RedPanda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Να τους κανεις και μυνηση που το παιχνιδι δεν ικανοποιησε τα γουστα σου....Ε ρε κομπλεξ που βγαινει στο ιντερνετ.... Το γούστα μου. Δεν σχολιάζω καν πως από όλα τα rpg μου στο PS3 (εκτός από παιχνίδια τύπου Neptunia) το Νi no kuni είναι αντικειμενικά το χειρότερο σε rpg mechanics. To ότι το παιχνίδι δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το Studio Ghibli είναι αντικειμενικότατο. Το ότι μου ζητούσε να βάλω "χαρά" από ένα άτομο στο locket για να την δώσω σε κάποιον στεναχωρημένο ήταν επιεικώς λοβοτομημένο. Εγώ μόλις ξεκίνησα το ni no kuni τα έπαιξε το PS3 (από δικό μου σφάλμα)..από το πολύ λίγο που έπαιξα μου άρεσε αρκετά και δεν νομίζω η φήμη του να οφείλεται στα PS fan boys. H αισθητική του είναι καταπληκτική, μέρος του ότι και καλά παίζεις Studio Ghibli ιστορία. Αλλά το παιχνίδι έχει μόνο τρία καλά σημεία. Όταν παίρνεις το πλοίο, όταν παίρνεις τον δράκο και όταν πας στο Dark Gjin. Θα προτιμούσα να παίζω 50 ώρες το λέβελ της Μικρής γοργόνας στο Kingdom Hearts.
NewGascp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ποτε περιμενουμε το νεο system update? Λογικά μέσα στον Νοέμβριο. (Να συμπέσει με την κυκλοφορία του X1X)
Edel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Να τους κανεις και μυνηση που το παιχνιδι δεν ικανοποιησε τα γουστα σου....Ε ρε κομπλεξ που βγαινει στο ιντερνετ.... No offence αλλά γκρινιάζεις επειδή δε γράφει κανείς για games. Ο άνθρωπος έγραψε αναλυτικότατα γιατί δε του άρεσε το παιχνίδι και τον έκραξες. Αναρωτιέμαι ποιος βγάζει κόμπλεξ στο ίντερνετ....
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 No offence αλλά γκρινιάζεις επειδή δε γράφει κανείς για games. Ο άνθρωπος έγραψε αναλυτικότατα γιατί δε του άρεσε το παιχνίδι και τον έκραξες. Αναρωτιέμαι ποιος βγάζει κόμπλεξ στο ίντερνετ.... Εγινε καμια κουβεντα για το ni no kuni(παιχνιδι του ps3 btw)και δεν το καταλαβα?Εγινε αναφορα στα souls παιχνιδια και στο bloodborbe και ο συμφορουμιτης παραπανω χωρις λογο και αιτια ειπε να κραξει ενα παιχνιδι του ps3 στο θεμα του ps4 γιατι...ετσι.Δικαιωμα του το παιχνιδι να μην του αρεσε αλλα χωρις λογο και αιτια σε λαθος θεμα δεν ειναι οτι το καλυτερο το κραξιμο. Αυτο λεγεται κουβεντα και διαλογος αγαπητε,ειδικα οταν στην δευτερη προταση γινεται αναφορα σε ps fanboys? Και μενα καποια πραγματα δεν μαρεσαν στο kuni αλλα δεν ειναι εδω το καταλληλο θεμα,εκτως αν το αποφασισουν να βγαλουν remastered για το ps4. Οσο για το αλλο που γραφεις στην αρχη,δεν γκρινιαζω που δεν γινεται κουβεντα για παιχνιδια σε θεμα που αφορα..παιχνιδοκονσολες,απλα απαντω στην απορια που εχουν καποιοι γιατι γραφονται αυτα που γραφονται. Τεσπα στα περι ps4. Σημερα βγαινει και το prequel του life is strange http://www.metacritic.com/game/playstation-4/life-is-strange-before-the-storm
kundi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ps4 pro λευκο vs ps4 pro μαυρο ,εχει διαφορα στην θερμοκρασια?
Alejandro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ps4 pro λευκο vs ps4 pro μαυρο ,εχει διαφορα στην θερμοκρασια? Ναι, όταν τα χτυπάει ο ήλιος. 12
Giannis_kan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Χτες τερμάτισα το Uncharted the Lost legacy. Κάποιες στιγμές ένιωσα ότι έπαιζα Tomb Raider. Μου πήρε 6 ώρες κ 41 λεπτά. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε γιατί στον χειρισμό ένιωσα ότι είναι κατώτερο του 4 και γενικά στο παιχνίδι δεν έβλεπα κάποια δυσκολία ως προς τις μάχες,πολύ χαλαρά πέρναγες τα πάντα.
RedPanda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ειπε να κραξει ενα παιχνιδι του ps3 Αυτό είναι προσωπική επίθεση. Έγραψα δύο αναλυτικότατα ποστς που δύσκολα αμφισβητούνται και εσύ τα μειώνεις στο κράξιμο. Remaster δεν βγαίνει αλλά βγαίνει sequel οπότε χρήσιμη είναι η συζήτηση. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν παιζεις παιχνιδι βαζεις χρονομετρο; που ξερεις ακριβως ποσο σου κρατησε;
Fotis13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω παιξει τα προηγουμενα μονο εχω ακουσει για αυτα αρα ειναι" παρθενο εδαφος" για μενα .Νομιζω πως θα ειναι απο αυτα που μου αρεσουν . 1
Ribof Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπεραααα.. Ξερει κανεις τι γινεται με το ελληνικο μενου στο ps4? (oχι στο pro). Θα ανεβει συντομα update?
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν γινει το system updates 5.00 θα εχουν ολα τα ps4 ελληνικο μενου δεν θα εχει μονο μια εκδοση της κονσολας.
VonLoutsos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω παιξει τα προηγουμενα μονο εχω ακουσει για αυτα αρα ειναι" παρθενο εδαφος" για μενα .Νομιζω πως θα ειναι απο αυτα που μου αρεσουν . 21268090_952557908218970_1643974444_o.jpg Τότε θα σου αρέσει πιστεύω. Εγώ δεν το έχω παίξει περιμένω να πέσει πολύ η τιμή του για να το πάρω και να δω αν ισχύουν αυτά που λένε καθώς και να το συγκρίνω με τα προηγούμενα. Αλλά να βρείς να παίξεις και τα προηγούμενα, παιχνιδάρες απλά. 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω παιξει τα προηγουμενα μονο εχω ακουσει για αυτα αρα ειναι" παρθενο εδαφος" για μενα .Νομιζω πως θα ειναι απο αυτα που μου αρεσουν . 21268090_952557908218970_1643974444_o.jpg Ωραία μάχη, γραφικάρες, τέλος. Ιστορία για μπουνιές, γράψιμο του κώλου, animation και facial animation για ξύλο, χαρακτήρες νερόβραστοι. Για εσένα που δεν έχεις προηγούμενη επαφή ίσως σου αρέσει αλλά θεωρώ ότι θα ξόδευες καλύτερα τα λεφτά σου στο Prey αν θες κάτι sci-fi, από την άλλη μετά από αυτό έχεις την ευκαιρία να παίξεις την πολύ ανώτερη πρώτη τριλογία και να την ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις