johngamer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Απαντηστε κ σε εμενααααα!!!! Δειτε 3 ποστ παραπανω Όχι δεν χρειάζεται να λέει deluxe. Το κανονικό παιχνίδι περιλαμβάνει η έκδοση μαζί με κάτι παίχτες. ΑΝ είχε κάποιο expansion η κάτι τέτοιο θα το κατέβαζε χωριστά. 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν χρειάζεται να λέει deluxe. Το κανονικό παιχνίδι περιλαμβάνει η έκδοση μαζί με κάτι παίχτες. ΑΝ είχε κάποιο expansion η κάτι τέτοιο θα το κατέβαζε χωριστά. Ναι μ κατεβασε ξεχωριστα ενα κομματι add on
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Βρήκα στο GB, με 0,38€ καποτακια, έχει ένα ζευγάρι από τα ψηλά.έριξα μια
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Γράψε ps4 thumb grip, από την εφαρμογή με το βγάζει αφιλιειτ εάν το κάνω διαμοιρασμό
Printezis7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, διαπίστωσα ένα πρόβλημα, πήγα να κάνε μηνιαία συνδρομή ps plus κσι δεν με αφήνει, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει 'tha was an error encountered when adding an item to your basket' μήπως ξέρεται γιατί?
Giannis_kan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μια ερώτηση μήπως ξέρει κανένας, έχω το batman arkham knight και έχω κάνει τα πάντα στο 100% τους. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι τα trophies που πρέπει να μαζέψω του Nigma-riddler. Αφού πάω και βρω τον αστυνομικό που συνεργάζονται και τον βάζω φυλακή δεν μου εμφανίζει που είναι τα trophies να αρχίσω να τα μαζεύω. Σε YouTube απ'οτι είδα τα βγάζει με την μια στο χάρτη σε μένα όχι. Τι κάνω λάθος?! Παιχνίδαρα πάντως! Το έχω κατά ευχαριστηθει! 1
Johan87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα,ψάχνω αν υπάρχει κανα καλό παιχνίδι στυλ dark souls-bloodborne,με ενδιαφέρει να έχει καλό multiplayer γιατί παίζω με έναν φίλο,έχετε κάτι υπόψιν?
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα,ψάχνω αν υπάρχει κανα καλό παιχνίδι στυλ dark souls-bloodborne,με ενδιαφέρει να έχει καλό multiplayer γιατί παίζω με έναν φίλο,έχετε κάτι υπόψιν? Nioh μόνο στο στυλακι των παραπάνω και από offline τα lords of the fallen,the surge.
AnimaTronic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Βρήκα στο GB, με 0,38€ καποτακια, έχει ένα ζευγάρι από τα ψηλά.έριξα μια GB = ?
Πανος999 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Gear best.. (Γιατι το πιανει greeklish admins??)
Πανος999 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 μπορει καποιος να με διαφωτισει τι παιζει με τον αποθ.χωρο στο ps4? εχω γεμισει κ τον 500αρι κ εναν εξωτερικο 1tb.. δεν σβηνω κανενα παιχνιδι.. Αν τα σβησω τα χανω?Η απλα αν το ξαναβαλω κανει την εγκατασταση? Κ τι γινεται με τα free απο το plus αν τα σβησω?
stelios18120 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χανεις κανενα παιχνιδι και να τα σβησεις.απλα οταν θελεις να ξαναπαιξεις απλα το κατεβαζεις παλι Το αυτο ισχυει και για τα free του plus. Αρκει να εχεις συνδρομη για αυτα γ να παιξεις. 1
orck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Έχουμε κάπου ιστορικό με τα δωρεάν παιχνίδια του plus; Εάν περάσει ο μήνας τα χάνεις; Πως γίνεται να κσβστζωθουν χωρίς να κστεβουν στο σκληρό δίσκο αλά να υπάρχει η δυνατότητα για μελλοντική χρήση
Προτεινόμενες αναρτήσεις