vrwmiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θέλω να βάλω εκείνα τα υπερυψωμένα 1
AnimaTronic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι κι εγω αυτα τα υπερυψωμενα θελω. Αυτα τα ρημαδια τα kontrol freek ειναι τσιμπημενα στην τιμη...
vfragos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ναι βαση νομου εχεις 2 χρονια τους πιεζεις και το φτιαχνουν Αν ψάξεις την οδηγία της Ε.Ε. και διαβάσεις όλες τις προυποθέσεις και τους όρους, θα δείς ότι δεν είναι έτσι.
postfire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πως ειναι δλδ φιλε μου? εγω για 2 ετη ξερω http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_el.htm 1
gRim Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πως ειναι δλδ φιλε μου? εγω για 2 ετη ξερω http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_el.htm "Η νομική εγγύηση ισχύει για δύο χρόνια σε όλη την ΕΕ, υπό ορισμένες όμως προϋποθέσεις. Η νομική εγγύηση καλύπτει ελαττώματα που θεωρείται ότι υπήρχαν κατά τη στιγμή της παράδοσης και έγιναν εμφανή μέσα στην επόμενη διετία. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή η επίμαχη περίοδος είναι οι έξι μήνες μετά την αγορά:" Είναι θέμα που έχει εξαντληθεί εδώ στο insomnia και τις περισσότερες φορές καταλήγει και σε flame. Ας δει ο φίλος μήπως το πρόβλημα είναι στο κουμπάκι αφής ή είναι κάτι άλλο που φτιάχνει εύκολα και εάν θέλει να ψάξει για το εάν ή όχι δικαιούται 2 χρόνια εγγύηση να κοιτάξει στο αντίστοιχο νήμα.
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Σε λιγο η εγγυηση θα ειναι 5 ετη αλλα αν παθει κατι τα επομενα 20 λεπτα απο την αγορα τοτε ισχυει.Ολο *** κ κομπινες ειναιΑντε μην βαλω κανενα πωλητηριο στην κονσολα κ αν δεν ξαναχαλασουμε ουτε μισο ευρω σε κονσολες και συνδρομες και παιχνιδια κ τοτε θα δουνε ποσο θα ισχυει η εγγυηση 1
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει η ΓΓΚ η συνήγορος για τέτοια θεματα. Μιλήστε με τους αρμόδιους φορείς να δείτε τι ισχύει.
stelios18120 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασα απο ps store το UFC 2 deluce edition στα 17.49€ Το πατησα να κατευει κ λεει απλα ufc 2 (δεν λεει καπου οτι ειναι deluxe edition και τετοια) θα επρεπε να λεει κατι η ετσι ειναι;
Le Perv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μη τρελενεστε με τα υπερυψωμενα καποτακια. Γιατι? Εχω κανει την πατεντα στο Dreamcast. Για racing ειναι οτι καλυτερο. Για τα platformers, FPS και λοιπες "εργασιες" ειναι χαλια.Δε βολευουν. Κουραζουν τον αντιχειρα γιατι ειναι αναγκασμενος να κανει μεγαλες κινησεις και συντομα (το δυνατον). Το ιδιο θα ισχυει και για τον ελεγχο της καμερας.
najinblue3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μη τρελενεστε με τα υπερυψωμενα καποτακια. Γιατι? Εχω κανει την πατεντα στο Dreamcast. Για racing ειναι οτι καλυτερο. Για τα platformers, FPS και λοιπες "εργασιες" ειναι χαλια.Δε βολευουν. Κουραζουν τον αντιχειρα γιατι ειναι αναγκασμενος να κανει μεγαλες κινησεις και συντομα (το δυνατον). Το ιδιο θα ισχυει και για τον ελεγχο της καμερας. Το ξερεις οτι αυτα κυκλοφορουν κυριως για fps ? Διαβασε σχετικα πριν γραψεις τη γνωμη σου... Απο τοτε που αγορασα τα δικα μου απο το καλοκαιρι, δεν υπαρχει περιπτωση να τα βγαλω η να παρω κοντρολερ χωρις αυτα, μεγαλη διαφορα στο οτιδηποτε, ανετα, τα δακτυλα δε κουραζονται. Στα παιχνιδια δεν βοηθανε ιδιαιτερα παρα σε κανουν να εισαι πιο ανετος με τις κινησεις και λιγο πολυ λιγο πιο ακριβης, αλλα αν εισαι κακος δε θα σαι κανουν καλυτερο σε καμια περιπτωση Το ειχα ξαναγραψει τα kontrol freaks τα αξιζουν τα λεφτα τους μεχρι τελευταιο ευρω, αν φυσικα δε σε ενδιαφερουν τα fps που κυριως απευθυνονται τα προσπερνας
stelios18120 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Απαντηστε κ σε εμενααααα!!!! Δειτε 3 ποστ παραπανω
vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μη τρελενεστε με τα υπερυψωμενα καποτακια. Γιατι? Εχω κανει την πατεντα στο Dreamcast. Για racing ειναι οτι καλυτερο. Για τα platformers, FPS και λοιπες "εργασιες" ειναι χαλια.Δε βολευουν. Κουραζουν τον αντιχειρα γιατι ειναι αναγκασμενος να κανει μεγαλες κινησεις και συντομα (το δυνατον). Το ιδιο θα ισχυει και για τον ελεγχο της καμερας. Τι πατεντα έκανες; για racing τα θέλω
Le Perv Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τι πατεντα έκανες; για racing τα θέλω Mεχρι στιγμης δεν εχουν ξεκολλησει. Μιλαμε για φοβερη κολλα στιγμης.
orck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Πέρα από τις αισθητικές διάφορες (αλλαγή στα χρώματα, γυαλιστερό/ματ) υπάρχει άλλη διαφορά ανάμεσα σε dualshock4 v1 και v2;
gRim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Πέρα από τις αισθητικές διάφορες (αλλαγή στα χρώματα, γυαλιστερό/ματ) υπάρχει άλλη διαφορά ανάμεσα σε dualshock4 v1 και v2; Εγώ έχω δει διαφορά στην δόνηση αλλά μπορεί να έχει να κάνει και με το δικό μου χειριστήριο καθαρά. Κάτι που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι τα v2 μπορείς να τα συνδέσεις και με usb στην κονσόλα για ακόμα χαμηλότερο lag. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις