Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αρκετές νέες κυκλοφορίες αυτό τον μήνα. Pro 2018 Destiny 2 Nba 2k18 Project Cars 2 Marvel vs Capcom Infinite WRC 7 http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/new-releases/ps4/date Εγω περιμενω το αλλον για το shadow of war 1
s2117 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν σας το εξής? Σε ανύποπτες στιγμές το ps4 ενώ παίζω κλείνει μόνο του και δεν ανοίγει αν δεν το βγάλω από το ρεύμα... Είναι αγορασμένο 4/2016 και μίλησα με sony και μου είπαν ότι είναι εκτός εγγύησης γιατί λέει η sony δίνει 1 χρόνο. Δεν ισχύει νομοθεσία για 2 χρόνια στην ΕΕ ? Σε συνέχεια του παραπάνω, επικοινώνησα με την cometron που είναι το εξουσιοδοτημένο service της sony και μου είπαν ότι αν έχει πρόβλημα το μηχάνημα, μου το αντικαθιστούν με 250 € με refurbished, που φυσικά δεν έχει νόημα γιατί με τόσα παίρνω καινούριο. Μου είπαν λοιπόν ότι είναι εκτός εγγύησης γιατί δίνει 1 χρόνο η sony, μου είπε ότι η ευρωπαϊκή οδηγία είναι για 2 χρόνια αλλά δεν είναι νόμος και πως η ελληνική νομοθεσία αναφέρει τουλάχιστον 6 μήνες εγγύηση και ότι επιλέγει ο κατασκευαστής πόση παραπάνω θα δώσει και πως για τα playstation δίνεται 1 χρόνος. Τελικά τα 2 χρόνια είναι νόμος ή οδηγία? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ώστε αν δικαιούμαι να έχω 2 χρόνια εγγύηση, να το διεκδικήσω? 1
kostiger Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εμπλεξες. Πολυ κριμα ειναι καινουργια η κονσολα. Αν εχεις νεοτερα να μας ενημερωσεις. Δεν εχω κανει επεκταση εγγυησης στο προ και κανει σαν λιγο πριν την απογειωση σε απαιτητικα παιχνιδια. Αγχωθηκα ελαφρως..
gRim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 250 για refurbished και δίνοντας πίσω την παλιά; Τρελή ευκαιρία.. Μήπως έχεις το κλασικό πρόβλημα με το κουμπάκι αφής; Για δοκίμασε ένα καλό καθάρισμα εκεί βγάζοντας το κάλυμμα του σκληρού δίσκου. 1
postfire Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια βλεπω προσφορα αυτο https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/star-wars-battlefront-ultimate-edition-/cid=EP0006-CUSA00634_00-SWBULTIMATEED000 ειναι το full game me campaign?
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το full game είναι αλλά δεν έχει story/campaign όπως και το overwatch και titanfall 1. Στο battlefront 2 φέτος θα έχει και campaign.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Για να λεει ultimate εκδοση λογικα θα ειναι η υπερπληρες εκδοση του παιχνιδιου.
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Είχε ανέβει και στις προσφορές που δίνουν δωρεαν τα dlc http://www.insomnia.gr/topic/654614-ps4-star-wars™-battlefront™-season-pass-free/page-2#entry55951438
postfire Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ευχαριστω παιδες αλλα τελικα ειναι μονο ονλινε?
orck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη υπαρχουν παιχνιδια που εχουν μονο online; Οποτε τι αγοραζεις ακριβως εαν δεν εχουν caimpaign; Γιατι και το online πρεπει να πληρωσεις την συνδρομη
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοειτε οτι υπαρχουν οπως υπαρχουν και παιχνιδια που εχουν μονο ofline campaign οπως τα uncharted 1-2-3. To destiny 1 π.χ. ειναι κυριως online.
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη υπαρχουν παιχνιδια που εχουν μονο online; Οποτε τι αγοραζεις ακριβως εαν δεν εχουν caimpaign; Γιατι και το online πρεπει να πληρωσεις την συνδρομη Λειτουργούν με την λογική των moba. Σου λένε αφού θα λιώσεις με τις ώρες στο online,όλοι οι πόροι της ανάπτυξης θα πάνε σε αυτό . Δεν έχω θέμα προσωπικά αρκει όμως να μην χρεώνουν και dlc μέσα όπως έγινε με το battlefront 1. Επίσης ένα άλλο παράδειγμα σε ραλακια είναι το mario kart σε σχέση με άλλα ραλακια όπως forza,project cars,GT που έχουν και campaign/carreer mode ενώ το mario kart δεν εχει. Εν μέρη το ίδιο ισχύει και σε fighting παιχνίδια που κυρίως πιο παλιά δεν είχαν story mode,κάτι που άλλαξε δραστικά με την είσοδο του mortal kombat 9(τα smash bros δεν είχαν). 1
AnimaTronic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαγκες εχει δει κανεις σε ελληνικο καταστημα thumb grips που να τοποθετουνται με αυτο τον τροπο και οχι σαν "καποτακια"; Ψαχνω στο σκρουτζ, αλλα δε βλεπω κατι (εκτος και αν εχω στραβωθει).
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τετοια δεν εχω δει Εγω πηρα μεταλλικα (απο alixpress με 1 ευρω) και ανοιξα το χειριστηριο κ τα εβαλα. 1
Alejandro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαγκες εχει δει κανεις σε ελληνικο καταστημα thumb grips που να τοποθετουνται με αυτο τον τροπο και οχι σαν "καποτακια"; Ψαχνω στο σκρουτζ, αλλα δε βλεπω κατι (εκτος και αν εχω στραβωθει). Kontrol Freek λέγονται και έχω πάρει ένα ζευγάρι. Από εδώ είχα κάνει την αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις