Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε θα σου αρέσει πιστεύω. Εγώ δεν το έχω παίξει περιμένω να πέσει πολύ η τιμή του για να το πάρω και να δω αν ισχύουν αυτά που λένε καθώς και να το συγκρίνω με τα προηγούμενα. Αλλά να βρείς να παίξεις και τα προηγούμενα, παιχνιδάρες απλά.

Ποσο να πεσει  ακομα? 34,5 το πηρα ...

Δημοσ.

Ποσο να πεσει  ακομα? 34,5 το πηρα ...

Προσωπικά 25 max και εκεί να ξέρεις πάλι θα το σκεφτώ...Το Mass Effect το έχω κάπως στο μυαλό μου, δεν θέλω να χαλάσω την μαγεία του.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά 25 max και εκεί να ξέρεις πάλι θα το σκεφτώ...Το Mass Effect το έχω κάπως στο μυαλό μου, δεν θέλω να χαλάσω την μαγεία του.

Μωρε και εγω το hellblade ηθελα να παρω αλλα μονο σε retail  εκδοση  και δεν βγαινει . Οποτε το ΜΕ  με τον ρυθμο που παιζω θα με κρατησει μεχρι να βγει το shadow of war που θα ειναι day one αγορα .

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις ποτε παιχνιδι απο αλλη ηπειρο?

Π.χ. Αμερικη ή Ασια?

Αν ναι ξερω οτι μπορουν να παιξουν μια χαρα στην Ευρωπαικη μας κονσολα και psn id μιας και ολα τα ps4 παιχνιδια ειναι region free αλλα οσο αφορα τα dlc του καθε παιχνιδιου(Οχι τα game updates) θα υπαρχει προβλημα με το Ελληνικο psn id μας ή οχι?

Ρωταω κατι τετοιο γιατι σκεφτομαι να αγορασω καποια παιχνιδια απο Αμερικη γιατι τα εχω βρει σε πολυ καλες τιμες σε σχεση με Ελλαδα.

Δημοσ.

Και γιατι να με ξεσκισει το τελωνειο?

Οσες φορες εχω αγορασει κατι απο εξωτερικο απο οπουδηποτε και να ειναι αυτο, ειτε Ασια, ειτε Αμερικη δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο και εννοειτε εχω αγορασει και παιχνιδια ετσι απλα δεν ηταν για εμενα γι' αυτο και δεν ξερω τι παιζει με τα dlc παιχνιδιων που δεν ειναι απο την Ευρωπη.

Δημοσ.

Το εχεις δοκιμασει με κανενα παιχνιδι διαφορετικου region απο της Ευρωπης?

Δηλαδη για αμερικανικα παιχνιδια πρεπει να εχω αμερικανικο psn id, για ασιατικα πρεπει να εχω ασιατικο psn id και παει λεγωντας.

Δημοσ.

Το εχεις δοκιμασει με κανενα παιχνιδι διαφορετικου region απο της Ευρωπης?

Δηλαδη για αμερικανικα παιχνιδια πρεπει να εχω αμερικανικο psn id, για ασιατικα πρεπει να εχω ασιατικο psn id και παει λεγωντας.

Για αμερικάνικα παιχνίδια πρεέπι να έχεις αμερικάνικο id, διεύθυνση αμερικής(το πιο εύκολο) και αμερικάνικη κάρτα(το πιο δύσκολο). Το τρίτο το αποφεύγεις με προπληρωμένες PSN κάρτες...Έχει το Bloodborne στα 7,99$. Μέχρι και εγώ που δεν θα το παίξω λέω να το πάρω :P

• Like 1
Δημοσ.

Οπα εχω ηδη αμερικανικο psn id το εχω κανει καλου κακου και παλιοτερα ειχα αγορασει το god of war 3 remastered στα 3 δολαρια.

Απλα θελω να ξερω σε δισκακια απο αμερικη κ.τ.λ. τι παιζει.

Λεει το bloodborne?

Δημοσ.

ειναι πολυ καλο αν και δεν ειναι του στυλ που τρελενομαι το τσιμπησα μιας και δεν εχω κατι αλλο να παιξω αυτη την στιγμη

θα το παλεψω

@VonLoutsos  ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

ειναι πολυ καλο αν και δεν ειναι του στυλ που τρελενομαι το τσιμπησα μιας και δεν εχω κατι αλλο να παιξω αυτη την στιγμη

θα το παλεψω

@VonLoutsos  ευχαριστω

Έβαλες PSN κάρτα ή έχεις καμιά αμερικάνικη κάρτα;

Δημοσ.

Δεν έχεις πάρει είδηση τι έχει αλλάξει από αυτό το καλοκαίρι στα τελωνεία; Παλιότερα ήταν έτσι όπως το λες τώρα είναι τζόγος εάν σε πιάσει (σταματάνε σχεδόν τα πάντα) θα σε σκισουν

Δημοσ.

Εδω κ 4-5 μερες το network του ps4 σερνεται..

Εχω κανει αρκετα test con.κ μου βγαζει κτ ταχυτητες 850 kbps,1 mbps,max 2..

Εκλεισα κ ανοιξα το router,εκανα ξανα set up απ το ps4 κ ανεβηκε στο 5 mbps(τρομερο)

Κ σμρ ξανα τα ιδια..2 gb θελω να κατεβασω κ λεει οτι θελει 10 ωρες..

Να σημειωσω οτι στο laptop πχ κατεβαζω με 1.1-1.2 κανονικα..δλδ καπου στα 7-8 mbps αν δν κανω λαθος..

Καμια βοηθεια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...