Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη νομίζω ήρθε η ωρα να παρω PS4 και με ενδιαφέρει το PRO υπάρχει κατι έστω σαν φήμη για πτώση τιμης για να φύγουμε απο τα 400Ε τα όποια θεωρώ πολλα .

Ενόψει κυκλοφορίας one x και μέχρι την black friday υπάρχει περίπτωση να το δουμε σε προσφορά στα 300Ε?

Δημοσ.

Δωσε 300 και τα υπολοιπα πες τους να τα χρεωσουν στο Σόιμπλε.

Τον ξερουν σιγουρα.

:-D

Γιατι δε περιμενεις να βγει το XBOX X?  (Ποσα Χ εβαλα? Φοβαμαι μην εκανα ορθογραφικο λαθος.)

Θα πεσει θεαματικα η τιμη του PS4 Pro.

Δημοσ.

Γιατι δε περιμενεις να βγει το XBOX X?  (Ποσα Χ εβαλα? Φοβαμαι μην εκανα ορθογραφικο λαθος.)

Θα πεσει θεαματικα η τιμη του PS4 Pro.

Αυτο πραγματικα δεν το πιστευω με τιποτα. Δεν νομιζω να τραβηξει το XBOX. Μαλλον θα γελασουμε και ισως τσιμπησει και τιμη το PS4 pro (υπερβολη αυτο, μου αρεσει να τσιτωνω τους ms fans

Εαν εχω καταλαβει καλα, για οσο καιρο εχω το psn θα εχω καποια παιχνιδια δωρεαν, οταν ληξει το psn τα παιχνιδια δεν θα παιζουν πλεον, αλλα οσα παιχνιδια αγορασω απο το eshop τοτε αυτα θα παιζουν παντα, βεβαια για online θα θελει παλι το psn. Τα λεω καλα;

Δημοσ.

Ρε μαγκες για δωστε μια βοηθεια:

Σε PS4 Pro αφησα προχτες να κατεβαινει το update του Nioh, οσο ηταν σε rest mode. Ολα ΟΚ.

Χτες αφησα να κατεβαζει το update του Outlast 2 παλι σε rest mode και τωρα που ανοιξα την κονσολα το ξεκιναει απο την αρχη.... Δηλαδη σαν να ειχα κανει turn off χτες.... Το ξαναβαζω, το αφηνω λιγο, μπαινω σε rest mode, ξανανοιγω και παλι τα ιδια.... το ξεκιναει απο την αρχη....

Εχω δηλωσει απο τα settings να επιτρεπει το κατεβασμα σε rest mode και επισης η συσκευη ειναι primary.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Εβγαλα ακρη πριν λιγο απο μια επιλογη που εχει στο System>Automatic Downloads.

Ενεργοποιησα ενα κουτακι και τωρα κατεβαζει κανονικα.... Δε θυμαμαι να ειχα κανει κατι τετοιο στο PS4 Slim....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...