Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντηστε κ σε εμενααααα!!!! :)

Δειτε 3 ποστ παραπανω

Όχι δεν χρειάζεται να λέει deluxe. Το κανονικό παιχνίδι περιλαμβάνει η έκδοση μαζί με κάτι παίχτες. ΑΝ είχε κάποιο expansion η κάτι τέτοιο θα το κατέβαζε χωριστά.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται να λέει deluxe. Το κανονικό παιχνίδι περιλαμβάνει η έκδοση μαζί με κάτι παίχτες. ΑΝ είχε κάποιο expansion η κάτι τέτοιο θα το κατέβαζε χωριστά.

Ναι μ κατεβασε ξεχωριστα ενα κομματι add on

Δημοσ.

Καλησπέρα, διαπίστωσα ένα πρόβλημα, πήγα να κάνε μηνιαία συνδρομή ps plus κσι δεν με αφήνει, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει 'tha was an error encountered when adding an item to your basket' μήπως ξέρεται γιατί?

Δημοσ.

Μια ερώτηση μήπως ξέρει κανένας, έχω το batman arkham knight και έχω κάνει τα πάντα στο 100% τους. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι τα trophies που πρέπει να μαζέψω του Nigma-riddler. Αφού πάω και βρω τον αστυνομικό που συνεργάζονται και τον βάζω φυλακή δεν μου εμφανίζει που είναι τα trophies να αρχίσω να τα μαζεύω. Σε YouTube απ'οτι είδα τα βγάζει με την μια στο χάρτη σε μένα όχι. Τι κάνω λάθος?! Παιχνίδαρα πάντως! Το έχω κατά ευχαριστηθει!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,ψάχνω αν υπάρχει κανα καλό παιχνίδι στυλ dark souls-bloodborne,με ενδιαφέρει να έχει καλό multiplayer γιατί παίζω με έναν φίλο,έχετε κάτι υπόψιν?

Δημοσ.

Καλησπέρα,ψάχνω αν υπάρχει κανα καλό παιχνίδι στυλ dark souls-bloodborne,με ενδιαφέρει να έχει καλό multiplayer γιατί παίζω με έναν φίλο,έχετε κάτι υπόψιν?

Nioh μόνο στο στυλακι των παραπάνω και από offline τα lords of the fallen,the surge.

Δημοσ.

μπορει καποιος να με διαφωτισει τι παιζει με τον αποθ.χωρο στο ps4?

εχω γεμισει κ τον 500αρι κ εναν εξωτερικο 1tb..

δεν σβηνω κανενα παιχνιδι..

Αν τα σβησω τα χανω?Η απλα αν το ξαναβαλω κανει την εγκατασταση?

Κ τι γινεται με τα free απο το plus αν τα σβησω?

Δημοσ.

Δεν χανεις κανενα παιχνιδι και να τα σβησεις.απλα οταν θελεις να ξαναπαιξεις απλα το κατεβαζεις παλι

Το αυτο ισχυει και για τα free του plus.

Αρκει να εχεις συνδρομη για αυτα γ να παιξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε κάπου ιστορικό με τα δωρεάν παιχνίδια του plus; Εάν περάσει ο μήνας τα χάνεις; Πως γίνεται να κσβστζωθουν χωρίς να κστεβουν στο σκληρό δίσκο αλά να υπάρχει η δυνατότητα για μελλοντική χρήση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...