markoliaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 δηλαδη εχουν γινει στο παρελθον τετοια πραγματα? να εχει προβλημα το ps store και να κατεβασεις τσαμπα game?
orck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιος θα μου πει τι παιζει εδω;http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/horizon:-zero-dawn-ps4-game/prod8150848pp/ http://www.skroutz.gr/s/9194946/Horizon-Zero-Dawn-PS4.htmlΑκριβως το ιδιο παιχνιδι και το ενα εχει 65 και το αλλο 36; Δεν ειναι υπερβολικα μεγαλη η διαφορα;Και σε μεταχειρισμενο στα 30; Σοβαρα; Θα μπορω δηλαδη να αγοραζω 36 να παιζω και να το τερματιζω/βαρεθω και να το δινω με 30; Δηλαδη μακροχρονια ενοικιαση για 6ερυω μονο;
Πανος999 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω το walking dead s1.. Μεσα λεει οτι μπορω να κατεβασω κ το dlc 400 days δωρεαν.. Δεν μπορω να βρω πως το κατεβαζω..καμια βοηθεια??
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιος θα μου πει τι παιζει εδω; http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/horizon:-zero-dawn-ps4-game/prod8150848pp/ http://www.skroutz.gr/s/9194946/Horizon-Zero-Dawn-PS4.html Ακριβως το ιδιο παιχνιδι και το ενα εχει 65 και το αλλο 36; Δεν ειναι υπερβολικα μεγαλη η διαφορα; Και σε μεταχειρισμενο στα 30; Σοβαρα; Θα μπορω δηλαδη να αγοραζω 36 να παιζω και να το τερματιζω/βαρεθω και να το δινω με 30; Δηλαδη μακροχρονια ενοικιαση για 6ερυω μονο; Κοιταξε και άλλα παιχνίδια το ίδιο ισχύει. Γενικά οι αλυσίδες ρίχνουν τις τιμές τους -σε περίοδο γιορτών χριστουγεννων/Πάσχα/καλοκαιριου,black friday κλπ -Αν τρέχει περίοδος προσφορών από την εταιρεια πχ πιο παλιά είχε παίξει το horizon στα 39ευρω για λίγες μέρες από όλες τις αλυσιδες -Μετά από χ διάστημα χρόνου -Αν ανακοινώσει μονιμη μείωση τιμής η εταιρεία βλέπε last guardian Πιο παλιά είχαμε τις επανακυκλοφορίας playstation classics/platinum ορισμένων γνωστών τίτλων σε χαμηλή τιμή αλλά δεν βλέπω να γίνεται αυτή την γενιά. Τα σκρουτζομαγαζα από την άλλη δεν έχουν περίοδο εκπτώσεων,ούτε συμμετέχουν σε ειδικές προσφορές γι'αυτό και μόνη τους διαφήμιση είναι οι χαμηλότερες και ανταγωνιστικές τιμές μέσω του Σκρουτζ που είναι η διαφήμιση τους. Γιαυτο και ποτέ δεν βλέπουμε να διαφημίζονται στην τηλεόραση πχ.
markoliaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εγω ξερω οτι στην χωρα μας ειναι πολυ τραγικα τα πραγματα στα καταστηματα, ps4 slim 500gb εχει φτασει σημερα στο skroutz 298E ενω τον μαιο η τιμη ηταν στα 217E και τωρα κλασικα θα ερθουν black friday και θα πουν υπερπροσφορα στα 199Ε που αν το κανουν δεν θα ειναι προσφορα...ισως με καποιο 2ο ds4 και μια 3μηνη καρτα, μονο τοτε θα λεγεται προσφορα στα 199Ε..εδω ΑΚΟΜΑ πουλανε το PS3 219E ΗΜΑΡΤΟΝ, ενω θα επρεπε να τα χαριζουν πλεον μαζι με αγορα smartphone.... 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ειδικα αυτο με το ps3 στα 199€ ειναι γ να τους κραζεις μερα κ νυχτα. Αν στα black friday δεν το βαλουν στα 59 μεχρι αντε 79€ ειναι τραγικοι. Πανε ακομα ν βγαλουν απο την μυγα ξυγκι
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι τραγικά τα πράγματα απλά δεν παίζουν bundle ακόμα πέραν του destiny. Επίσης είναι ανούσιο κάποιος να αγοράσει τώρα όταν σε λίγο έχουμε εκπτώσεις.
orck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Στην Nintendo δεν υπαρχουν αυτες οι χαοτικες διαφορες, αντε 10ευρω το παιχνιδι απο το καταστημα βιτρινα με το καταστημα τρυπα που εμφανιζεται στο Σκρουτζ. Δεν το αναφερω αυτο για να κοντραρουμε τις πολιτικες των εταιριων αλλα ειναι η μοναδικη επαφη που εχω με τον χωρο και δεν εχω ξαναδει τοσο χαοτικες διαφορες στις τιμες.Οντως ειδα οτι το φτηνοτερο ps4 slim 500g 1pad απο 258 (η 268) εχει πλησιασει τα 300, μαλλον για τον λογο που αναφερει ο φιλος παραπανω, να φανει σαν σουπερ εκπτωση οταν ερθει η ωρα.
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι παρομοια τ πραγματα οπως με τα ρουχα Πριν τις εκπτωσεις τιμες στο θεο κ κατα τις εκπτωσεις πεφτουν στις κανονικες Χρονια γινονται τ ιδια.
gorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Όσον αφορά το last of us remastered, εψαχνα να το βρω φέτος τον Ιανουάριο μεταχειρισμένο κοντά στα 20 Ευρώ. Όσες αγγελίες έβρισκα ήταν ελάχιστα κάτω από 30 ή και 30... Κάνοντας έρευνα στο skroutz για καινούριο, το βρήκα στο public 31,90 οπου και το χτύπησα. Μετά από 2-3 εβδομάδες εκτοξεύτηκε στα 50+.
Grim Ripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το The Last of Us έτσι είναι, δεν πέφτει η τιμή του ιδιαίτερα. Και εγώ ένα 30αρι το πήρα από Κωτσόβολο (34 με τα έξοδα).
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν τ ειχα παρει στα 20€ μετ/σμενο ενιωθα τυχερος 2
haris013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά το site psngames org είναι legit και ασφαλές για αγορές; έχει κάποια games που με ενδιαφέρουν χώμα όπως Last of us και bloodborne
Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις σκοπό να βάζεις λογαριασμούς από άλλα άτομα ώστε να παίζεις τα games τους; Δεν θα είναι στον psn λογαριασμό σου τα "games που αγοράζεις".
Προτεινόμενες αναρτήσεις