Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα με βοηθήσετε με κάτι αν γίνεται , θα πάρω το ps4 pro επειδή το απλό θα το πουλήσω και θέλω να μεταφέρω τα πάντα στο καινούργιο χωρίς να χάσω τίποτα.

Πείτε μου αν γίνεται τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω γιατί δεν το έχω ξανά κανει

Δημοσ.

Μπορώ να κάνω backup και restore στο καινούργιο με usb ? , γιατί δεν θα έχω και τις 2 κονσόλες θα δώσω την παλιά και μετά θα πάρω την καινούργια

Δημοσ.

Εννοείς αντί του LAN που λέει ο οδηγός ή ας πούμε να τα περάσεις σε κάποιον εξωτερικό και όταν πάρεις τη νέα κονσόλα να περάσεις;

Μόνο τα games/apps θα μπορείς να αποθηκεύσεις (και ότι άλλο γίνεται copy σε usb/εξωτερικό δίσκο αλλά σε άλλο δίσκο),

https://blog.eu.playstation.com/2017/03/10/how-to-download-and-store-ps4-games-and-apps-to-an-external-hdd/

Δημοσ.

Συγνώμη αμα δεν εχω συσκευή με usb 3 δεν μπορώ να κάνω κατι ? , γιατι εχω μονο usb 2

Υ.Γ : Την έκανα την δουλειά ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο topic για το VR ?? Αν όχι , τι έχετε να πείτε επί του θέματος ? Αξίζει η αγορά ? Το έβγαλε ο κωτσοβολος 409 μαζί με την κάμερα...

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο topic για το VR ?? Αν όχι , τι έχετε να πείτε επί του θέματος ? Αξίζει η αγορά ? Το έβγαλε ο κωτσοβολος 409 μαζί με την κάμερα...

Εδώ:http://www.insomnia.gr/topic/623549-playstation-vr-psvr/

Δημοσ.

Αναλόγως την ηλικία φίλε μου... Προτείνω τα Knack 2, Lara Croft and the Temple of Osiris, Diablo 3 (για μεγαλύτερες ηλικίες), όλα τα Lego παιχνίδια, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Minecraft, ποδοσφαιρακια όπως FIFA 18 και Pro Evolution Soccer 2018, NBA 2K18 (τα τελευταία όπου νά 'ναι βγαίνουν στην αγορά), Rayman Legends, Alienation, Rocket League, Viking Wolves of Midgard, Divinity Original Sin, Child of Light (το δίνει δωρεάν αυτόν τον μήνα το PS Plus).

Ευχαριστω πολυ φιλε μου με βοηθησες πολυ

• Like 1
Δημοσ.

12 ευρώ+τα οποία μεταφορικά φθηνότερο από σκρουτζομαγαζο άρα δεν είναι καλή τιμή .

Ίσως παίζει τόσο και σε αγγελίες για used δεν έχω δει

Δημοσ.

12 ευρώ+τα οποία μεταφορικά φθηνότερο από σκρουτζομαγαζο άρα δεν είναι καλή τιμή .

Ίσως παίζει τόσο και σε αγγελίες για used δεν έχω δει

Στα 41+ το βλέπω στο skroutz, ψάχνω λάθος;

Άκυρο τώρα κατάλαβα τι εννοείς.

Δημοσ.

μαγκες στο skroutz το Mankind Divided εχει 8 ευρω+μεταφορικα για PS4. Οποιος ενδιαφεροταν στο ελαχιστο για το παιχνιδι,η τιμη ειναι χωμα για ενα τοσο καλο game

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...