kostiger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Χεσιμο θα ναι..Το πρωτο εχει λαβει σχεδον διθυραμβικες κριτικες..
Damachi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Mgs v και amnesia ε,πάλι indie παιχνίδια βάλανε...oh wait Το Mgs v δε λεει , το εχει παρει και η κουτση μαρια
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το ειχα αγορασει το mgs Κριμα...δεν περιμενα λιγο γαμωτο.
Votritis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη νομίζω ήρθε η ωρα να παρω PS4 και με ενδιαφέρει το PRO υπάρχει κατι έστω σαν φήμη για πτώση τιμης για να φύγουμε απο τα 400Ε τα όποια θεωρώ πολλα . Ενόψει κυκλοφορίας one x και μέχρι την black friday υπάρχει περίπτωση να το δουμε σε προσφορά στα 300Ε?
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και που να ξερουμε εμεις; Αυτο ειναι ακυρο.κανεις δεν ξερει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι black friday θα εχει καλες τιμες. 1
Le Perv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δωσε 300 και τα υπολοιπα πες τους να τα χρεωσουν στο Σόιμπλε. Τον ξερουν σιγουρα. Γιατι δε περιμενεις να βγει το XBOX X? (Ποσα Χ εβαλα? Φοβαμαι μην εκανα ορθογραφικο λαθος.) Θα πεσει θεαματικα η τιμη του PS4 Pro.
orck Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι δε περιμενεις να βγει το XBOX X? (Ποσα Χ εβαλα? Φοβαμαι μην εκανα ορθογραφικο λαθος.) Θα πεσει θεαματικα η τιμη του PS4 Pro. Αυτο πραγματικα δεν το πιστευω με τιποτα. Δεν νομιζω να τραβηξει το XBOX. Μαλλον θα γελασουμε και ισως τσιμπησει και τιμη το PS4 pro (υπερβολη αυτο, μου αρεσει να τσιτωνω τους ms fans Εαν εχω καταλαβει καλα, για οσο καιρο εχω το psn θα εχω καποια παιχνιδια δωρεαν, οταν ληξει το psn τα παιχνιδια δεν θα παιζουν πλεον, αλλα οσα παιχνιδια αγορασω απο το eshop τοτε αυτα θα παιζουν παντα, βεβαια για online θα θελει παλι το psn. Τα λεω καλα;
KoukouBakiaS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαγκες για δωστε μια βοηθεια: Σε PS4 Pro αφησα προχτες να κατεβαινει το update του Nioh, οσο ηταν σε rest mode. Ολα ΟΚ. Χτες αφησα να κατεβαζει το update του Outlast 2 παλι σε rest mode και τωρα που ανοιξα την κονσολα το ξεκιναει απο την αρχη.... Δηλαδη σαν να ειχα κανει turn off χτες.... Το ξαναβαζω, το αφηνω λιγο, μπαινω σε rest mode, ξανανοιγω και παλι τα ιδια.... το ξεκιναει απο την αρχη.... Εχω δηλωσει απο τα settings να επιτρεπει το κατεβασμα σε rest mode και επισης η συσκευη ειναι primary. Ξερει κανεις τι παιζει?
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως την νυχτα κοπηκε το ρευμα; 1
KoukouBakiaS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το ξαναβαζω τωρα, το αφηνω λιγο, μπαινω σε rest mode, ξανανοιγω και παλι τα ιδια.... το ξεκιναει απο την αρχη....
Πανος999 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Προσεξε τα gb..λογικα σου ξεκιναει απ την αρχη αυτο.. Δηλαδη αν ηταν 10 gb το update κ κατεβασε τα 3,τρ θα σου λεει 7 gb.. Ισχυει?
Le Perv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ας λεει οτι ποσοστο θελει. Τα GB κατεβαινουν κανονικα.
KoukouBakiaS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εβγαλα ακρη πριν λιγο απο μια επιλογη που εχει στο System>Automatic Downloads. Ενεργοποιησα ενα κουτακι και τωρα κατεβαζει κανονικα.... Δε θυμαμαι να ειχα κανει κατι τετοιο στο PS4 Slim....
Προτεινόμενες αναρτήσεις