koulists Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηθελα μερικες γνωμες για παιχνιδια που μπορουν να παιχτουν με δυο ατομα (χειριστήρια) PS4 Pro.Πηρα την κονσολα δωρο στον γιο μου και θελει να παιζει παρεα με τον φιλο του.
Le Perv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασες να αυξησεις το sharpness στην τηλεοραση? :Ρ Μη ψωνιζεις τσαμπα. Μια ελαφρα θολουρα ειναι καλυτερη απο πιξελιασμα. Δωρεαν φιλτρο ειναι. Για μενα. 1
gRim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγα τις προαλλες σε ενα καταστημα ΠΛ....ΙΟ να ριξω μια ματια στα στημενα συστηματα, αλλα ηταν μαζεμενα καμια 10αρια πιτσιρικια και δε μπορουσα καν να πλησιασω την τηλεοραση για να δω την εικονα. Θα ξαναδοκιμασω απο βδομαδα που θα εχουν ανοιξει και τα σχολεια Μην περιμένεις να βγάλεις άκρη βλέποντας demo στο πλαίσιο γιατί μάλλον δεν θα έχουν μπει στον κόπο να ρυθμίσουν σωστά την τηλεόραση. Σε κατάστημα που είχα επισκεφτεί όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Pro είχαν το uncharted 4 χωρίς να έχουν εγκαταστήσει το patch για pro και η εικόνα ήταν απαράδεκτη γενικά...χειρότερη σίγουρα από το σπίτι μου με απλό PS4 και 1080p τηλεόραση.. Θα σου πρότεινα να ψαχτείς λίγο να ρυθμίσεις κι εσύ σωστά την τηλεόραση για gaming εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Όσον αφορά το εάν αξίζει να πας σε Pro είναι καθαρά υποκειμενικό για το εάν αξίζει κάποιος να δώσει αυτή τη χρηματική διαφορά. Άμα βγει καμιά καλή προσφορά εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω και να σκοτώσω ένα slim που έχω τώρα. Εάν είχα 4k ίσως να μην περίμενα καν να βγει προσφορά... 1
kostiger Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγα τις προαλλες σε ενα καταστημα ΠΛ....ΙΟ να ριξω μια ματια στα στημενα συστηματα, αλλα ηταν μαζεμενα καμια 10αρια πιτσιρικια και δε μπορουσα καν να πλησιασω την τηλεοραση για να δω την εικονα. Θα ξαναδοκιμασω απο βδομαδα που θα εχουν ανοιξει και τα σχολεια Αν εισαι ανετος οικονομικα, αξιζει κατα τη γνωμη μου. Καποια παιχνιδια που εχουν πατσαριστει για το προ εχουν χτυπητες διαφορες. Βλεπε rise of the tomb raider κλπ..
keropi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Διάβασα στο FEXTRALIFE ότι στο Witcher3 θα βγάλουν 4Κ patch για το pro και στο τέλος του έτους θα το βγάλουν και για το Χ και κατά τη γνώμη μου όλο και περισσότερα μελλοντικά παιχνίδια θα έχουν το 4Κ πιο πολύ κατά νου μιας και τώρα θα υπάρχει και το Χ οπότε με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια... ΙΜΗΟ αξίζει να πάει κάποιος στο pro
Giannis_kan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαγκες μια βοηθεια: Εχω ενα ps4 slim το οποιο εχει αγοραστει καθαρα για τις αποκλειστικοτητες (nioh, bloodborne, horizon zero dawn, uncharted κλπ κλπ). Παιζω σε 4Κ τηλεοραση, αλλα παρατηρω μια ελαφρια θολουρα στην εικονα λογω αναλυσης 1080p προφανως... Αξιζει να το πουλησω και να παω σε ps4 pro? Θα δω πιο καθαρη εικονα, αντιστοιχη αυτης που βλεπω οταν παιζω απο το pc σε 4Κ? Δεν με ενδιαφερει καθολου αν το ps4 pro θα εχει καλυτερο frame rate σε καποια παιχνιδια. Το θεμα μου ειναι καθαρα η εικονα που θα βλεπω. Διαβαζω οτι το ps4 pro δινει σημα native 4K σε καποια games, ενω σε αλλα κανει upscale με καποια τεχνικη της sony. Ας πει την εμπειρια του καποιος που εχει δοκιμασει και τις δυο κονσολες σε 4Κ τηλεοραση ωστε να μην μπω τσαμπα στη διαδικασια πωλησης/αγορας και πεταξω χρηματα... Ευχαριστω! Φίλε γνώμη μου κάτσε με το Slim. Έχω μια 1080p οθόνη και έχω πάει σε φίλο που έχει το Pro και καλή 4k. Πραγματικά ότι παιχνίδι έβαλε δεν τρελάθηκα. Και το Uncharted 4 που το τερματίσα σε εμένα όταν το είδα στην 4Κ με το Pro πραγματικά έλεγα ευτυχώς τσίμπησα το Slim και δεν πέταξα τα λεφτά μου.
