Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε κάπου ιστορικό με τα δωρεάν παιχνίδια του plus; Εάν περάσει ο μήνας τα χάνεις; Πως γίνεται να κσβστζωθουν χωρίς να κστεβουν στο σκληρό δίσκο αλά να υπάρχει η δυνατότητα για μελλοντική χρήση

Λίστα με τα free games του PSN (PAL-EU Region).

Άν περάσει ο μήνας χωρίς να τα προσθέσεις στο λογαριασμό, ναι χάνονται, αλλιώς αν τα είχες προσθέσει μένουν διαθέσιμα για όσο έχεις ενεργή PS Plus συνδρομή.

Μπορείς να τα προσθέσεις στο λογαριασμό (χωρίς να τα κατεβάσεις) με τον ίδιο τρόπο που θα αγόραζες ένα παιχνίδι στο PSN. Απο το store page του παιχνιδιού επιλέγεις "Add to cart", μετά απο το cart επιλέγεις "Proceed to Checkout"  > "Confirm Purchase" και τέλειωσες (υπάρχει επιλογή για download αμέσως μετά αλλά μπορείς απλά να την ακυρώσεις).

P.S. Απο PC (https://store.playstation.com/) μπορείς να προσθέσεις στο account σου τα δωρεάν παιχνίδια για PS3, PS4, PSVita ακόμα και αν δεν έχεις τις συγκεκριμένες κονσόλες.

• Like 4
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίστα με τα free games του PSN (PAL-EU Region).

Άν περάσει ο μήνας χωρίς να τα προσθέσεις στο λογαριασμό, ναι χάνονται, αλλιώς αν τα είχες προσθέσει μένουν διαθέσιμα για όσο έχεις ενεργή PS Plus συνδρομή.

Μπορείς να τα προσθέσεις στο λογαριασμό (χωρίς να τα κατεβάσεις) με τον ίδιο τρόπο που θα αγόραζες ένα παιχνίδι στο PSN. Απο το store page του παιχνιδιού επιλέγεις "Add to cart", μετά απο το cart επιλέγεις "Proceed to Checkout" > "Confirm Purchase" και τέλειωσες (υπάρχει επιλογή για download αμέσως μετά αλλά μπορείς απλά να την ακυρώσεις).

P.S. Απο PC (https://store.playstation.com/) μπορείς να προσθέσεις στο account σου τα δωρεάν παιχνίδια για PS3, PS4, PSVita ακόμα και αν δεν έχεις τις συγκεκριμένες κονσόλες.

Το τελευταιο δεν το γνωριζα.

Ωραιος :)

Δημοσ.

Εφαρμογή σε androidδεν έχει; Κάπου είχα διαβάσει ότι εάν το αφήνεις σε sleep/rest κατεβάζει παιχνίδι εάν του το πεις από την εδαρμογη

Δημοσ.

Ειναι η νεα μοδα να κανουν random pm στο ps network για να κανουν Chat? Μου εχει συμβει 2 φορες σε 1 μηνα. Και ξεκινανε με το ιδιο λεκτικο Hi, ..., iwas bored and randmly found you to chat from psnetwork, και μετα how old are u. Εκει το εκοψα 2 φορες. 

• Like 2
Δημοσ.

Στην εποχη μου ολοι ρωταγαν a/s/l
Το οποιο σημαινε age/sex/location

Γιατι το εκοψες; Ποσο μεγαλος εισαι και κρυβεςι την ηλικια σου; Και εαν ο ερωτας της ζωης σου βρεθει μεσα απο το psn;

• Like 1
Δημοσ.

και εμένα με κάνουν add άγνωστοι με κάτι περίεργα usernname και μου στέλνουν ένα κενο στο chat.

Τι προσπαθούν να πετύχουν με αυτό; Να με ψαρέψουν για κωδικούς; Για πληροφορίες;

Δημοσ.

Απο 2 περιπτωσεις που διαβασα στο google, ψαρευουν πιτσιρικαδες και καλα να τους δειξουν σε καποιο Private room οτιδηποτε απο stream παιχνιδιου μεχρι οτι μπορει κανεις να φανταστει, αλλα ζητανστη σελιδα που τους λενε να μπουν να βαλουν στοιχεια καρτας. Θελει μεγαλη προσοχη οσοι μοιραζονται το ps4 με μικρα παιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Απο 2 περιπτωσεις που διαβασα στο google, ψαρευουν πιτσιρικαδες και καλα να τους δειξουν σε καποιο Private room οτιδηποτε απο stream παιχνιδιου μεχρι οτι μπορει κανεις να φανταστει, αλλα ζητανστη σελιδα που τους λενε να μπουν να βαλουν στοιχεια καρτας. Θελει μεγαλη προσοχη οσοι μοιραζονται το ps4 με μικρα παιδια.

όχι μόνο μικρά παιδιά...και μεγάλοι μπορεί να την πατήσουν. Αρκετός κόσμος δεν είναι υποψιασμένος από κάτι τέτοια.

Δημοσ.

Παιδια πως μπορω να κλειδωσω το προφιλ μου;

Πχ στo pes2017 οταν παιζω ονλινε μπορει ο αλλος να δει τι παιχνιδια παιζω κτλπ

Πως γινεται να μην ειναι public το προφιλ μου;

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση σχετικα με το game sharing?

Εχουμε 2 κονσολες και στις 2 κονσολες εχουμε ενα Αμερικανικο και ενα Ελληνικο(Ευρωπαικο) psn id acc.

Αν κανουμε share το Ελληνικο με το Αμερικανικο psn id μεταξυ δυο κονσολων και αντιστροφα το Αμερικανικο και Ελληνικο psn id με αλλη κονσολα ps4 θα κανουμε ολοι share τα παιχνιδια ολων των psn id?

Γενικοτερα τι ακριβως θα γινει σε αυτη την περιπτωση με τα παιχνιδια? Ποια θα μοιραζομαστε και με ποιους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...