Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεκτό, δεν έχει κανένα νόημα το vs και δεκτό που πληρώνεις κι εγώ πληρώνω.. όμως αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, απλά υποχρεώνομαι να το κάνω ώστε να μπορώ να εκμεταλλευτώ στο μέγιστο τις δυνατότητες τις συσκευής που αγόρασα 

και μπορώ να σου βρω και άλλους λόγους είτε αυτοί είναι τα δωρεάν παιχνίδια που αν ψωνίσεις σε έκπτωση πες βγάζεις τα λεφτά σου ή ακόμα και τα cloud save θα σου έλεγα που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικά 

Δημοσ.

Εννοειται δε συμφωνω, αλλα απο τη στιγμη που ειναι πολιτικη της εταιρειας, αναγκαστικα πληρωνουμε. Μακαρι να το αποφευγαμε αλλα δεν, τουλαχιστον θα ηθελα τιν ποιοτητα του xbox live, βλεπω πως κανουν party kαι τρελαινομαι, εγω πρεπει να ψαχνω στο αργο μενου και να παταω 20 κουμπια, ενω ειναι ενα δευτερολεπτο υποθεση...Οι εκπτωσεις του plus eιναι μεγαλο συν σιγουρα, απο εκει εχω παρει 90% των παιχνιδιων μου

Δημοσ.

ναι το live για online τα σπάει, στήνεις/βρίσκεις  ομάδα και κάνετε gpoup chat σε δευτερόλεπτα ο,τι ακουστικά/headset και να έχω βάλει σε xbox contoller δουλεύουν άψογα μέχρι και το handsfree του κινητού μου για ομιλία και ήχο μαζί (στο ps4 ζορίστηκα πολύ περισσότερο να ξεκινήσω μια απλή συνομιλία...)  και όλα αυτά από pc μαζί με χρήστες xbox, οι συνδέσεις δεν πέφτουν σχεδόν ποτέ παρά πολύ ελάχιστες φορές.. 

στο Live έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η ms και είναι και βασικός λόγος που ανέχομαι το store της (δεν έχω και αλλη επιλογή βέβαια στα exclusive της), ξέρω πώς ότι θα παίξω θα το παίξω σαν άνθρωπος και θα το ευχαριστηθώ

• Like 1
Δημοσ.

Εδω νομιζω οτι αναφερουμε για τα θεματα του Playstation, κανω λαθος; Πως προεκυψε η συγκριση με την Nintendo και μετα συγκριση με την... (δεν το γραφω θα το σβησουν);

Δεν ειμαι φανμπου κανενος (οκ συμπαθω Nintendo αλλα δεν μου θολωνει την ματια αυτο). Θεωρω απαραδεκτο η εταιρια που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στον χωρο να κανει 5 ολοκληρα χρονια να βαλει επιπλεον γλωσσες, θεωρω λαθος το online με πληρωμη. Και θεωρω χαζη την δικαιολογια "ναι αλλα σου δινει παιχνιδια πολυ ακριβα" τι με νοιαζει εμενα ποσο κανει το second son απο την στιγμη που δεν θα το ανοιξω ποτε;

Θετικο στα παιχνιδια της naughty dog που εχουν ελληνικους υποτιτλους, γιατι ομως μονο σε αυτα; Εχουν καταλαβει οτι το κυριο κοινο τους ειναι παιδια που δεν ξερουν ακομη τοσο καλα αγγλικα;

Δημοσ.

καλά τα μικρά παιδιά (αν θεωρήσουμε βέβαια ότι δεν υπάρχουν τα ηλικιακά όρια...) κανένα πρόβλημα δεν έχουν με τα αγγλικά ή αν έχουν κακώς το έχουν..

ο μόνος λόγος βασικά είναι ότι είναι πιο ξεκούραστοι οι ελληνικοί υπότιτλοι και φυσικά το εκτιμούμε όλοι, από 'κει και πέρα αν ασχολείσαι γενικά με το gaming οφείλεις να ξέρεις αγγλικά ή αν δεν ξέρεις τόσο καλά είναι μια καλή ευκαιρία να μάθεις

ήδη από την εποχή μου (άνω των 30 είμαι) υπήρχαν παιδιά που είχαν βοηθηθεί πολύ στα αγγλικά τους από τα παιχνίδια (κι εγώ δηλαδή έψαχνα διαρκώς λέξεις σε λεξικά όχι στο κινητό, για να καταλάβω τι λένε) , στις μέρες θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι η συγκεκριμένη γλώσσα δεν είναι πρόβλημα

Δημοσ.