najinblue3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαγκες μια βοηθεια: Εχω ενα ps4 slim το οποιο εχει αγοραστει καθαρα για τις αποκλειστικοτητες (nioh, bloodborne, horizon zero dawn, uncharted κλπ κλπ). Παιζω σε 4Κ τηλεοραση, αλλα παρατηρω μια ελαφρια θολουρα στην εικονα λογω αναλυσης 1080p προφανως... Αξιζει να το πουλησω και να παω σε ps4 pro? Θα δω πιο καθαρη εικονα, αντιστοιχη αυτης που βλεπω οταν παιζω απο το pc σε 4Κ? Δεν με ενδιαφερει καθολου αν το ps4 pro θα εχει καλυτερο frame rate σε καποια παιχνιδια. Το θεμα μου ειναι καθαρα η εικονα που θα βλεπω. Διαβαζω οτι το ps4 pro δινει σημα native 4K σε καποια games, ενω σε αλλα κανει upscale με καποια τεχνικη της sony. Ας πει την εμπειρια του καποιος που εχει δοκιμασει και τις δυο κονσολες σε 4Κ τηλεοραση ωστε να μην μπω τσαμπα στη διαδικασια πωλησης/αγορας και πεταξω χρηματα... Ευχαριστω! Οχι, σε καμια περιπτωση, αν σε νοιαζουν μονο αυτα ειναι τζαμπα λεφτα, αν ομως αφιερωνεις πολυ χρονο και δε σε νοιαζουν μονο αυτα τα 3-4 αλλα γενικοτερα παιζεις στην κονσολα τοτε ναι, η διαφορα ειναι πολυ μικρη γενικοτερα
vrwmiaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζε στην άκρη ,σιγά σιγά,λεφτά για το ps5. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα της Ευρώπης(ίσως σε Βαλκάνια?)που στο top 10 πωλήσεων να βλέπουμε 2θεσεις για ps3 παιχνίδια https://www.gameslife.gr/greek-top-10-video-games-july-56210 2
paparoupas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαγκες μια βοηθεια: Εχω ενα ps4 slim το οποιο εχει αγοραστει καθαρα για τις αποκλειστικοτητες (nioh, bloodborne, horizon zero dawn, uncharted κλπ κλπ). Παιζω σε 4Κ τηλεοραση, αλλα παρατηρω μια ελαφρια θολουρα στην εικονα λογω αναλυσης 1080p προφανως... Αξιζει να το πουλησω και να παω σε ps4 pro? Θα δω πιο καθαρη εικονα, αντιστοιχη αυτης που βλεπω οταν παιζω απο το pc σε 4Κ? Δεν με ενδιαφερει καθολου αν το ps4 pro θα εχει καλυτερο frame rate σε καποια παιχνιδια. Το θεμα μου ειναι καθαρα η εικονα που θα βλεπω. Διαβαζω οτι το ps4 pro δινει σημα native 4K σε καποια games, ενω σε αλλα κανει upscale με καποια τεχνικη της sony. Ας πει την εμπειρια του καποιος που εχει δοκιμασει και τις δυο κονσολες σε 4Κ τηλεοραση ωστε να μην μπω τσαμπα στη διαδικασια πωλησης/αγορας και πεταξω χρηματα... Ευχαριστω! Το να παίζεις παιχνίδια, γενικά, είναι ακριβό χόμπι. Το Pro είναι καλύτερη επιλογή. Αν αξίζει ή όχι, αυτό είναι κάτι που μόνο εσύ ξέρεις. Πολλές φορές αγοράζουμε πραγματα χωρίς ορθολογικά κριτιρια. Για εμένα, που κάνω το χόμπι μου, άξιζε τον κόπο κόπο και πήρα. 1
RedPanda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζε στην άκρη ,σιγά σιγά,λεφτά για το ps5. λολ όχι. η MS μόλις βγάζει κοσνόλα, η nintendo δεν και η Sony δεν υπάρχει περίπτωση να επιχειρήσει τίποτα όσο το PS4 πουλάει. Να βγω ψεύτης αλλά δεν το βλέπω το PS5 πριν από 3 ετία.
Rebel21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Η Sony δεν έχει κανέναν λόγο να βιαστεί. Το xbox x δεν είναι αρκετά δυνατότερο ώστε να κάνει τοps4 pro να μοιάζει παλιό/αδύναμο, επίσης η έξτρα δύναμη θα πηγαίνει κυρίως στην υψηλότερη ανάλυση κάτι που δεν θα προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στα comparisons.το πολύ καλύτερο line up θα καλύψει την διαφορά δύναμης μέχρι η amd να μπορεί να παραδώσει στην Sony μια custom rx vega 56/64 με την οποία η sony θα κτίσει ένα σύστημα των 450-500 ευρώ.Η Microsoft παίρνει τεράστιο ρίσκο στην παρούσα φάση. 2
gorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηθελα μερικες γνωμες για παιχνιδια που μπορουν να παιχτουν με δυο ατομα (χειριστήρια) PS4 Pro.Πηρα την κονσολα δωρο στον γιο μου και θελει να παιζει παρεα με τον φιλο του. Αναλόγως την ηλικία φίλε μου... Προτείνω τα Knack 2, Lara Croft and the Temple of Osiris, Diablo 3 (για μεγαλύτερες ηλικίες), όλα τα Lego παιχνίδια, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Minecraft, ποδοσφαιρακια όπως FIFA 18 και Pro Evolution Soccer 2018, NBA 2K18 (τα τελευταία όπου νά 'ναι βγαίνουν στην αγορά), Rayman Legends, Alienation, Rocket League, Viking Wolves of Midgard, Divinity Original Sin, Child of Light (το δίνει δωρεάν αυτόν τον μήνα το PS Plus). 1
Mr_Terror Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια η γνωμη σας για το zombi?To παιχνιδι του wiiu που βγηκε στο ps4.Το εχει 5 ευρω στο store και λεω να το χτυπησω.
pollop Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω προσωπικα το απολαυσα, δεν ειναι τελειο, αλλα για ταλιρακι μια χαρα, επισης μην περιμενεις κανενα τρελο σουτερ, περισοτερο survival, θα ελεγα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις