαστε μικρο μεγεθος για την καθε Σονυ, και θα μας κοιταξει τελευταιους, οταν οι μεγαλυτερες αγορες ειναι us, uk, swe etc...Βασικα ειναι η 1η φορα που ακουω παραπονα για τα Ελληνικα

βασικά να σου πω το μόνο λόγο που τρελάθηκα με τα ελληνικά μιας και τώρα γύρισα σπίτι και χαζεύω το update..

μπορείς να γράψεις επιτέλους ελληνικά στον browser!!!!

τόσο καιρό ήταν ημιάχρηστος... το οποίο βέβαια πάει και για μηνύματα και οπουδήποτε παίζει να γράψεις κάτι

μόνο και μόνο για input language τα ελληνικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος, το μενού το ξαναγύρισα αγγλικά γιατί πάντα με μπερδεύουν οι ελληνικές μεταφράσεις σε κάθε "λειτουργικο"

• Like 3
Δημοσ.

Εδω νομιζω οτι αναφερουμε για τα θεματα του Playstation, κανω λαθος; Πως προεκυψε η συγκριση με την Nintendo και μετα συγκριση με την... (δεν το γραφω θα το σβησουν);

Δεν ειμαι φανμπου κανενος (οκ συμπαθω Nintendo αλλα δεν μου θολωνει την ματια αυτο). Θεωρω απαραδεκτο η εταιρια που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στον χωρο να κανει 5 ολοκληρα χρονια να βαλει επιπλεον γλωσσες, θεωρω λαθος το online με πληρωμη. Και θεωρω χαζη την δικαιολογια "ναι αλλα σου δινει παιχνιδια πολυ ακριβα" τι με νοιαζει εμενα ποσο κανει το second son απο την στιγμη που δεν θα το ανοιξω ποτε;

Θετικο στα παιχνιδια της naughty dog που εχουν ελληνικους υποτιτλους, γιατι ομως μονο σε αυτα; Εχουν καταλαβει οτι το κυριο κοινο τους ειναι παιδια που δεν ξερουν ακομη τοσο καλα αγγλικα;

Αντε παλι η ιδια μιζερια, ειναι τραγικο να σας αναγκαζουν με το ζορι να αγοραζετε τα προιοντα της Sony, καταδικαζω. Does it ring any bells;

Κατά τα άλλα δεν είσαι fanboy κανενός.

Δημοσ.

Εχει εκπτωσεις παλι στο store, highlights Nioh + dlcs, bloodborne, horizon αν και νομιζω ειναι φτηνοτερο κουτατο, god of war με ψηνει μιας και δεν το εχω παιξει αλλα εχω τρομερο backlog, any thoughts για το gow ?

Δημοσ.

Χτες το παίρνεις

Το nba playgrounds τι τιμή το έχει με ενεργή συνδρομή;

Ειναι τοσο καλο? Δεν εχω παιξει ποτε το 3, παντα ελεγα θα το παρω παντα κατι αλλο επαιρνα  :-D

εγω το βλεπω σε Σουηδικο νομισμα, 7 ευρω για εμας

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο

Επειδη μαζευτικαν πολλα games και σχεδον γεμισε το 1tb σκληρου,θα σβησω μερικα που δεν τα πολυπαιζω.

Πως τα βρισκω μετα τα παιχνιδια που εχω αγορασει και να τα ξανακατεβασω αν θελω; υπαρχει καμια λιστα απο αυτα π εχω αγορασει ωστε να θυμαμαι τι εχω και τι οχι; (δεν λεω να τα ψαξω στο search αλλα καπου που να μου λεει τι εχω αγορασμενο απο παιχνιδια)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο

Επειδη μαζευτικαν πολλα games και σχεδον γεμισε το 1tb σκληρου,θα σβησω μερικα που δεν τα πολυπαιζω.

Πως τα βρισκω μετα τα παιχνιδια που εχω αγορασει και να τα ξανακατεβασω αν θελω; υπαρχει καμια λιστα απο αυτα π εχω αγορασει ωστε να θυμαμαι τι εχω και τι οχι; (δεν λεω να τα ψαξω στο search αλλα καπου που να μου λεει τι εχω αγορασμενο απο παιχνιδια)

Πήγαινε στο library
  • Like 1
Δημοσ.

Εσβησα ένα ντέμο μια σαχλαμάρα και υπάρχει ακόμη στη βιβλιοθήκη. Δεν θυμάμαι καν πως το έσβησα. Προσπαθώ να βρω πψςντο σβηνω από την βιβλιοθήκη

Δημοσ.

Εγω επειδη τα περισσοτερα τα παιρνω ψηφιακα λογω τιμων εδω, αμα δεις ποσα εχω γινεται ενας αχταρμας  :P Βεβαια κραταει και beta + demos + trials, δεν ξερω αν αυτα σβηνονται, δεν το εχω ψαξει βασικα, λογικα γινεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...