Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Dark Souls 3 - Fire fades εχει ΟΛΑ τα DLC στο δισκο? Ή πρεπει να κατεβουν απο ιντερνετ? Καπου πηρε το ματι μου τις λεξεις season pass και ξενερωσα.

Αν ειναι με season pass, θα κανω pass (θα προσπερασω)

Δημοσ.

Eξαρτάται από την απόσταση θέασης.

Aν η απόσταση είναι άνω των 2,5 μέτρων δεν αξίζει.optimal-viewing-distance-television-grap

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

Τρομερη βοηθεια, σε ευχαριστώ.

Ειμαι στα 2 μέτρα.

Πφφφφ, πάλι έξοδα.

:-)

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα τα παίξω όλα απλά τώρα επειδή έχει ξεμείνει ένα 15ρι είμαι σε δίλημμα. Η πλοκή συνεχίζεται με κάποιο τρόπο ή είναι αυτόνομα παιχνίδια;

Είναι σειρά οπότε από άποψη ιστορίας πρέπει να τα παίξεις και με τη σειρά. Το καλό είναι ότι δεν είναι απόλυτα απαραίτητο αλλά σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο συναισθηματικό κομμάτι καθώς και στο χτίσιμο του μύθου και της ατμόσφαιρας. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τα δυο πρώτα θα σε κρατήσουν απασχολημένο πολύ περισσότερο από ότι το Arkham Knight μόνο του. Απλά αν πρέπει να έχεις μόνο ένα πάρε το Knight. Αν έχεις σκοπό που λες να τα πάρεις όλα τότε μάλλον είναι σοφότερο να πάρεις τα πρώτα. 

• Like 2
Δημοσ.

https://store.playstation.com/#!/en-nz/games/knack-2/cid=EP9000-CUSA07670_00-KNACK20000000000

Free apo price error λογικα.

Προσωπικα το κατεβασα και βγηκα απο το ιντερνετ και οταν το τερματισω θα ξαναμπω. Αν αφησουν το licence, καλως, αν οχι, μικρο το κακο. Enjoy και θα πρότεινα να μεινει εντος των τοιχων του thread μηπως και κρατησουμε κανα licence.

Τεσταρισμενο δουλευει με ελληνικο λογαριασμο.

Δημοσ.

Καλά ναι έχει διαρρεύσει στο faceboo και το κατέβασαν οι πάντες, μέχρι και ότι σέρνεται από τις πολλές αποστολές.

Δημοσ.

Είναι σειρά οπότε από άποψη ιστορίας πρέπει να τα παίξεις και με τη σειρά. Το καλό είναι ότι δεν είναι απόλυτα απαραίτητο αλλά σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο συναισθηματικό κομμάτι καθώς και στο χτίσιμο του μύθου και της ατμόσφαιρας. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τα δυο πρώτα θα σε κρατήσουν απασχολημένο πολύ περισσότερο από ότι το Arkham Knight μόνο του. Απλά αν πρέπει να έχεις μόνο ένα πάρε το Knight. Αν έχεις σκοπό που λες να τα πάρεις όλα τότε μάλλον είναι σοφότερο να πάρεις τα πρώτα.

Ναι λέω να τα πάρω με τη σειρά τελικά. Έψαξα και στο YouTube να δω τι λένε από γραφικά κλπ και μου φαίνονται αξιοπρεπή.Να σαι καλά φιλαράκι.

Δημοσ.

Δοκιμαζω την beta 5.0 b2 και εχω να πω οτι παει σφαιρα το μενου. Το εχω βαλει στα ελληνικα για να δω τι παιζει με τις ορολογιες και ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

To Dark Souls 3 - Fire fades εχει ΟΛΑ τα DLC στο δισκο? Ή πρεπει να κατεβουν απο ιντερνετ? Καπου πηρε το ματι μου τις λεξεις season pass και ξενερωσα.

Αν ειναι με season pass, θα κανω pass (θα προσπερασω)

bump

Δημοσ.

Ναι λέω να τα πάρω με τη σειρά τελικά. Έψαξα και στο YouTube να δω τι λένε από γραφικά κλπ και μου φαίνονται αξιοπρεπή.Να σαι καλά φιλαράκι.

Τίποτα φίλε μου, θα τα καταευχαριστηθείς σίγουρα. 

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής παλικάρια και κοπέλες με το Bloodborne έχω αρρωστήσει. Μιλάμε για ατμόσφαιρα όχι παπαριές. Αυτή η θεματολογία έχει τόσα πολλά να δώσει και κανείς δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν να την αποδώσει σε artwork και αίσθημα όπως το Bloodborne. Πραγματικά δίνω ρέστα. Είμαι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο (στην ακαδημία συγκεκριμένα) και παίρνω διαρκώς κάτι από το παιχνίδι. Τέτοιο δέος πράγματι από εποχής Demon Souls έχω να αισθανθώ. Εδωσαν ρέστα τα παλικάρια. Εύγε πραγματικά. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...