Fotis13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Στο 4pro παίζοντας uncharted lost legacy, κάνει επιεικως ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ θόρυβο! Απαλευτη κατάσταση, και όχι το μηχάνημα μου δεν έχει ίχνος σκόνης στους αεραγωγούς. Πλέον την κονσόλα θα την κρατήσω για τα exclusives της. Ισχυει αυτο που λες Σωκρατη για το συγκεκριμενο game αλλα νομιζω πως βελτιωνεται η κατασταση ωστε να μην ειναι ενοχλητικη απο την στιγμη που θα εχεις μια κανονικη ενταση στα ηχεια και οχι χαμηλη . Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2017 από Fotis13 1
mr.markv Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 http://www.gameexplorers.gr/6058167/sony-white-playstation-4-pro-1tb-destiny-2-bundle-ps4.html Αξιζει τελικα να το παρω ? η να παραω το απλο ps4 pro Eυχαριστω
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καμία υπερβολή. Τη φασαρία που κάνει στο uncharted ειδικά, δεν την κάνει πουθενά. Αναγκάστηκα να βάζω ακουστικά. Ε τοτε πρεπει να το πας πισω αν πραγματικα κανει τοσο θορυβο γιατι κι εγω εχω παιξει και το uncharted 4 & uncharted legacy & horizon και δεν ακουγεται τοσο υπερβολικα οσο λες. Σου ειπα αν εχω εντελως κλειστο τον ηχο στην τηλεοραση και δεν ακουγεται απολυτως τιποτα τοτε ναι το ακουω κανονικα αλλα αν εχω την τηλεοραση με ηχο δεν το ακους τοσο πολυ.
RedPanda Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 http://www.gameexplorers.gr/6058167/sony-white-playstation-4-pro-1tb-destiny-2-bundle-ps4.html Αξιζει τελικα να το παρω ? η να παραω το απλο ps4 pro Eυχαριστω Ωραίο το άσπρο αλλά εγώ θα περίμενα μήπως ρίξει την τιμή η Sony όταν βγει το Xbox one x. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 http://www.gameexplorers.gr/6058167/sony-white-playstation-4-pro-1tb-destiny-2-bundle-ps4.html Αξιζει τελικα να το παρω ? η να παραω το απλο ps4 pro Eυχαριστω Δεν θυμαμαι ποια εκδοση του destiny δινει αλλα μιλαμε για 120 ευρω ακριβοτερο. Προφανως και δεν αξιζει απο πλευρας τιμης μιας και δεν ειναι καν συλλεκτικη εκδοση οπως του αρχικου destiny. 1
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εχω ξεκινήσει το Bloodborne από προχθές βράδυ και έχω σύνολο 5 ώρες μέχρι τώρα. Ναι μεν νωρίς αλλά κάτι μου λέει ότι το συγκεκριμένο θα πάρει την πρώτη θέση ως το αγαπημένο μου Souls παιχνίδι. Μεγάλη συμβολή σε αυτό φυσικά το περιβάλλον, η αρχιτεκτονική και το artwork με το θέμα του Βικτωριανού/Lovecraft στοιχείου. Το Bloodborne πράγματι θυμίζει έντονα συνέχεια του Demon Souls παρά μια παράλληλη ιστορία των Souls παιχνιδιών. Μέχρι και assets μοιράζονται με το Demon Souls (ειδικά στον ήχο). 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το Bloodborne πράγματι θυμίζει έντονα συνέχεια του Demon Souls παρά μια παράλληλη ιστορία των Souls παιχνιδιών. Άσχετο - σχετικό: Το Demon Souls είναι ένας από τους δύο λόγους που κράταω ακόμα το PS3 μου (ο άλλος είναι το Ni no Kuni). Δεν έχω παίξει το Bloodborne ακόμα, αλλά σε σύγκριση με τα Dark Souls προτιμώ ξεκάθαρα το Demon Souls. Το Demon Souls είχε μια πιο ιδιόρρυθμη κλειστοφοβική ατμόσφαιρα που δεν κατάφεραν να την πιάσουν τα Dark Souls (τουλάχιστον στα μάτια μου). Αν το Bloodborne το καταφέρνει εξίσου καλά, τότε μάλλον θα επισπεύσω την αγορά PS4.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Άσχετο - σχετικό: Το Demon Souls είναι ένας από τους δύο λόγους που κράταω ακόμα το PS3 μου (ο άλλος είναι το Ni no Kuni). Δεν έχω παίξει το Bloodborne ακόμα, αλλά σε σύγκριση με τα Dark Souls προτιμώ ξεκάθαρα το Demon Souls. Το Demon Souls είχε μια πιο ιδιόρρυθμη κλειστοφοβική ατμόσφαιρα που δεν κατάφεραν να την πιάσουν τα Dark Souls (τουλάχιστον στα μάτια μου). Αν το Bloodborne το καταφέρνει εξίσου καλά, τότε μάλλον θα επισπεύσω την αγορά PS4. To Demon Souls είναι το αγαπημένο μου Souls παιχνίδι μέχρι σήμερα ακριβώς γι αυτήν την ιδιορρυθμία του και το περιβάλλον που ήταν mix από victorian, gothic και medieval σκηνικά. Το Bloodborne μέχρι τώρα ξεκάθαρα μου θυμίζει έντονα Demon Souls. Ακόμα και τα ανοιχτά περιβάλλοντα (ως τώρα τουλάχιστον) είναι μαζεμένα και έχουν μπόλικη κλειστοφοβία και απομόνωση όπως και οι εχθροί είναι πραγματικά μυστήριοι. Χωρίς να ξέρω πως θα πάει παρακάτω επειδή όμως είμαι γενικά "έμπειρος" είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το συγκεκριμένο θα λάβει την πρωτιά τελικά. 3
Grim Ripper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 PS+ Free Games - September inFAMOUS: Second Son (PS4) Child of Light (PS4) RIGS: Mechanised Combat League (PS4 bonus title – PS VR required) That’s You (PS4 bonus title) Truck Racer (PS3) Handball 2016 (PS3) We Are Doomed (PS Vita & PS4) Hatoful Boyfriend (PS4 & PS Vita) Ωραία games και αυτόν τον μήνα. 2
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μια χαρα μας εκατσε κ αυτο τον μηνα. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τωρα που ακριβιναν τη συνδρομη psn plus νομιζω θα δίνουν καλυτερα παιχνιδια καθε μηνα,
RedPanda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 (ο άλλος είναι το Ni no Kuni). Το ni no kuni με νευριάζει. Την φήμη του (όπως και του Puppeteer) την αποδίδω σε PS fanboys. Το παιχνίδι μου το πούλησαν (όπως και στον περισσότερο κόσμο) σαν συνεργασία με Studio Ghibli. Το οποίο είναι ΤΕΡΜΑ παραπλανητικό γιατί στο παιχνίδι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ πέρα από λίγα animation και character design. Η "μαγεία" του στούντιο που κάνει τις ιστορίες καταπληκτικές για παιδιά και ενήλικες δεν υπάρχει γιατί απλά δεν είναι Ghilbi ιστορία. Και όχι μόνο δεν είναι Ghibli ιστορία αλλά είναι ένα από τα πιο παιδιακίστικα (όχι παιδικά) παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Και το λέω αυτό την στιγμή που το Kingdom Hearts 3 είναι το πιο αναμενόμενο μου παιχνίδι -για να μην πείτε τίποτα για CoD. To παιχνίδι είχε αρκετά σημεία που ντράπηκα όπως το heart trade mechanic αλλά τίποτα δεν έπιασε το πάτο που έπιασε το σημείο με την Fairy Godmother. Για να μην μιλήσω για το απαράδεκτο battle system που μοιάζει με προεκλογικές υποσχέσεις κόμματος. Υπόσχεται τα πάντα, δεν κάνει τίποτα. Το παιχνίδι το σώζει το OST, και ο δράκος. To Demon Souls είναι το αγαπημένο μου Souls παιχνίδι μέχρι σήμερα ακριβώς γι αυτήν την ιδιορρυθμία του και το περιβάλλον που ήταν mix από victorian, gothic και medieval σκηνικά. Το Bloodborne μέχρι τώρα ξεκάθαρα μου θυμίζει έντονα Demon Souls. Ακόμα και τα ανοιχτά περιβάλλοντα (ως τώρα τουλάχιστον) είναι μαζεμένα και έχουν μπόλικη κλειστοφοβία και απομόνωση όπως και οι εχθροί είναι πραγματικά μυστήριοι. Χωρίς να ξέρω πως θα πάει παρακάτω επειδή όμως είμαι γενικά "έμπειρος" είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το συγκεκριμένο θα λάβει την πρωτιά τελικά. Να το παίζεις με ακουστικά για να ακούς τους ψιθύρους από τα σπίτια. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Να τους κανεις και μυνηση που το παιχνιδι δεν ικανοποιησε τα γουστα σου....Ε ρε κομπλεξ που βγαινει στο ιντερνετ....
gRim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Να τους κανεις και μυνηση που το παιχνιδι δεν ικανοποιησε τα γουστα σου....Ε ρε κομπλεξ που βγαινει στο ιντερνετ.... Τελικά θέλεις ο κόσμος να συζητάει ή να μην συζητάει για games; Τη γνώμη του είπε άμα δε σου αρέσει κάνε του μήνυση κι εσύ με τη σειρά σου... Εγώ μόλις ξεκίνησα το ni no kuni τα έπαιξε το PS3 (από δικό μου σφάλμα)..από το πολύ λίγο που έπαιξα μου άρεσε αρκετά και δεν νομίζω η φήμη του να οφείλεται στα PS fan boys. Αυτή τη στιγμή ψάχνω μεταχειρισμένο PS3 και ένας από τους λόγους είναι να παίξω αυτό το παιχνίδι μαζί με κάποια άλλα της προηγούμενης γενιάς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις