Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PS+ Free Games - September

• inFAMOUS: Second Son (PS4)
  • Child of Light (PS4)
  • RIGS: Mechanised Combat League (PS4 bonus title – PS VR required)
  • That’s You (PS4 bonus title)
  • Truck Racer (PS3)
  • Handball 2016 (PS3)
  • We Are Doomed (PS Vita & PS4)
  • Hatoful Boyfriend (PS4 & PS Vita)

Ωραία games και αυτόν τον μήνα.

Ξέρουμε Πότε θα τα ανεβάσουν στο PSN ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλός ο μηνας, κρίμα που τα έχω και τα δύο του ps4.

Μία γκρίνια, έχει ξαναβάλει το infamous first light. Εκείνο είναι βέβαια κάτι σαν dlc, αλλά πάλι

Επεξ/σία από paparoupas11
Δημοσ.

Καλός ο μηνας, κρίμα που τα έχω και τα δύο του ps4.

Μία γκρίνια, έχει ξαναβάλει το infamy first light. Εκείνο είναι βέβαια κάτι σαν dlc, αλλά πάλι

To first light ειναι standalone expansion, δεν ειναι dlc, και ειναι καλυτερο απο το second son imho

Δημοσ.

Εδω κ 4-5 μερες το network του ps4 σερνεται..

Εχω κανει αρκετα test con.κ μου βγαζει κτ ταχυτητες 850 kbps,1 mbps,max 2..

Εκλεισα κ ανοιξα το router,εκανα ξανα set up απ το ps4 κ ανεβηκε στο 5 mbps(τρομερο)

Κ σμρ ξανα τα ιδια..2 gb θελω να κατεβασω κ λεει οτι θελει 10 ωρες..

Να σημειωσω οτι στο laptop πχ κατεβαζω με 1.1-1.2 κανονικα..δλδ καπου στα 7-8 mbps αν δν κανω λαθος..

Καμια βοηθεια?

update..

το δοκιμασα στο δωματιο που ειναι το router κ παει κανονικα σφαιρα..

:mad:  :mad:

μαλλον μ ενα wifi extender θα το διορθωσω..

Δημοσ.

Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι προτιμαω το first light μιας και μονο και μονο απο πλευρας ιστοριας αν και ισως πιο ενδιαφερουσα ειναι μικροτερη σε διαρκεια και του second son ειναι πιο ολοκληρωμενη.

Ο delshin μου αρεσε αρκετα γιατι σαν νεοτερος μου φερνε καπως σε συγχρονη superhero σειρα/ταινια βλεπε the flash/spiderman honecoming αλλα απο την μεση και μετα δεν μαρεσε ετσι οπως τον εκαναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία μάχη, γραφικάρες, τέλος. Ιστορία για μπουνιές, γράψιμο του κώλου, animation και facial animation για ξύλο, χαρακτήρες νερόβραστοι. Για εσένα που δεν έχεις προηγούμενη επαφή ίσως σου αρέσει αλλά θεωρώ ότι θα ξόδευες καλύτερα τα λεφτά σου στο Prey αν θες κάτι sci-fi, από την άλλη μετά από αυτό έχεις την ευκαιρία να παίξεις την πολύ ανώτερη πρώτη τριλογία και να την ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο. 

Ειμαι στις 10 ωρες  στο ΜΕ Αndromeda   και οπως ειπα δεν εχω παιξει την προηγουμενη τριλογια.Με δεδομενο αυτο δεν  μπορω να καταλαβω το κραξιμο που του εχουν ριξει .

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το  πως εξελισεται  se ολα τα επιπεδα το παιχνιδι ,τηρουμενων των αναλογιων θα το χαρακτηριζα ως μικρο Witcher  sci-fi.

Ειναι χορταστικος τιτλος εχει να κανεις απειρα πραγματα και στα 35 που το αγορασα το θεωρω εξαιρετικη επιλογη .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Οταν και αν παιξεις την τριλογια η τουλαχιστον το me2 θα καταλαβεις :)

Μωρε εχω ψηθει ηδη  απλα κολαω στα γραφικα που θα ειναι παλια ,γενικα εχω ενα θεμα δεν μπορω να παιξω η' να ξαναπαιξω  games  που ειναι περασμενης γενιας.Εκτος αν βγαλουν κανα remaster .

Δημοσ.

Ερώτηση. Μπορώ να έχω δύο ακάουντ στη κονσόλα και να μοιράζονται και τα δύο τη συνδρομή ? Για να πάιζω ονλαίν και στον έναν λογαριασμό και στον άλλο

Εδιτ: Το βρήκα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...