Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ενθουσιαστεί πολύ και δεις την τιμή μετά και τρελαθείς :P

Ο κόσμος red dead 1 ήθελε και η rockstar λέει ότι δεν γίνεται γιατί κοστίζει πολύ η μεταφορά(λες και δεν θα πούλαγε)..

• Like 2
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο κόσμος red dead 1 ήθελε και η rockstar λέει ότι δεν γίνεται γιατί κοστίζει πολύ η μεταφορά(λες και δεν θα πούλαγε)..

Είμαι προετοιμασμενος για 69. Θα τα δώσω όμως (ξανά). Είναι παιχνίδι από τα λίγα

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore, δε μας χezeis? Δε μπορουμε να συνεννοηθουμε. 50 διευκρινιστηκα μνμ ηθελες για να καταλαβεις...καταγεγραμμενα κι αριθμημενα.

Εισαι κι επιθετικος.

Ρωταω εδω (στο ινσομνια) για καποιο λογο.

Ξερεις γιατι?

Γιατι αν πληρωσω το παιχνιδι 70 ευρω και δεν ειναι ΟΛΟ το περιεχομενο αυτου που πληρωσα στο δισκο, να ξερω ποιον θα ξεφτιλισω (για να μη πω καμια κουβεντα βαρια).

Υποτιθεται οτι ειμαστε μια χουφτα εδω μεσα και ξερει ο ενας τον αλλο.

Υποτιθεται οτι εχουμε υπευθυνο λογο και καποια εμπειρια, υπαρχει καποιος ανθρωπος που το εχει πληρωσει το παιχνιδι και ξερει για τι πραγμα μιλαει.

Υποτιθεται οτι δε σπαμαρουμε απαντησεις ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ για τι μιλαμε.

Δεν ειναι λιγα τα 70 ευρω.

Γι' αυτο δε ρωταω το google. Καταλαβες τωρα τη διαφορα google κι ινσομνια?

Στο αρχικό του μήνυμα αναφέρει ότι δεν υπάρχει κωδικός στο πακέτο για κατέβασμα των dlc (κάτι που μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας το google) άρα εννοείται ότι περιέχονται όλα στον δίσκο και όχι μόνο το vanilla όπως κατάλαβες.. 

Δοκίμασα μία ώρα και κάτι το knack 2 (free αφού δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσω μετά το 1ο..). Αρκετά καλύτερο από το 1ο (όχι και κάτι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί..). Έχουν προσθέσει αρκετές κινήσεις στον knack όπως και block. Tα γραφικά επίσης πάρα πολύ καλά. Προσωπικά βέβαια το αφήνω στην άκρη μιας και ακόμα δεν έχω τελειώσει το horizon..βγήκε και destiny 2..τι να πρωτοπαίξει κανείς.. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα το Knack 2 χθες στα 35 ευρώ με μεταφορικά. Βασικά για τον πιτσιρικά, που το πρώτο το έλιωσε, αλλά και για μένα, που από ότι βλέπω, είμαι από τους ελάχιστους που μου άφησε σχετικά θετική εντύπωση. Πιστεύω για D1 παιχνίδι, δεν είναι άσχημη η τιμή... Το έχει παίξει κανένας το 2 σε coop mode να μας πει εντυπώσεις?

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο, ανακοινώθηκε το La noire για ps4.

Προφανώς ενθουσιαστικα

Το χα παιξει στο PC,παιχνιδαρα αλλα τα port/remasters μιλαμε δεν εχουν τελειωμο

70 euros το ds3? Καλυτερα αγορασε το 2 αν δεν εχεις παιξει, κλασσεις ανωτερο, με 70 ευρω ουτε καν, και αν εχεις και το απλο πσ4 αστο καλυτερα..

ε καλα,κλασεις ανωτερο δεν το λες και τα 2 ειναι φοβερα. Το 3 μαλιστα νιωθει και πιο μοντερνο,οποτε παιρνει ποντους απο μενα. Παντως 70 ευρω μονο στην Αυστραλια παιζει να το αγοραζει ο κυριος.

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα το Knack 2 χθες στα 35 ευρώ με μεταφορικά. Βασικά για τον πιτσιρικά, που το πρώτο το έλιωσε, αλλά και για μένα, που από ότι βλέπω, είμαι από τους ελάχιστους που μου άφησε σχετικά θετική εντύπωση. Πιστεύω για D1 παιχνίδι, δεν είναι άσχημη η τιμή... Το έχει παίξει κανένας το 2 σε coop mode να μας πει εντυπώσεις?

Επαιξα εγω καμια ωρα coop. Συμπαθητικό. Στα 2-3worlds που περασα δε μπορω να πω οτι αξιζει full price τιμη παντως. Αλλα αφου ειναι για τον μικρο και του άρεσε το 1 τοτε δε νομιζω οτι you can go wrong.

Υπάρχει καποιος απο αυτους που το πηραμε τζαμπα προχθες που να παιζει online; Κανανε revoke το licence η απλα γαργάρα και ηρεμια;

• Like 1
Δημοσ.

To read dead  το περιμενουμε πολυ καιρο και ελπιζω και πολυς κοσμος αλλιως δεν θα το δουμε ποτε εμεις που δεν το εχουμε παιξει .

Δεν ειμαι σιγουρος αν εμπορικα ως κινηση εχει νοημα για την Rockstar  ,αυτοι θα ξερουν καλυτερα αν ηταν σιγουρο πως θα εβγαζαν το κερδος που θελουν προφανως και θα το εκαναν εταιρεια ειναι .

Είμαι προετοιμασμενος για 69. Θα τα δώσω όμως (ξανά). Είναι παιχνίδι από τα λίγα

Ετσι ακριβως, ειναι πολυ ποιοτικος τιτλος και σε 4κ remaster sto pro     θα ερθει στα τωρινα δεδομενα .Αν καποιος δεν το εχει παιξει αξιζει να το κανει  εστω και με αναμονη ωστε να πεσει η τιμη .

Δημοσ.

Είναι κρίμα να χαθεί αυτό το διαμάντι. Το βρήκα κάπου στο facebook και το κράτησα για να προβληματίσει εσάς τους τζαμπάζηδες που κλέβετε τον ιδρώτα της Sony. Δείτε ήθος... :)

post-45226-0-60199500-1504853119_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Είναι κρίμα να χαθεί αυτό το διαμάντι. Το βρήκα κάπου στο facebook και το κράτησα για να προβληματίσει εσάς τους τζαμπάζηδες που κλέβετε τον ιδρώτα της Sony. Δείτε ήθος... :)

IMG_20170906_222249.jpg

Το κράξιμο που τον ρίξαμε να έβλεπες, απενεργοποιήσε τα σχόλια στο τέλος δεν άντεξε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...