ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παραγγελία τέλος, παραλαβή τη Δευτέρα. Λευκό PS4 slim 500GB με το επιτόκιο μαζί βγαίνει στα 359. Αρκετά τσουχτερή τιμή αλλά επειδή δεν υπάρχει τρόπος για μετρητά και να μαζέψω θα βολέψει αυτός ο τρόπος. Ηδη έχω στα χέρια μου Bloodborne game of the year και εννοείται θα πέσει τρελό λιώσιμο. Υ.Γ. Λιώσιμο για εμένα μπορεί να σημαίνει ότι το παιχνίδι θα τελειώσω το πρώτο pass through σε κάνα τρίμηνο-τετράμηνο όπως το Dark Souls 3 game of the year edition που το αγόρασα day 1 και το τέλειωσα πριν 2 μέρες το πρώτο pass through. 8
pollop Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλοπαιχτο φιλε, προτεινω να βαλεις και plus για τα παιχνιδακια που δινει και απο εκει
Grim Ripper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Υ.Γ. Λιώσιμο για εμένα μπορεί να σημαίνει ότι το παιχνίδι θα τελειώσω το πρώτο pass through σε κάνα τρίμηνο-τετράμηνο όπως το Dark Souls 3 game of the year edition που το αγόρασα day 1 και το τέλειωσα πριν 2 μέρες το πρώτο pass through. Σε καταλαβαίνω, ακόμα να τελειώσω το Horizon Zero Dawn. (βαράτε ελεύθερα) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MFCphZs3YQ0 2
Bourdoulas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο SNES! Ελπίζω να μην αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την μουσική και να έχουμε επιλογή ιαπωνικού voice over. 1
Grim Ripper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγώ πάλι που θα ήθελα να έχουμε και την επιλογή για να δείχνει όπως το παλιό (άσχετα αν δεν το έχω παίξει ποτέ μου )
Darthvader Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Παραγγελία τέλος, παραλαβή τη Δευτέρα. Λευκό PS4 slim 500GB με το επιτόκιο μαζί βγαίνει στα 359. Αρκετά τσουχτερή τιμή αλλά επειδή δεν υπάρχει τρόπος για μετρητά και να μαζέψω θα βολέψει αυτός ο τρόπος. Ηδη έχω στα χέρια μου Bloodborne game of the year και εννοείται θα πέσει τρελό λιώσιμο. Υ.Γ. Λιώσιμο για εμένα μπορεί να σημαίνει ότι το παιχνίδι θα τελειώσω το πρώτο pass through σε κάνα τρίμηνο-τετράμηνο όπως το Dark Souls 3 game of the year edition που το αγόρασα day 1 και το τέλειωσα πριν 2 μέρες το πρώτο pass through. Peasant και εσύ ; :P Καλό λιώσιμο!!!
stelios18120 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλοριζικο κ τσιμπα κ μια psn συνδρομη
ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλά συνδρομή psn θα αργήσει γιατί κοστίζει όσο 1 παιχνίδι και αμφιβάλλω αν δω ποτε στο psn να δίνει nioh και persona 5 παράδειγμα. 1
orck Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ειδα οτι υπαρχουν κατι καλουτσικα bundle family pack, σαν το παρακατω. Αυτο πως παει, το βγαζουν πουλαει οτι εχει στοκ και τελος; Ξαναφερνουν με τα ιδια παιχνιδια; Επισης τα παιχνιδια ειναι μεσα με φυσικο δισκακι η ειναι κωδικος για download;
RedPanda Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ειδα οτι υπαρχουν κατι καλουτσικα bundle family pack, σαν το παρακατω. Αυτο πως παει, το βγαζουν πουλαει οτι εχει στοκ και τελος; Ξαναφερνουν με τα ιδια παιχνιδια; Επισης τα παιχνιδια ειναι μεσα με φυσικο δισκακι η ειναι κωδικος για download; Ναι, ίσως αλλά πιο πιθανό άλλα παιχνίδια, συνήθως δισκάκι. 1
skouf26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 το συγκεκριμένο το πήρα τον Δεκέμβριο στα 280 είναι κανονικά με δισκάκι τα παιχνίδια 1
vagos12343 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ίσος κάποιος θα μπορούσε να με επιβεβαιώσει αν αυτό που βλέπω στο Κοτσωβολο ισχύει είδα το gta 5 για το ps4 να το πουλάει με τίτλο take two.Και σκέυτηκα ότι πουλάνε το παιχνίδι με αυτή τη τιμή αλλά με δυο τεμαχια.Επισης αν δεν ισχύει αυτό από που θα προτείνατε να το αγόραζα. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/143966-take%20two-grand-theft-auto-v
Πανος999 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ίσος κάποιος θα μπορούσε να με επιβεβαιώσει αν αυτό που βλέπω στο Κοτσωβολο ισχύει είδα το gta 5 για το ps4 να το πουλάει με τίτλο take two.Και σκέυτηκα ότι πουλάνε το παιχνίδι με αυτή τη τιμή αλλά με δυο τεμαχια.Επισης αν δεν ισχύει αυτό από που θα προτείνατε να το αγόραζα. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/143966-take%20two-grand-theft-auto-v δεν παιρνεις 2.. Που μενεις για να σου πω μαγαζια που το εχουν 36-38 ευρω..
haris013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 το Batman: Return to Arkham bundle στα 15 ευρώ αξίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις