Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχω πει πως δεν μου αρέσει καθόλου το design του Knack ;

Ενοχλητικά ουδέτερο, μου θυμίζει εκείνη την ταινία του Christian Bale που απαγορεύετε το χρώμα και τα συναισθήματα.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε σε παρεξηγω που δε σ' αρεσει το Νακ. Εχει φαει ΤΟ κραξιμο απο πολλους (ολο και καποιο λογο βρισκουν).

Εμενα μ' αρεσει πολυ γιατι εχει απο τα καλυτερα gameplay. Ναι, για μενα ειναι system seller για το Ps4, μαζι με το Bloodborne. Εχει και καλο βαθμο δυσκολιας. To εχω τερματισει αρκετες φορες.

Το θεωρω ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της σημερινη εποχης.

Καποιοι διαφωνουν μαζι μου. Αλλα νομιζω οτι συμφωνουμε οτι ειναι 100 φορες καλυτερο απο κατι Little Big Planet.

Ειναι γεγονος ομως οτι το design κι ο χαρακτηρας του Knack ειναι ουδετερος (ξενερωτος). Πρεπει να τον αγριεψουν λιγο.

Υ.Γ.

Πιθανο να εχουν βελτιωσει πολυ το level design στο καινουριο. Εχω ελπιδες γιατι ειναι στην ουσια το ιδιο παιχνιδι, ιδια γραφικα. Ολες οι εργατοωρες πρεπει να πηγαν στο level design (λεω εγω τωρα κι ελπιζω να ειναι το καλυτερο Νακ)

Επεξ/σία από Le Perv
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας,

αλλαζω τηλεοροραση και απο 48' FHD, παω σε 58' 4Κ.

Αξιζει άραγενα αλλαξω και το PS4, με το Pro??

Eξαρτάται από την απόσταση θέασης.

Aν η απόσταση είναι άνω των 2,5 μέτρων δεν αξίζει.optimal-viewing-distance-television-grap

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

• Like 2
Δημοσ.

3-4 καλές προτάσεις για online co-op sto ps4? 

Στο Ps3 είχαμε παίξει Dead rising 2, Dungeon siege 3 kai Resident Evil 5

Εξαρτάται απο το είδος που ψάχνετε (και μιλάμε καθαρά για online co-op, οχι couch):

*Gauntlet - Top-Down Hack-n-slash. Αρκετά intense dungeon action με γραμμικό "story" και ένα υποτυπώδεις RPG σύστημα για leveling/gearing. Το βρήκα ευχάριστο για κανένα μισάωρο αλλά γίνεται κουραστικό μετά απο παρατεταμένες περιόδους gaming. Αν δεν κάνω λάθος το δίνανε δώρο με το PS+ πέρυσι. 2-4 άτομα.

*Lara Croft and the Temple of Osiris - Isometric Puzzle/Action. Το campaign είναι γενικά μικρό, αλλά έχει διάφορα bonus objectives ανα level που βοηθάνε με το replayability. Απλό equipment system με διάφορα όπλα που ξεκλειδώνουν/βελτιώνονται με την ολοκλήρωση challenge modes. Αρκετά διασκεδαστικό μια και στο co-op το puzzle-solving επιτρέπει διάφορες λύσεις βάσει των χαρακτήρων που χρησιμοποιούν οι παίκτες. 2-4 άτομα.

*Warframe - 3rd Person Action Shooter. Είναι free-to-play οπότε αποτελεί μια καλή αρχική επιλογή για co-op. Το story είναι κυρίως αμελητέο (αν και καλογραμμένο), το παιχνίδι κυρίως βασίζεται στο MMO model όπου η ολοκλήρωση "missions" και το farming για materials (με τα οποία φτιάχνεις νέα όπλα, abilities και Warframes/classes) σταδιακά σε αφήνει να μπείς σε πιο δύσκολα mission κ.ο.κ. Αρκετά έξυπνο gear/stat system με πάρα πολλούς συνδυασμούς απο όπλα και abilities για να "παίξεις". 2-4 παίκτες.

*Resident Evil 6 - 3rd Person Shooter/Horror. Hit-or-miss γενικά. Αν σας άρεσε το RE5, το 6 είναι πάνω-κάτω more of the same. Προσωπικά ως shooter το βρήκα αρκετά ευχάριστο, αν και το "horror" element του είναι ελάχιστο (και μόνο σε συγκεκριμένα chapters). Μέτριας διάρκειας campaign (εξαρτάται απο το difficulty κυρίως) με μια σειρά απο collectibles και grading system στο τέλος κάθε επιπέδου που ίσως σας δώσουν κάποιο extra replayability. Υπάρχει και ένα πιο lite mode (Mercenaries) για co-op, όπου οι παίκτες προσπαθούν να μαζέψουν όσο περισσότερους πόντους γίνεται πριν τελειώσει η πίστα. Αν θυμάμαι σωστά στο campaign υπάρχουν μερικά events στο campaign που είναι διαθέσιμα μόνο στο co-op. 2 παίκτες.

Παραθέτω και ορισμένα που προσωπικά δεν έπαιξα σε co-op, αλλά για τα οποία έχω ακούσει αρκετά θετικά:

*Neverwinter - MMORPG

*Aragami - Stealth

*Forced - Isometric Puzzle/Action

*Saints Row IV - 3rd Person Sandbox.

*Forced - Isometric Puzzle/Action

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι στις 10 ωρες  στο ΜΕ Αndromeda   και οπως ειπα δεν εχω παιξει την προηγουμενη τριλογια.Με δεδομενο αυτο δεν  μπορω να καταλαβω το κραξιμο που του εχουν ριξει .

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το  πως εξελισεται  se ολα τα επιπεδα το παιχνιδι ,τηρουμενων των αναλογιων θα το χαρακτηριζα ως μικρο Witcher  sci-fi.

Ειναι χορταστικος τιτλος εχει να κανεις απειρα πραγματα και στα 35 που το αγορασα το θεωρω εξαιρετικη επιλογη .

Επειδή λείπει το πραγματικό μέτρο σύγκρισης που είναι η πρώτη τριλογία. Το κράξιμο από εκεί προέρχεται. Είναι όπως το DMC όταν είχε βγει, αν δεν έχεις το μέτρο σύγκρισης των πρώτων Devil May Cry το DMC ίσως σου αρέσει αλλά το παιχνίδι είναι προσβολή στο όνομα που κουβαλάει. 

Δημοσ.

θεωρώ πάντως ότι η αναφορά της λέξης witcher είναι χειρότερη από την σύγκριση με την τριλογία που πέρα από το πρώτο παιχνίδι (που ήταν και το μόνο ουσιαστικά rpg τα άλλα ήταν μέτρια shooter) δεν ήταν και κάτι σπουδαίο (όπως ήταν το witcher) 

Δημοσ.

3-4 καλές προτάσεις για online co-op sto ps4?

Στο Ps3 είχαμε παίξει Dead rising 2, Dungeon siege 3 kai Resident Evil 5

Δοκίμασε το little big planet αν σου αρέσουν τα πλατφορμ

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα παιχνίδια batman και είδα προσφορά στο store το return to arkham, αξίζουν να τα τσεκάρω; Φαίνεται η ηλικία τους στα γραφικά γενικά ή στα ίδια λεφτά να προτιμήσω το arkham knight;

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα παιχνίδια batman και είδα προσφορά στο store το return to arkham, αξίζουν να τα τσεκάρω; Φαίνεται η ηλικία τους στα γραφικά γενικά ή στα ίδια λεφτά να προτιμήσω το arkham knight;

Αν εξαιρέσεις το κομμάτι που το παρακάνουν λίγο με το Batmobile στο Arkham Knight νομίζω είναι σίγουρα το καλύτερο Batman μέχρι σήμερα ξεπερνώντας και το πρώτο που προσωπικά τουλάχιστον το θεωρούσα το καλύτερο. Αν πρέπει να διαλέξεις μόνο ένα νομίζω το Arkham Knight είναι η σωστότερη επιλογή. Κατά τα άλλα όμως θεωρώ ότι και τα προηγούμενα αξίζουν με το παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις το κομμάτι που το παρακάνουν λίγο με το Batmobile στο Arkham Knight νομίζω είναι σίγουρα το καλύτερο Batman μέχρι σήμερα ξεπερνώντας και το πρώτο που προσωπικά τουλάχιστον το θεωρούσα το καλύτερο. Αν πρέπει να διαλέξεις μόνο ένα νομίζω το Arkham Knight είναι η σωστότερη επιλογή. Κατά τα άλλα όμως θεωρώ ότι και τα προηγούμενα αξίζουν με το παραπάνω.

Κοίτα κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα τα παίξω όλα απλά τώρα επειδή έχει ξεμείνει ένα 15ρι είμαι σε δίλημμα. Η πλοκή συνεχίζεται με κάποιο τρόπο ή είναι αυτόνομα παιχνίδια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...