tolis9 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αναλόγως την ηλικία φίλε μου... Προτείνω τα Knack 2, Lara Croft and the Temple of Osiris, Diablo 3 (για μεγαλύτερες ηλικίες), όλα τα Lego παιχνίδια, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Minecraft, ποδοσφαιρακια όπως FIFA 18 και Pro Evolution Soccer 2018, NBA 2K18 (τα τελευταία όπου νά 'ναι βγαίνουν στην αγορά), Rayman Legends, Alienation, Rocket League, Viking Wolves of Midgard, Divinity Original Sin, Child of Light (το δίνει δωρεάν αυτόν τον μήνα το PS Plus). φιλε καλησπερα γνωριζεις απο προσωπικη εμπειρια για το viking?το εχεις παιξει και δεν χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να παιξει διπλο?
haris013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα το prey. Πολύ καλό μέχρι στιγμής! 3
gorath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε καλησπερα γνωριζεις απο προσωπικη εμπειρια για το viking?το εχεις παιξει και δεν χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να παιξει διπλο? οχι φίλε μου. μόνο το demo εχω παίξει και αυτό μονό. Σε ένα άρθρο ενός ξένου site ανέφερε ότι παίζει couch co-op. Τώρα που με ρώτησες, μπήκα στο store και είδα ότι γράφει για online co-op. EDIT Βρήκα το λινκ με την αναφορά για το couch co-op του παιχνιδιού http://twinfinite.net/gallery/playstation-4-best-couch-cooperative-games/29 Αναφέρει ότι δεν κυκλοφόρησε με couch co-op mode αλλά με επόμενο patch ενεργοποιήθηκε... "Vikings Wolves of Midgard didn’t launch with couch coop but a recent patch has finally added it in, and now the whole campaign can be played with a friend." 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα το prey. Πολύ καλό μέχρι στιγμής! Να μου το θυμηθείς, οι (gaming) ιστορικοί του μέλλοντος θα μιλάνε για hidden gem. Δυστυχώς τώρα που έχει σημασία το αγνοούν. 1
s2117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν σας το εξής? Σε ανύποπτες στιγμές το ps4 ενώ παίζω κλείνει μόνο του και δεν ανοίγει αν δεν το βγάλω από το ρεύμα... Είναι αγορασμένο 4/2016 και μίλησα με sony και μου είπαν ότι είναι εκτός εγγύησης γιατί λέει η sony δίνει 1 χρόνο. Δεν ισχύει νομοθεσία για 2 χρόνια στην ΕΕ ?
postfire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ναι βαση νομου εχεις 2 χρονια τους πιεζεις και το φτιαχνουν
s2117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ναι βαση νομου εχεις 2 χρονια τους πιεζεις και το φτιαχνουν Μου είπαν ότι είναι οδηγία της ΕΕ και όχι νόμος και πως η κάθε εταιρεία δίνει όσο θέλει, εν προκειμένω η sony 1 χρόνο
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τον δεύτερο χρόνο είναι υποχρεωμένος βασικά ο πωλητής αγοράς να σε καλύψει.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πονεμενη ιστορια ο ενας χρονος που δινει η σονυ στις κονσολες.Αν εχεις αντοχες ισως κατι καταφερεις. 1
s2117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν έχει κανείς ανάλογη εμπειρία όπου χρειάστηκε το 2ο χρόνο εγγύησης και κατάφερε να τον καλύψουν, ας μας δώσει το know-how
AntonisKo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Να μου το θυμηθείς, οι (gaming) ιστορικοί του μέλλοντος θα μιλάνε για hidden gem. Δυστυχώς τώρα που έχει σημασία το αγνοούν. τοσο καλό ρε παιδιά?
ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 τοσο καλό ρε παιδιά? Ναι φίλε τόσο καλό. Αν είσαι φίλος horror si-fi στα χνάρια του System Shock είναι δεδομένο ότι θα βάλεις το χέρι στην τσέπη και θα το πάρεις με κλειστά τα μάτια χωρίς μα και μου. Το παιχνίδι είναι ερωτική εξομολόγηση σε αυτό το είδος.
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Να μου το θυμηθείς, οι (gaming) ιστορικοί του μέλλοντος θα μιλάνε για hidden gem. Δυστυχώς τώρα που έχει σημασία το αγνοούν. Υπάρχουν και οι εκπτώσεις του χειμώνα
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αρκετές νέες κυκλοφορίες αυτό τον μήνα. Pro 2018 Destiny 2 Nba 2k18 Project Cars 2 Marvel vs Capcom Infinite WRC 7 http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/new-releases/ps4/date
Greygore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 τοσο καλό ρε παιδιά? Μόνο και μόνο για την πρώτη μια, μιάμιση ώρα αξίζει, παίζει να είναι απο τις καλύτερες (playable) εισαγωγές που έχω δει σε sci-fi game εδώ και πολύ καιρό (ίσως και απο τον καιρό του Half Life). Παράλληλα είναι και γενικά πολύ καλό shooter/RPG στα χνάρια του System Shock 2 με level design και ατμόσφαιρα στα επίπεδα των Deus Ex και Thief. Απο τα λίγα current-gen παιχνίδια που έπαιξα πρόσφατα που πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσουν, να φανταστείς το είχα κάνει και stream και απο τα προγραμματισμένα 3ωρα που είχα έφτανα συχνά τις 5-5:30 ώρες πριν το κλείσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις