Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλές πωλήσεις έκανε άρα δεν το λες και αγνωστο. Ελλάδα τα περισσότερα παιχνίδια δεν τα ξέρουν πέρα από τα γνωστά ποδοσφαιρακια. Ευκαιρία πάντως για μένα να το παίξω και σε complete edition που για άγνωστο λόγο δεν έχει βγει στο play. 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλές πωλήσεις έκανε άρα δεν το λες και αγνωστο. Ελλάδα τα περισσότερα παιχνίδια δεν τα ξέρουν πέρα από τα γνωστά ποδοσφαιρακια. Ευκαιρία πάντως για μένα να το παίξω και σε complete edition που για άγνωστο λόγο δεν έχει βγει στο play. Βασικα αν ειχα windows υπολογιστη θα το επαιρνα ξανα εγω πιστευω θα τρελαθεις γτ ειναι παιχνιδαρα και εχει απειρο περιεχομενο, ειδικα το τελευταιο addon προσθετει και random generated content.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σου είχα πει και στο αντίστοιχο θέμα του ότι σαν παιχνίδι μου άρεσε,απλά μου χτύπησαν άσχημα κάποια πράγματα όταν το είχα παίξει μετά από horizon και nier automata,όπως το ότι δεν ήταν ενιαίο αλλά σε αποστολές ,το loot σύστημα στην αρχή που σε έπνιγε υπό την έννοια ότι πιο πολύ χρόνο έδινες στα αντικείμενα που έπεφταν παρά στο gameplay και στους λίγο επαναλαμβανόμενους εχθρούς με το καλημέρα. Στα παραπάνω έβαζα και την τότε τιμή των 55ευρω που χτυπαγε άσχημα (να μην με κερδίσει με το καλημέρα ακριβό παιχνίδι),ειδικά ξέροντας ότι θα βγουν και dlc. Ευκαιρία τώρα να το χτυπήσω σε ολόκληρο το πακέτο και φθηνότερα από την απλή έκδοση του ps4 +ότι βγαίνει σε καλή χρονική περίοδο. Αρκετά παιχνίδια έχουν μαζευτεί για το 2018 για μένα όπως god of war Ni no kuni Final fantasy xv(pc) Spiderman Red dead redemption Kingdom hearts Darksiders 3 Metro Exodus Και ότι άλλο ανακοινωθεί αργότερα.
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Απο τα παραπανω πραγματικα ολα μου φαινονται meh εκτος απο kigdom hearts, κανενα δεν με τραβαει παρα πολυ λιγο μονο το ni no kuni και σιγουρα οχι day1, της rockstar ποτε δεν τα πηγαινα και δεν μου αρεσει το ειδος γενικοτερα αν και το 1ο το ειχα παρει στο πσ3 και το τελειωσα, δε με βλεπω για το 2. Το final fantasy θα το ξαναπαρεις ? Δεν νομιζω να αξιζει, εγω αφου το τελειωσα δεν ειχα καν ορεξη να παιξω μια ωρα παραπανω..Τα τελευταια acts ητανε τραγικα
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τα παραπάνω είναι τα παιχνίδια που ενδιαφέρουν εμένα προσωπικά,το ff δεν το αγόρασα αρχικά γιατί περίμενα το patch για το pro που βγήκε μετά από καιρό και ήταν πατάτα έπειτα γιατί περίμενα την complete έκδοση με τα επιπλέον επεισόδια των χαρακτήρων/dlc και τέλος αφού ανακοινώθηκε η έκδοση για πι τσι θα το τιμήσω εκεί. Πιο πολύ περιμένω το remake του 7 αλλά αργεί. Τα περισσότερα αλλά παραπάνω είναι απλά καλά sequel παιχνιδιών που περιμένω. Γι'αυτό με βλέπεις και είναι εκτός των άλλων κάθετος με τα season pass,γιατί περιμένω πολλά παιχνίδια. Τώρα πχ κοιτάζω τα divinity original sin που γράφονται τα καλύτερα ειδικά για το 2.
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το divinity ειναι παιχνιδαρα αλλα εχω τοσο μεγαλο backlog, και με το destiny που με τρωει ολο σχεδον το gaming χρονο μου. To season pass κυριως με ενδιαφερει σε παιχνιδια που ξερω οτι θα παιζω για αρκετο καιρο και τα λιωνω, τα μοναδικα που εχω παρει φετος ειναι ΝΙΟΗ κ destiny 2, κατ αλλα ειμαι και εγω γενικα αντιθετος
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Γι'αυτό δεν έχω πάρει ακόμα το destiny και δεν ξέρω και τι θα κάνω και με το call of duty. Πλέον κυκλοφορεί πολύ πράγμα που με ενδιαφέρει για να λιώνω σε multiplayer παιχνίδια όσο και να μαρεσουν.(το ίδιο πάει και σε moba και mmo). Λογικό να σου μεγαλώνει το backlog όταν σε 9-10μηνες έχεις παίξει μόνο 2 παιχνίδια, ένα από τα οποία βγήκε τον Σεπτέμβριο Και όπως έχω πει και πιο παλιά προτιμώ σε κυκλοφορίες όπως του ff και nioh το pc γιατί εκτος των άλλων δεν ξέρω αν η sony μας κρεμάσει ή όχι όσον αφορά το backwards compatible.
Giannis_kan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Άνοιξα την κονσόλα και μου ήρθε το νέο update 5.00. Πέρασα και τα ελληνικά επιτέλους και δουλεύει τζάμι έως τώρα!
hasiotis_john Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Βρε καλώς την 5 έκδοση ...., 374.7ΜΒ! Release Notes Main features in version 5.00 update You can now add users of your PS4 as family members. This makes it easy to manage your child’s account information and to restrict PS4 features. To add family members, select(Settings) > [Parental Controls/Family Management]. As the family manager, you can set up your family. Up to seven family members (including you) can be in your family and use online features. Multiple adults can be in your family. The family manager can make other adults in the family parents or guardians. The family manager and family members who are parents or guardians can adjust parental controls for the children in your family. You can configure parental control settings for each child. Using parental controls, you can restrict use of online features and communication with other players, set restrictions for games, restrict use of the Internet browser, and set spending limits for PlayStation Store. You can configure parental controls anytime from your PC or smartphone. You can now follow anyone, not just verified accounts. Select(Follow) on a person’s profile screen, and their activities and broadcasts will appear in [What’s New]. You automatically follow your Friends, but you have the option to unfollow them. Recommendations for who to follow are now offered based on the games you play. SelectSelect(Friends) >(Follow). You can now choose who can follow you and who can see your follow list.Select(Settings) > [Account Management] > [Privacy Settings], and then configure each setting. (Custom Lists) has been added to(Friends). Create custom lists to easily organize your Friends and choose players to send messages or game invitations to. For certain broadcasts,(Communities) now appears on the(Live from PlayStation) viewing screen. To access the broadcaster’s community, select(Communities). You can now view(Notifications) on the quick menu. The following languages have been added as system languages. Czech, Indonesian, Hungarian, Romanian, Vietnamese, Greek, Thai When broadcasting PlayStation VR gameplay, you can now see spectator comments on your VR headset screen. Other features in version 5.00 For(Messages), screen layout has been improved, and the following features have been added. You can now receive music that has been shared with you as a message. Select the message to play the music. Messages containing a URL now display a preview. The following features have been added to the quick menu. You can now select [Leave This Party] to leave the party. You can now see albums and playlists for songs playing in Spotify. A clock has been added. The following features have been added to(Settings) > [Notifications]. You can now disable pop-up notifications during video playback. You can now choose the color of pop-up notifications. You can now choose to show or hide message details in notifications. You can now choose to broadcast in 1080p (60 fps) when using Twitch on your PlayStation 4 Pro. You can now enjoy Blu-ray Disc™ and DVD content in virtual surround sound when you connect headphones to PlayStation VR. Blu-ray Disc™ is a trademark of the Blu-ray Disc Association. Spotify is a registered trademark of Spotify Ltd. 3
orck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Γρήγοροι είναι δεν μπορείς να πεις. Μόλις 5 χρόνια μετά το κατάφεραν. Σε ένα χρόνο θα αποσυρθεί αλλά το κατάφεραν. Βέβαια είναι μικρή εταιρία ή Σόνυ και δεν προλάβαινε να το κάνει πιο νωρίς. Ήθελε και εξαιρετικά skills προγραμματισμού. Καλά που δεν το χρεώνει κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι εάν το χρεώναν θα υπήρχαν άνθρωποι που θα λέγαν ότι συμφωνούν στην χρέωση. Εδώ έχουμε καταπιεί αμασητο ότι πρέπει να πληρώνουμε για τους σερβερς. Οι πισαδες και πιο φτηνό περνούν το παιχνίδι και δεν θέλουν λεφτά οι σερβερς.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Γρήγοροι είναι δεν μπορείς να πεις. Μόλις 5 χρόνια μετά το κατάφεραν. Σε ένα χρόνο θα αποσυρθεί αλλά το κατάφεραν. Βέβαια είναι μικρή εταιρία ή Σόνυ και δεν προλάβαινε να το κάνει πιο νωρίς. Ήθελε και εξαιρετικά skills προγραμματισμού. Καλά που δεν το χρεώνει κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι εάν το χρεώναν θα υπήρχαν άνθρωποι που θα λέγαν ότι συμφωνούν στην χρέωση. Εδώ έχουμε καταπιεί αμασητο ότι πρέπει να πληρώνουμε για τους σερβερς. Οι πισαδες και πιο φτηνό περνούν το παιχνίδι και δεν θέλουν λεφτά οι σερβερς. Η nintendo που είναι πιο πολλά χρόνια στην βιομηχανία και δεν είμαι μικρή εταιρεία,έχει ελληνικά βγάλει?Θα είναι δωρεάν το online της? Και όσο για τους πισαδες που λες για τους servers ότι είναι όλα μέλι γάλα,για δες σχόλια από την beta του νέου call of duty στο steam.... 1
logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 υπάρχει όμως το επιχείρημα του windows live που είναι δωρεάν στο pc και ξεκάθαρα δείχνει πώς αντιμετωπίζονται οι μεν και οι δεν.. όσο για τα ελληνικά ευπρόσδεκτα, αλλά άχρηστα για μενού για τους περισσότερους αντιθέτως ελληνικούς υπότιτλους σε παιχνίδια (όπως naughty dog) τους θεωρώ πολύ πιο σημαντικούς και χρήσιμους και εκεί θα πω το μπράβο
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ευτυχως που δεν ειμαστε pcades, προτιμω να πληρωνω και να εχω σωστο online χωρις cheats + hacks + bots. Σιγουρα το psn eιναι μαπα σε σχεση με το xbox live οπως εχω ξαναπει, αλλα αν θες να παιζεις ονλινε, δυστηχως πρεπει να πληρωσεις
logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 κοίτα εγώ που είμαι και pc-ας και ουσιαστικά κυρίως pc-ας τα τελευταία χρόνια συνεχίζω να θεωρώ παράλογο το να πληρώνω αλλά οκ το δέχομαι αν με βαριά καρδιά το live το ανέφερα όχι για να το συγκρίνω με το psn (ας μην μπούμε σε αυτή τη κουβέντα), αλλά για να δείξω ότι υπάρχει στα pc (στα κοινά έστω παιχνίδια που έχει με το xbox) δουλεύει άψογα και είναι τζάμπα. τα steam/οριτζιν κτλ τα αφήνω απέξω απλά η ms ήξερε ότι δεν θα έπαιρνε cent από τους χρήστες pc (λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει στις λοιπές πλατφόρμες για pc) για αυτό δεν μπήκε καν στο κόπο να ζητήσει χρήματα στις κονσόλες από την άλλη ζήτησε η σονυ, θα ζητήσει και η Nintendo.. αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερη υπηρεσία, σημαίνει ότι απλά μπορούν να ζητήσουν τα χρήματα και να τα πάρουν έχει διαφορά... τώρα το αν είναι είναι πιο ποιοτικό το Online σε γενικές γραμμές στις κονσόλες δεν το αμφισβητώ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή πληρώνεις, συμβαίνει επειδή η πρόσβαση σε αρχεία κτλ είναι πολύ διαφορετική
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγω αγοραζω μια φορα καρτα οταν εχει εκπτωσεις και τελος, 1 χρονος περσι μου βγκε 20 ευρω, σιγα τα λεφτα που στο φιναλε θα τρελαθουμε, κοβεις 3 καφεδες...Το θεμα ειναι οτι παιζω 99% online, τωρα αν καποιος παιζει μονο single player δεν αξιζει με τιποτα, ουτε για τα τζαμπα καθε μηνα Και εγω ημουν pcas για 28 χρονια, ομως οι κατασστασεις το φερανε και το επαγγελμα που δε χρησιμοποιω windows υπολογιστες πλεον, το μοναδικο πραμα που μου λειπει ειναι το path of exile + wow καποιες φορες. Οι αναλυσεις τα γραφικα οι σκιες και απο ουσια gameplay 0 με κουρασαν αφανταστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις