Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα οτι υπαρχουν κατι καλουτσικα bundle family pack, σαν το παρακατω. Αυτο πως παει, το βγαζουν πουλαει οτι εχει στοκ και τελος;

Ξαναφερνουν με τα ιδια παιχνιδια;

Επισης τα παιχνιδια ειναι μεσα με φυσικο δισκακι η ειναι κωδικος για download;

20345173_playstation41tvdchassisslimunch

Η Sony δίνει πάντα δισκάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα βγει. Timed exclusive ειναι. Το ποτε δεν εχει ανακοινωθεί ακομα.

Η λογική αυτό λέει όπως και ανεπίσημες πληροφορίες αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί για το εάν θα βγει σε άλλη κονσόλα οπότε μην πάρουμε κάποιον στον λαιμό μας.

Δημοσ.

Σε συνέντευξη στο Eurogamer o lead architect του ΧΒΟΧ παραδεχθηκε εμμεσως οτι ειναι timed exclusive. Το θεωρω αρκετα επισημο

Δημοσ.

Σε συνέντευξη στο Eurogamer o lead architect του ΧΒΟΧ παραδεχθηκε εμμεσως οτι ειναι timed exclusive. Το θεωρω αρκετα επισημο

Προς το παρών οι developers έχουν πει μόνο αυτό “The game will launch exclusively on consoles for Xbox One and we’re not discussing any plans beyond that.” Οπότε λογικά θα βγει και σε PS4 αλλά μέχρι να ανακοινωθεί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μπορεί να βγει και σε ένα χρόνο κανείς δεν ξέρει..

Δημοσ.

Άνευ σημασίας. Το παιχνίδι είναι για PC. Είναι σαν να συζητάμε για το αν πιάσει το CS GO στις κονσόλες.

Δεν συζητάμε εάν θα πιάσει ή όχι απλά αν θα κυκλοφορήσει στο PS4 με αφορμή την ερώτηση ενός μέλους. Πάντως έχει τρομερή απήχηση και μια χαρά θα μπορούσε να παίξει και σε κονσόλα με χειριστήριο όπως τόσα άλλα...

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις παρέλαβα το λευκό μου. Υπομονή τώρα για σχολασμα και βουρ για στήσιμο και ξεκίνημα bloodborne. Και με live stream άμα λάχει.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις παρέλαβα το λευκό μου. Υπομονή τώρα για σχολασμα και βουρ για στήσιμο και ξεκίνημα bloodborne. Και με live stream άμα λάχει.

Απο που και ποσο?

Η κονσολα εχει πανω του λογοτυπο του destiny2?

Υπαρχει σκετη η κονσολα σε λευκο χρωμα?

Δημοσ.

Βαλε κ καμια φωτο να το δουμε κ εμεις ;)

Σαν τι να δεις, ένα λευκό slim ;)

Απο που και ποσο?

Η κονσολα εχει πανω του λογοτυπο του destiny2?

Υπαρχει σκετη η κονσολα σε λευκο χρωμα?

Κανονική λευκή με μαύρες λεπτομέρειες, αρκετά πιο γουστόζικη από τη μαύρη και απείρως καλύτερη από το γύφτικο πανηγύρι που είναι το χρυσό. Το κόστος είναι τσιμπημένο λόγο δόσεων. Μια επίσκεψη στο site του Κώτσου θα σου λύσει τις απορίες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...