Εδω νομιζω οτι αναφερουμε για τα θεματα του Playstation, κανω λαθος; Πως προεκυψε η συγκριση με την Nintendo και μετα συγκριση με την... (δεν το γραφω θα το σβησουν);

Δεν ειμαι φανμπου κανενος (οκ συμπαθω Nintendo αλλα δεν μου θολωνει την ματια αυτο). Θεωρω απαραδεκτο η εταιρια που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στον χωρο να κανει 5 ολοκληρα χρονια να βαλει επιπλεον γλωσσες, θεωρω λαθος το online με πληρωμη. Και θεωρω χαζη την δικαιολογια "ναι αλλα σου δινει παιχνιδια πολυ ακριβα" τι με νοιαζει εμενα ποσο κανει το second son απο την στιγμη που δεν θα το ανοιξω ποτε;

Θετικο στα παιχνιδια της naughty dog που εχουν ελληνικους υποτιτλους, γιατι ομως μονο σε αυτα; Εχουν καταλαβει οτι το κυριο κοινο τους ειναι παιδια που δεν ξερουν ακομη τοσο καλα αγγλικα;

Όταν μπαίνεις και κράζεις την sony για κάτι που ούτε οι άλλοι προσφέρουν τι θες να σου πούμε ότι έχεις δίκιο?

Επίσης λες ότι το θεωρείς αυτό απαράδεκτο για εταιρεία που έχει την μερίδα των πωλήσεων και σου λέω και εγώ σε σχέση με ποια άλλη εταιρεία που το έκανε είναι απαράδεκτο?

Τα 5χρονια από που προέκυψαν αφού το ps4 είναι 4χρονια στην αγορά και στην προηγούμενη γενιά η κονσόλα με τις παραπάνω πωλήσεις ήταν το wii?

Αλήθεια το wii με τις διπλάσιες πωλήσεις από το ps3 είχε Ελληνικά?Όχι ε?

Όσο για τα Ελληνικά που λες στα παιχνίδια το uncharted και god of war(που όλοι ξεχνάνε)απευθύνονται σε μικρή ηλικία?Το killzone 1 του ps2 και αυτό σε μικρή ηλικία απευθυνόταν και είχε Ελληνικά?

Το ότι οι 3ες εταιρείες όπως EA,Ubisoft,activision δεν έχουν Ελληνικά φταίει και για αυτό η sony?

Τα σκέφτεσαι καθόλου αγαπητέ αυτά που γράφεις?

Το κοινό τους λέει είναι μικρά παιδιά που δεν ξέρουν καλά αγγλικά,μάλιστα το διαβάσαμε και αυτό...

Και εγω ημουν pcas για 28 χρονια,

Από τα 3σου δηλαδή εσύ αντί για μπιμπελό είχες πληκτρολόγιο?:D

Οι αναλυσεις τα γραφικα οι σκιες και απο ουσια gameplay 0 με κουρασαν αφανταστα

Μα και στις κονσόλες πλέον αυτό δεν γίνεται και μάλιστα χειρότερα από το pc?

Ξεχνάμε τα ωραία όταν ήταν να βγει το ps4 pro?(αλήθεια όλοι αυτοί που είχαν μπει τότε και γράφαμε για το pro που χάθηκαν??)

Και που να δεις στην αντίπαλη μεριά που οι διαφορές είναι και πιο μεγάλες...

Όσο για τα περί ps plus είπαμε αυτή είναι η φύση του Έλληνα (και όχι μόνο)να παίζει κυρίως single player/offline παιχνίδια και να κραζει για την συνδρομή γιατι...έτσι.

Ακόμα και κράξιμο από άτομα που βάζανε συνδρομή μόνο για τα δωρεαν παιχνιδια και πάλι κραζανε που δεν δίνανε δώρο πιο καινούργια παιχνίδια.

Όλως τυχαίως μόνο όσοι κάνουν πλήρη χρήση της συνδρομης δεν κάνανε παράπονα(online gaming,ψηφιακές αγορές).

Μετά απορούμε γιατί τα θέματα γυρνάνε σε vs..

• Like 4
Δημοσ.

Ε ναι  :P Αν το παμε καθαρα ηλικιακα, απο τοτε που αρχισα να παιζω diablo + starcraft στα παλια νετ της γειτονιας μου, πρεπει να ειναι απο τα 13 μου, οποτε 15 παρω κατω  :P

Δημοσ.

Ε ναι :P Αν το παμε καθαρα ηλικιακα, απο τοτε που αρχισα να παιζω diablo + starcraft στα παλια νετ της γειτονιας μου, πρεπει να ειναι απο τα 13 μου, οποτε 15 παρω κατω :P

15 με 28χρονια είναι λίγο μεγάλη διαφορά,δεν θα λεγα τα ίδια :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για τη μετάφραση με ελληνικούς υ πότιτλους δεν ευθύνεται η Sony αλλά η ίδια εταιρεία που το διανέμει η κάνει develop.

Τώρα για το ps plus ξύνεις πληγή, δεν θα αναφέρω την άποψη μου γιατί θα αρχίσουμε τα ίδια με παλιότερα thread.

Δημοσ.

Για το ps plus εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει βελτιωθεί δραματικά από εποχές ps3 όχι μόνο από πλευράς σταθερότητας και λιγότερων maintance,αλλά και ψηφιακών προσφορών και δωρεάν παιχνιδιών(ειδικά τους τελευταίους μήνες).

Ναι θέλει λίγη δουλίτσα παραπάνω το UI του σε σχέση με το x live,αλλά είναι σε καλό δρόμο προς το παρόν.

Καλό είναι να εκφέρουν άποψη όσοι έχουν μια χ εμπειρία γιατί όταν λέμε ότι κάτι είναι καλύτερο η αμέσως επόμενη κουβέντα ειναι'σε σχέση με ποιο αλλο'.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα απο το πσ3 "βελτιωνεται", ο ανταγωνισμος εχει ξεφυγει κ εμεις εχουμε ενα αργο, ασχημο και δυσλειτουργικο user interface, που οταν κανω party θελω να σπασω το dual-shock, γενικα για τη σονυ παντα ειχα τη χειροτερη αποψη, αλλα ειναι τοσο greedy, τοσες πωλησεις και δεν ασχολειται καθολου, παει βαζει ρολογια και preview στα psn messages, και το αφηνει το ιδιο clunky...Ενα μικρο ξεσπασμα  για αυτη την τραγωδια

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζω πολύ καλά αυτά που λες για τα περί UI γιατί έχω και εγώ το ίδιο μέτρο σύγκρισης από παλιά το 360.

Απλά αυτό που είπα είναι ότι σε αυτή την γενιά που είναι επί πληρωμή υπάρχουν αισθητές βελτιώσεις από την προηγούμενη αλλά όντως θέλει δουλειά.

Επίσης δεν γίνεται να μου βαφτίζεις (όχι ότι σαν εταιρεία δεν είναι )την sony λες και η άλλη εταιρεία είναι αγία.

Έκανε τόσες πωλήσεις με το 360 και είδες τι ανακοίνωσε στην χειρότερη της Ε3.

Ούτε bc,ούτε used,ούτε τπτ.

Τέλος αν θες και άλλο ένα μέτρο σύγκρισης,ψάξε να δεις πως λειτουργεί το online στην νιντεντο όσον αφορά τα party και τα voice chat και θα εκπλαγεί δυσάρεστα.Και θα χρεώσουν και αυτοί το ονλινε,χωρις να έχουν την ίδια βιβλιοθήκη online παιχνιδιών του ps4/x1.

Εν ολίγοις εγώ δεν κράζω την sony σε αυτό γιατί και οι άλλες εταιρειες(τα μέτρα η σύγκρισης)αν θέλουν τα ίδια χάλια ειναι

Δημοσ.

Μετρο συγκρισης βαζω με το χκουτι γιατι απο εκει μαθαμε στην ουσια να πληρωνουμε καθε μηνα. Εκει ομως υπηρχεκαι υπαρχει συνεχομενη υποστιριξη απο την εταιρεια με παρα πολλα improvements, συνεχεια το κανουνε καλυτερο και πιο φιλικο προς τους χρηστες και παρα πολυ γρηγορο. Και σε αυτη τη γεννια που δε τα πηγε ιδιαιτερα καλα, το εχουν βελτιωσει 1000% σε σχεση με το 360. Απο την αλλη εχουμε τη σονυ που δεν εκανε απολυτως τιποτα, απο τοτε που πηρα πσ4 ειναι το ιδιο ακριβως, με τα ιδια προβληματα, το ιδιο αργο κτλπ. Γενικα το πσ4 δυστηχως το βλεπω ως προς πιο πολυ single player συστημα, παρα για multy, που ειναι το χ1. 

Για την Νιντυ δεν εχω να πω τιποτα, δε θα παρεις κονσολα της για να λιωνεις online

• Like 1
Δημοσ.

Εαν η Nintendο με το Wii εβαζε Ελληνικα ενα χρονο πριν σταματησει την παραγωγη και πριν φερει το νεο συστημα τοτε θα ελεγα οτι η Nintendo μας κανει πλακα και ειναι τρισαθλια εταιρια. Προφανος για αρκετους τα αγγλικα ειναι θεμα. Κοροιδια ειναι οτι πριν το τελος θυμηθηκε τα Ελληνικα. Καλα εκανε εστω και τωρα αλλα τοσα χρονια τι περιμενε; Οκ φανμπου, σε καλυψα;

Θες μηπως να μετραω τα χρονια κυκλοφοριας με εβδομαδες οπως κανουν οι μανουλες του facebook, εχω ενα playstasion 4, 224 εβδομαδων (κανε μου παρατηρηση οτι ειναι 223 γιατι δεν εχει κλεισει εβδομαδα και δεν μετραει :))

Για τα τρεια παιχνιδια που ξερω οτι εχουν ελληνικα μπραβο στην εταιρια παραγωγης που το εβαλε. Εντωμεταξυ δεν εχω καταλαβει εαν εχουν ελληνικα μονο οσα γραφουν ελληνικα απο εξω η ολα εχουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...